Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czaruś jest na allegro, na adopcje.org, na psy.pl i na naszym mieleckim forum.

Rino chyba jest tylko tutaj. Tak mi się marzy, że jak się Czarusiowi uda to i za niego się wezmę... Tylko trzeba będzie mu lepsze fotki zrobić.

• Replies 583
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Znów ktoś obserwuje Czarusia...

Zdjęcia przydałyby się Rino, oj przydałyby. Tylko jego trudno uchwycić, bo jest dość ruchliwy i szczekliwy.
Ale może ulka18 jak będzie następnym razem w schronisku (bo ja nie wiem kiedy będę - jak będę to też postaram się odwiedzić Rina) mogłaby do niego zajrzeć.

Posted

a czy Rina jest jeszcze w boksie z Rino? bo może wystwie je jako parę psów do adopcji? Moze ktoś przygarnie oba.
Opiszcie mi jeszcze ta suczkę i jak bedziecie robiły zdjęcia to to jej tez zróbcie.
I powiedzcie mi jeszcze taką rzecz- czy ja moge napisać w ogłoszeniu:
Oferujemy pomoc w transporcie? Czy ktos musi osobiście po psa przyjechać?

Posted

Nie jest konieczny osobisty odbiór psa.
Oczywiście najlepiej gdy ktoś może przyjechać po psa do schroniska, ale gdy nie ma takiej możliwości, to schronisko i my zawsze staramy się pomóc w transporcie.
Zwłaszcza gdy chodzi o zwierzaki starsze i kalekie.

Jednakże ja nigdy nie piszę tego w ogłoszeniach, bo wtedy ludzie odbierają to, że oni łaskę zrobią jak psa wezmą i my na głowie staniemy, żeby ten pies do nich dotarł. I czekają sobie z założonymi rękami.
Kiedy komuś zależy to przeważnie sam pyta mailowo czy istenieje pomoc w dowiezieniu psiaka. Wówczas proponuje np. dojazd do połowy drogi, zwrot kosztów paliwa itp. Wtedy wiemy, że komuś naprawdę zależy.

Posted

Rino jest trudno do uchwycenia nawet szybkiej migawce ;)

Przy okazji zobaczcie jak wygladaja budy z zeszlego roku z akcji na Dniach Mielca :roll: Strasznie sie niszcza w tych niezadaszonych boksach :shake:

Posted

:wallbash::wallbash::wallbash: pół godziny wystawiałam aukcje dla obu bezłapkowców po czym wygasło mi logowanie i nic sie nie zapisało.
Muszę jeszcze raz !!!

Posted

[quote name='Olga132']:wallbash::wallbash::wallbash: pół godziny wystawiałam aukcje dla obu bezłapkowców po czym wygasło mi logowanie i nic sie nie zapisało.
Muszę jeszcze raz !!!

Olga, ja robię tak: otwieram sobie okienko do robienia aukcji i drugie gdzie jest moje konto. Piszę sobie ogłoszenie, piszę... A co jakiś czas w tym drugim okienku robię "odśwież" żeby mnie nie wylogowało ;)
Jeszcze nigdy mnie ta metoda nie zawiodła :eviltong:
W razie gdyby Cię wyrzuciło, to w osobnym okienku możesz się zalogować znów. Ja tak zawsze przed wystawieniem aukcji sprawdzam czy mnie nie wywaliło.

Posted

Olga123, głową muru nie przebijesz;). Ale nie jesteś samotna w takich zdarzeniach. Ja sobie sprawdziłam link i zamiast dać wstecz, zamknęłam okienko. Myślałam, że zniosę jajko, i jeszcze dogo muliło, że rety.

Czaruś i Rino, mieleckie psiaki czekają.