Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[LEFT]nadal jest problem z uchwyceniem go w kadrze. najczesciej trzeba go "unieruchomic" kostka :)
niestety nadal mamy z nim taki problem, ze sika w domu na doniczki i to nawet jak jestesmy w domu. nie mam pojecia jak sie tego pozbyc.
a kiedys... i to juz nie raz ze zlosci sikal perfidnie pod siebie, bo uznawal ze za malo zwracamy na niego uwagi :multi:
[/LEFT]

• Replies 583
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Od: Towarzystwo Opieki nad Zwierzetami <mtoz@tlen.pl>
Data: 12 czerwca 2006 09:14

Niestety mam smutną wiadomość. Odszedł od nas piesek bez łapki z wyb.55. Na tylnej prawej nodze pojawil mu sie guz. Jak sie okazało był to rak, który bardzo szybko się rozprzestrzenił.

Dla Ciebie sunieczko z szerokim uśmiechem ['] ['] [']

Posted

Biedna psinka :-( . Przykre, ze odeszla w tym okropnym miejscu :placz: , a nie wsrod kochajacych ja ludzi :placz: .
Biegaj kochana psiuniu po laczkach za TM .

Posted

Biedna sunieczka !!!

a co to od rana z Mielca takie jakies smutne wiadomosci i kremowa sunia tez za TM

na pożegnanie piesków cytuje wiersz :

Moje psie niebo

"Dokąd idą psy, gdy odchodzą?
No, bo jeśli nie idą do nieba
To przepraszam Cię, Panie Boże
Mnie tam także iść nie potrzeba

Ja poproszę na inny przystanek
Tam gdzie merda stado ogonów
Zrezygnuję z anielskich chórów
Tudzież innych nagród nieboskłonu

W moim niebie będą miękkie sierści
Nosy, łapy, ogony i kły
W moim niebie będę znowu głaskać
Moje wszystkie pożegnane psy"
B. Borzymowska

Posted

zuziaM napisał(a):
Biedna psinka :-( . Przykre, ze odeszla w tym okropnym miejscu :placz: , a nie wsrod kochajacych ja ludzi :placz: .
Biegaj kochana psiuniu po laczkach za TM .

Zuziu, schronisko mieleckie nie jest miejscem okropnym. Jest dla psiaków prawdziwym schronieniem, ale i tak żal psinki :(

Posted

[quote name='Ulka18']

Dla Ciebie sunieczko z szerokim uśmiechem ['] ['] [']

Bezłapcia była moją wirtualną podopieczną od kilku miesięcy. Nie doczekała się wymarzonego domku, w którym pewnie ktoś zobaczyłby ten guz i może nie musiałaby umierać. Mam nadzieję, że nie cierpiała.:-( :-( :-(
Wiem, że Pan Kierownik bardzo dba o wszystkie psiaki ale przecież nie jest w stanie wszystkiego dopilnować.
Dziękuję wszystkim pracownikom, za to jakimi są ludźmi i że w mieleckim schronisku kocha się zwierzaki i dba o nie.
Tak mi smutno:-( :-( :-(

Posted

Skoro Bezłapcia jest już za Tęczowym Mostem:shake: :-( to tak jak pisałam w mailu chciałabym objąć wirtualną opieką jakiegoś innego "bezłapkowca".
Ulka proszę o info czy któryś z nich nie ma wirtualnego opiekuna.

Posted

[LEFT]potwierdzam. psiaki w mielcu maja bardzo dobrze :)
moj Ofkorsik jest tego przykladem, przyjechal do nas usmiechniety, zadowolony, pelen zycia i radosci a do tego ... z nadwaga :) i rozpieszczony jest strasznie :evil_lol:
[/LEFT]

Posted

Asiaf1, nie mamy juz bezlapkowcow. Ale sa staruszki, ktore potrzebuja opieki. Wybierz sobie prosze ktoregos psiaka z galerii. Moze Zębatke starsza sunie?