terra Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 RINO i CZARUŚ, dwa czarnulki podpalane, bardzo tęsknią za własnym domem! Quote
Ulka18 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Czarus w poniedzialek wygladal tak : Quote
terra Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Kochane Bezłapcie, szukają własnego miejsca na ziemi! Quote
zuziaM Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 terra napisał(a):Kochane Bezłapcie, szukają własnego miejsca na ziemi! Ja tak strasznie kocham te bezlapcie .... mam juz takie dwie w domu ( Polunie - juz o niej pisalam ) i od dwoch miesiecy - Kasie - cudowna ON-eczke ( jest w moim bannerku ). Obie sa przekochane ! Nie wiem, dlaczego ludzie nie chca takich psiakow.:shake: .... one w niczym zupelnie nie ustepuja tym pieskom z 4 lapkami ....:roll: . Radza sobie cudownie ! Ucza sie doskonale chodzic i biegac ! A moja Kasia nawet doly kopie :crazyeye: ! ! ! Chociaz nie ma przedniej lapki ! LUDZIE - KOCHAJCIE WSZYSTKIE PSIAKI ! Quote
eloise Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 a mój Ofik dzisiaj tak pogonił Foxa na spacerze, że od 2 godzin psów nie ma :) śpią jak zabici, tak się zmachali. a Ofik bez łapy biega jak szalony i wcale wtedy nie widać, że tej łapy nie ma :) ludzie mają bardzo śmieszne miny jak pies zaczyna iść spokojnie i utyka, wtedy dopiero zauważają. Quote
eloise Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 a czy mogę liczyć na nowe zdjęcia Rino??? chętnie bym go zobaczyła... chociaż na odległość. jeszcze rok temu w planach mieliśmy przeprowadzkę do Rzeszowa i miałąm nadzieję na spotkanie twarzą w twarz, ale plany się zmieniły i jestem w stolicy, a to bardzo daleko :roll: Quote
terra Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Miłość nie zna granic,;) zawsze ktoś może pomóc w transporcie. Kochane bezłapcie czekają na swoją sznsę! Quote
terra Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Mielecki bezłapcie bardzo tęsknią za domkami! Quote
terra Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Mielecki bezłapcie czekają by ktoś je pokochał! Quote
zuziaM Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Udalo sie suni bez lapki ze schroniska w Dzierzoniowie... szukam wlasnie transport do gdanska.... Dlaczego tym biedactwom ma sie nie udac ? Quote
terra Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Kochane, wesole pieski o trzech łapkach, czekają by ktoś je pokochał! Quote
Recommended Posts