Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O cholera.:crazyeye: :shake:
To rzeczywiście, jak babcia się połamała to już pewnie zupełnie sobie z Lakri nie daje rady.:oops: Gdzie laleczka jest reklamowana? Jest na allegro? Na allegro to ja mogę ją wystawić.

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to nie tylko kwestia mądrego kochania, ale też dopasowania właściciela i psiaka... Także co do wieku i temperamentu... Ja np. jestem nieruchawa i szczęsliwie trafiłam na leniwą yorczycę i kulawego kundla... ;-)

Posted

Hihi, może i nieruchawa, ale za to jaki temperamencik!;) :evil_lol:

Darujcie, dopiero dziś mi wątek wpadł w oczy po tych paru dniach, już dziś nie dam rady suni wystawić ale jutro to zrobię. Co mam napisać? Że szukamy aktywnego pana/i z "psim" doświadczeniem? Nie wiem, jak bardzo Lakri rozrabia..? A może wystarczy po prostu napisać, że jest żywiołowa i najlepiej, by zaadoptował ją ktoś młody?

Posted

AśkaK napisał(a):
Hihi, może i nieruchawa, ale za to jaki temperamencik!;) :evil_lol:

Darujcie, dopiero dziś mi wątek wpadł w oczy po tych paru dniach, już dziś nie dam rady suni wystawić ale jutro to zrobię. Co mam napisać? Że szukamy aktywnego pana/i z "psim" doświadczeniem? Nie wiem, jak bardzo Lakri rozrabia..? A może wystarczy po prostu napisać, że jest żywiołowa i najlepiej, by zaadoptował ją ktoś młody?

To dobry pomysł :cool3: żeby ktos aktywny ja adoptował
może jakaś młodzieży ?? ;)
Moze też byc i emerytka oby uprawiała sporty :lol:
wystawiaj ja bo bidula znowu przyzwyczaja się do innego domu ...

Posted

Lara napisał(a):
probuje zlapac kontakt z Pania Lakri ale cos nie odzywa sie... nie wiem wiec jaka jest sytuacja :shake: Z ogloszeniami prosze sie wstrzymajcie chwile, bo nawet jesli kontakt bylby do mnie (ale najlepiej bedzie jesli bedzie do wlascicielki!) to nawet nie wiem co mam mowic.... nie wiem co z sunia :shake: Moze ma domek, a moze jakos sobie radza... nic nie wiem, bo na maile i telefony Pani nie odpowiada.

może Pani źle się czuje. Właściwie na co się rozchorowała?
pewnie to coś poważnego skoro wszystkie psiaki babci przekazała. Musi być jej ciężko

Posted

Już piszę do moda prośbę o przeniesienie wątku.

Laro, ja poproszę nr do Kamili (mam kom, ale nie wiem czy aktualna).
Wystawię suczkę na allegro.
Tak mi szkoda...:oops:

• 2 weeks later...
Posted

Czy są jakieś wieści o Niteczce? Jest szansa na zdjęcia? Wiemy, jak ona się miewa, jak zachowuje - coś trzeba napisać w ogłoszeniach, no i pannę pokazać, bo inaczej bez szans :shake:.
Laro, masz jakiś kontakt z jej aktualną panią?

• 3 weeks later...
  • 4 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...