Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 583
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

terra napisał(a):
Kochane Bezłapcie, szukają własnego miejsca na ziemi!

Ja tak strasznie kocham te bezlapcie .... mam juz takie dwie w domu ( Polunie - juz o niej pisalam ) i od dwoch miesiecy - Kasie - cudowna ON-eczke ( jest w moim bannerku ).
Obie sa przekochane !
Nie wiem, dlaczego ludzie nie chca takich psiakow.:shake: .... one w niczym zupelnie nie ustepuja tym pieskom z 4 lapkami ....:roll: . Radza sobie cudownie ! Ucza sie doskonale chodzic i biegac !
A moja Kasia nawet doly kopie :crazyeye: ! ! ! Chociaz nie ma przedniej lapki !

LUDZIE - KOCHAJCIE WSZYSTKIE PSIAKI !

Posted

a mój Ofik dzisiaj tak pogonił Foxa na spacerze, że od 2 godzin psów nie ma :) śpią jak zabici, tak się zmachali. a Ofik bez łapy biega jak szalony i wcale wtedy nie widać, że tej łapy nie ma :) ludzie mają bardzo śmieszne miny jak pies zaczyna iść spokojnie i utyka, wtedy dopiero zauważają.

Posted

a czy mogę liczyć na nowe zdjęcia Rino??? chętnie bym go zobaczyła... chociaż na odległość. jeszcze rok temu w planach mieliśmy przeprowadzkę do Rzeszowa i miałąm nadzieję na spotkanie twarzą w twarz, ale plany się zmieniły i jestem w stolicy, a to bardzo daleko :roll: