Ulka18 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 To prawda, ze Offik sie blyszczal, ale on byl w swietlicy. A Czarus byl w normalnym, niezadaszonym boksie, stad moje zdziwienie jego sierscia. No i dziwne, ze nie ma nadwagi, bo wszystkie mieleckie psy, ktore sa dluzej niz rok w schronie, maja nadwage. Quote
Murka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Czaruś już zaczipowany, zaszczepiony i zapaszportowany ;) Gotowy do drogi! :multi: Quote
Ulka18 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Super :klacz: Czarus juz prawie spakowany, 15 marca pojedzie po nowy dom. Jeszcze tylko Rinus nam zostal :shake: Quote
Murka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 To już jutro... Ja mam tylko nadzieję, że Czaruś nie będzie bardzo przeżywał powrotu do schroniska (bądź co bądź musiał tam pobyć ok. 10 godzin do wyjazdu...). Już nawet TZ myślał czy by nie pojechać w nocy, żeby tylko psy przełożyć z samochodu do samochodu, ale już umówiliśmy się z Basią z Tarnobrzega, że ją weźmiemy, aby w końcu mogła sprawdzić czy w schronisku nie mam jej zaginionego kota i ze Stalowej Woli mam odebrać dary... Tak więc, Czarusiu trzymaj się! Quote
Ulka18 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Ja mam tylko nadzieję, że Czaruś nie będzie bardzo przeżywał powrotu do schroniska (bądź co bądź musiał tam pobyć ok. 10 godzin do wyjazdu...). Matko, ja tez mam taka nadzieje :modla: Murciu, nie zapomnijcie paszportow i co tam trzeba chlopakom do wyjazdu. Reno, z gory dziekuje za odbior chlopakow i dostarczenie na miejsce zbiorki :calus: Quote
Murka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Czaruś już w Mielcu, za trzy godziny wyrusza w drogę do Łodzi... Jechał wraz z Melonem, niewidomum dobermanem, który pojedzie z nim także do Niemiec. Jak widać psiaki w pełni wyluzowane :cool3: Psiaki dostały osobne pokoje w izolatce w budynku, gdzie jest spokój, wiec mam nadzieję, że przetrwają te kilka godzin... Quote
Ulka18 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Czarusiu wszystkie naj w nowym domu. Badz grzeczny i szczesliwy piesku ....tyle lat czekales na opuszczenie murow schroniska. Quote
Kanzaj Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 eloise napisał(a):a Rino wciąż czeka.... Oby Jemu też się poszczęściło!!! Quote
terra Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Do góry Rino, może ktoś cię zauważy i pokocha. Quote
Ulka18 Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Rinus sie przypomina ... [img]//mielec.bezdomne.com/galeria/165%20RINO%20O.JPG[/img] Quote
Makuuu Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Przeczytałam gdzieś że Czaruś do domku pojechał... jeżeli tak to życzę mu i jego nowym właścicielom duuuużo szczęścia! :multi::multi::multi: Quote
Ulka18 Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Wlasnie przed chwilka dostalam zdjecia Czarusia :multi: Ale sie chlopak wyleguje na kanapie :p Quote
Murka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Te dwa psiaki wyglądają jak rodzeństwo :cool3: Ciekawe czy to już stały domek :loveu: Trzeba Fundacji przypominać o Rino ;) Quote
Basia1968 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Czaruś słodziutki jakiego ma fajnego towarzysza lub towarzyszkę - sama radośc oglądać takie zdjęcia - zaglądam tu aby pocieszyć się - własnie dowiedziałam się jak zginął mój 10 - letni kocur MISIU - zakatowali go w piwnicy gówniarze :placz::placz::placz::placz: Quote
Murka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Basia1968']własnie dowiedziałam się jak zginął mój 10 - letni kocur MISIU - zakatowali go w piwnicy gówniarze :placz::placz::placz::placz: Basiu, tak mi przykro :placz: A jak się dowidziałaś?? :-( Quote
Basia1968 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 jeden uczestnik pochwalił sie koledze mojego syna, a nie wiedział, że ten przekaże nam. Zginął w strasznych męczarniach. Moi synowie nie zostawili tego bez echa - ja udaje, że o niczym nie wiem - ale sprawiedliwość musi być - to nie tylko Misiu tak zginął - mnóstwo kciaków tych, które były ufne wobec ludzi :placz::placz::placz::placz: Mój Karol nie mógł się uspokoić cały wieczór, w nocy nie mógł spać - ja zreszta też. Quote
Recommended Posts