dotka Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 bezłapkowce w góre, taki śnieg za oknem,zimno ,bidulki :( Quote
asiaf1 Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Ulka18 napisał(a):Może być Bunia! Tylko prosze Asiu, napisz w przelewie, ze chodzi o "starsza sunie bez lapki z boksu 55". Sunia ma juz nowa bude ofiarowana przez Xxymenke. Tak napisałam poszło jednym przelewem na nią i na Bielusię. Cudnie obie moje podopieczne mają ciepłe budki. dziękuję sponsorom:loveu: Quote
dotka Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Co slychac u psiakow? Jak sie maja w ta zimnice? :( szczegolnie Czarus wyglada na takiego chudziaczka Quote
Ulka18 Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Czaruś mieszka teraz w boksie, w którym kiedys przebywa Garguś. Czarus jest bardzo kochanym psem. A chudziutki nie jest, on ma taką sylwetkę wysmuklą. Chyba nigdy nie będzie grubszy, taka jego uroda, w każdym razie jedzenia w Mielcu psy maja pod dostatkiem. Quote
dotka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 No tak to widac ze on ma taka "kruchutka" budowe, ale przy trzech łapkach to lepiej ,że nie jest tluscioszkiem ;) Mam nadzieje,że dzis uruchomil sie przelew na Czarusia i Rinka. Zobaczcie na nie,są takie fajne,spojrzcie na oczka Czarusia. Quote
dotka Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 bezłapkowce przypominaja sie, proszą o troszke uwagi :( Quote
Ulka18 Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Na razie nikogo. Dzisiaj odezwała sie Pan Magda, która chce dołożyc sie do Malutka. Quote
dotka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 a wlasnie bo mialam zapytac czy wplynely jakies pieniazki,z allegro pisaly do mnei razem 3 osoby z checia wsparcia finanswoego bylam ciekawa czy sie odezwaly Quote
eloise Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 do gory 3lapkowe cudenka!!! jesli ktos ma watpliwosci czy te psiaki sa stuprocentowe- to prosze sie ze mna kontaktowac :) mam takiego cudaka- kochamy sie jak wariaty!!! Quote
jnk Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 O, przepraszam! Niepełnosprawnych obsługujemy poza kolejnością! Quote
dotka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 w gore, co slychac u "naszych" bezłapkowców,mam nadzieje ,ze najgorsze mrozy juz za nimi. Quote
Ulka18 Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Dotko, nic zlego sie nie stalo z Bezlapciami. Wszystkie te zimne noce przetrwaly. Ale do adopcji nikt sie zglosil, psiaki czekaja. Quote
dotka Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 szkoda,że nikt się nie zainteresował takimi fajnymi psiułami,ale wierze,że kiedys nadejdzie dla nich ten szczęśliwy dzień Quote
Recommended Posts