eloise Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [LEFT]nadal jest problem z uchwyceniem go w kadrze. najczesciej trzeba go "unieruchomic" kostka :) niestety nadal mamy z nim taki problem, ze sika w domu na doniczki i to nawet jak jestesmy w domu. nie mam pojecia jak sie tego pozbyc. a kiedys... i to juz nie raz ze zlosci sikal perfidnie pod siebie, bo uznawal ze za malo zwracamy na niego uwagi :multi: [/LEFT] Quote
eloise Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 oj moje kochane Trojlapki!!! skaczcie do gory a potem do domku!! Quote
Ulka18 Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Wstawiam zdjecia starszego bezłapcia czyli RINO Taki kochany psiak, a domku nadal nie ma. Quote
Ulka18 Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Od: Towarzystwo Opieki nad Zwierzetami <mtoz@tlen.pl> Data: 12 czerwca 2006 09:14 Niestety mam smutną wiadomość. Odszedł od nas piesek bez łapki z wyb.55. Na tylnej prawej nodze pojawil mu sie guz. Jak sie okazało był to rak, który bardzo szybko się rozprzestrzenił. Dla Ciebie sunieczko z szerokim uśmiechem ['] ['] ['] Quote
zuziaM Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Biedna psinka :-( . Przykre, ze odeszla w tym okropnym miejscu :placz: , a nie wsrod kochajacych ja ludzi :placz: . Biegaj kochana psiuniu po laczkach za TM . Quote
ewatr Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Biedna sunieczka !!! a co to od rana z Mielca takie jakies smutne wiadomosci i kremowa sunia tez za TM na pożegnanie piesków cytuje wiersz : Moje psie niebo "Dokąd idą psy, gdy odchodzą? No, bo jeśli nie idą do nieba To przepraszam Cię, Panie Boże Mnie tam także iść nie potrzeba Ja poproszę na inny przystanek Tam gdzie merda stado ogonów Zrezygnuję z anielskich chórów Tudzież innych nagród nieboskłonu W moim niebie będą miękkie sierści Nosy, łapy, ogony i kły W moim niebie będę znowu głaskać Moje wszystkie pożegnane psy" B. Borzymowska Quote
dotka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 ojej jak przykro :( biedna suncia,nie zdążyła zaznać szczęścia :( Quote
jnk Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 zuziaM napisał(a):Biedna psinka :-( . Przykre, ze odeszla w tym okropnym miejscu :placz: , a nie wsrod kochajacych ja ludzi :placz: . Biegaj kochana psiuniu po laczkach za TM . Zuziu, schronisko mieleckie nie jest miejscem okropnym. Jest dla psiaków prawdziwym schronieniem, ale i tak żal psinki :( Quote
asiaf1 Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Ulka18'] Dla Ciebie sunieczko z szerokim uśmiechem ['] ['] ['] Bezłapcia była moją wirtualną podopieczną od kilku miesięcy. Nie doczekała się wymarzonego domku, w którym pewnie ktoś zobaczyłby ten guz i może nie musiałaby umierać. Mam nadzieję, że nie cierpiała.:-( :-( :-( Wiem, że Pan Kierownik bardzo dba o wszystkie psiaki ale przecież nie jest w stanie wszystkiego dopilnować. Dziękuję wszystkim pracownikom, za to jakimi są ludźmi i że w mieleckim schronisku kocha się zwierzaki i dba o nie. Tak mi smutno:-( :-( :-( Quote
asiaf1 Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Skoro Bezłapcia jest już za Tęczowym Mostem:shake: :-( to tak jak pisałam w mailu chciałabym objąć wirtualną opieką jakiegoś innego "bezłapkowca". Ulka proszę o info czy któryś z nich nie ma wirtualnego opiekuna. Quote
eloise Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [LEFT]potwierdzam. psiaki w mielcu maja bardzo dobrze :) moj Ofkorsik jest tego przykladem, przyjechal do nas usmiechniety, zadowolony, pelen zycia i radosci a do tego ... z nadwaga :) i rozpieszczony jest strasznie :evil_lol: [/LEFT] Quote
jnk Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Ludzie! To schronisko jest fajne, ale nie aż tak, żeby przestać tu zaglądać i szukać domków dla psiaków z niego. Quote
Ulka18 Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Asiaf1, nie mamy juz bezlapkowcow. Ale sa staruszki, ktore potrzebuja opieki. Wybierz sobie prosze ktoregos psiaka z galerii. Moze Zębatke starsza sunie? Quote
Recommended Posts