Murka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Czaruś jest na allegro, na adopcje.org, na psy.pl i na naszym mieleckim forum. Rino chyba jest tylko tutaj. Tak mi się marzy, że jak się Czarusiowi uda to i za niego się wezmę... Tylko trzeba będzie mu lepsze fotki zrobić. Quote
Ulka18 Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Olga, Bezlapcia jest za TM :placz: Na domki czekaja Rino (malenki czarnulek) oraz Czarus. Bedziemy wdzieczne za kazda pomoc w oglaszaniu :Rose: Quote
Olga132 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 to w poniedziałek zrobię na rino allegro - może kogos znajdzie Quote
Murka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Olga, super! Może akurat kogoś zauroczy... :cool3: Quote
Ulka18 Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Kazda aukcja promujaca biedne mieleckie psiaki to wielka pomoc dla schroniska. Moze uda sie znalezc domy. Quote
Olga132 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Dziewczyny macie może jakies lepsze zdjecia Rino? Quote
Murka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Znów ktoś obserwuje Czarusia... Zdjęcia przydałyby się Rino, oj przydałyby. Tylko jego trudno uchwycić, bo jest dość ruchliwy i szczekliwy. Ale może ulka18 jak będzie następnym razem w schronisku (bo ja nie wiem kiedy będę - jak będę to też postaram się odwiedzić Rina) mogłaby do niego zajrzeć. Quote
Olga132 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 a czy Rina jest jeszcze w boksie z Rino? bo może wystwie je jako parę psów do adopcji? Moze ktoś przygarnie oba. Opiszcie mi jeszcze ta suczkę i jak bedziecie robiły zdjęcia to to jej tez zróbcie. I powiedzcie mi jeszcze taką rzecz- czy ja moge napisać w ogłoszeniu: Oferujemy pomoc w transporcie? Czy ktos musi osobiście po psa przyjechać? Quote
Murka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Nie jest konieczny osobisty odbiór psa. Oczywiście najlepiej gdy ktoś może przyjechać po psa do schroniska, ale gdy nie ma takiej możliwości, to schronisko i my zawsze staramy się pomóc w transporcie. Zwłaszcza gdy chodzi o zwierzaki starsze i kalekie. Jednakże ja nigdy nie piszę tego w ogłoszeniach, bo wtedy ludzie odbierają to, że oni łaskę zrobią jak psa wezmą i my na głowie staniemy, żeby ten pies do nich dotarł. I czekają sobie z założonymi rękami. Kiedy komuś zależy to przeważnie sam pyta mailowo czy istenieje pomoc w dowiezieniu psiaka. Wówczas proponuje np. dojazd do połowy drogi, zwrot kosztów paliwa itp. Wtedy wiemy, że komuś naprawdę zależy. Quote
Ulka18 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Rino jest trudno do uchwycenia nawet szybkiej migawce ;) Przy okazji zobaczcie jak wygladaja budy z zeszlego roku z akcji na Dniach Mielca :roll: Strasznie sie niszcza w tych niezadaszonych boksach :shake: Quote
Olga132 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 a na kogo mam dawać kontakt w sprawie adopcji psa? Quote
Ulka18 Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Kontakt jn. Skrzynke schroniska obsluguje ja, wiec nie ma obawy, ze jakis mail ucieknie ;) SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT IM. ŚW. FRANCISZKA Z ASYŻU E-mail: mielec@bezdomne.com HTTP: www.mielec.bezdomne.com tel. (017) 583 15 32 ul. Targowa 11, 39-300 Mielec Quote
Murka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 A ja będę dalej podnosić trzyłapki - do skutku :diabloti: Quote
Olga132 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 :wallbash::wallbash::wallbash: pół godziny wystawiałam aukcje dla obu bezłapkowców po czym wygasło mi logowanie i nic sie nie zapisało. Muszę jeszcze raz !!! Quote
Olga132 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=256960584 dobra - udało się moze jutro dodam jeszcze więcej zdjęć - wziełam ten gotowy tekst z czarusia bo jest bardzo dobry i wzruszający Quote
Murka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Olga132']:wallbash::wallbash::wallbash: pół godziny wystawiałam aukcje dla obu bezłapkowców po czym wygasło mi logowanie i nic sie nie zapisało. Muszę jeszcze raz !!! Olga, ja robię tak: otwieram sobie okienko do robienia aukcji i drugie gdzie jest moje konto. Piszę sobie ogłoszenie, piszę... A co jakiś czas w tym drugim okienku robię "odśwież" żeby mnie nie wylogowało ;) Jeszcze nigdy mnie ta metoda nie zawiodła :eviltong: W razie gdyby Cię wyrzuciło, to w osobnym okienku możesz się zalogować znów. Ja tak zawsze przed wystawieniem aukcji sprawdzam czy mnie nie wywaliło. Quote
Ulka18 Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Nowe zdjecia Czarusia postaram sie wstawic dzisiaj :oops: U mnie zawsze kiepsko z czasem jest, wiec moge nie zdazyc :roll: Quote
terra Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Olga123, głową muru nie przebijesz;). Ale nie jesteś samotna w takich zdarzeniach. Ja sobie sprawdziłam link i zamiast dać wstecz, zamknęłam okienko. Myślałam, że zniosę jajko, i jeszcze dogo muliło, że rety. Czaruś i Rino, mieleckie psiaki czekają. Quote
Murka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Jaki uchachany :multi: A czy mu tam coś nie za bardzo wisi między nogami? :roll: Quote
Recommended Posts