AśkaK Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 O cholera.:crazyeye: :shake: To rzeczywiście, jak babcia się połamała to już pewnie zupełnie sobie z Lakri nie daje rady.:oops: Gdzie laleczka jest reklamowana? Jest na allegro? Na allegro to ja mogę ją wystawić. Quote
Owieczka Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Asiu to wstawiaj ją koniecznie na allegro i gdzie się da bo to psisko musi mieć dom :eviltong: Quote
KingaW Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 No to nie tylko kwestia mądrego kochania, ale też dopasowania właściciela i psiaka... Także co do wieku i temperamentu... Ja np. jestem nieruchawa i szczęsliwie trafiłam na leniwą yorczycę i kulawego kundla... ;-) Quote
AśkaK Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Hihi, może i nieruchawa, ale za to jaki temperamencik!;) :evil_lol: Darujcie, dopiero dziś mi wątek wpadł w oczy po tych paru dniach, już dziś nie dam rady suni wystawić ale jutro to zrobię. Co mam napisać? Że szukamy aktywnego pana/i z "psim" doświadczeniem? Nie wiem, jak bardzo Lakri rozrabia..? A może wystarczy po prostu napisać, że jest żywiołowa i najlepiej, by zaadoptował ją ktoś młody? Quote
Owieczka Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 AśkaK napisał(a):Hihi, może i nieruchawa, ale za to jaki temperamencik!;) :evil_lol: Darujcie, dopiero dziś mi wątek wpadł w oczy po tych paru dniach, już dziś nie dam rady suni wystawić ale jutro to zrobię. Co mam napisać? Że szukamy aktywnego pana/i z "psim" doświadczeniem? Nie wiem, jak bardzo Lakri rozrabia..? A może wystarczy po prostu napisać, że jest żywiołowa i najlepiej, by zaadoptował ją ktoś młody? To dobry pomysł :cool3: żeby ktos aktywny ja adoptował może jakaś młodzieży ?? ;) Moze też byc i emerytka oby uprawiała sporty :lol: wystawiaj ja bo bidula znowu przyzwyczaja się do innego domu ... Quote
AśkaK Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Yyy...tylko na kogo namiary podać? Na Ciebie Laro? Czy może dasz mi nr tel do tej pani, u której teraz przebywa Lakri? Quote
tygra Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Lara napisał(a):probuje zlapac kontakt z Pania Lakri ale cos nie odzywa sie... nie wiem wiec jaka jest sytuacja :shake: Z ogloszeniami prosze sie wstrzymajcie chwile, bo nawet jesli kontakt bylby do mnie (ale najlepiej bedzie jesli bedzie do wlascicielki!) to nawet nie wiem co mam mowic.... nie wiem co z sunia :shake: Moze ma domek, a moze jakos sobie radza... nic nie wiem, bo na maile i telefony Pani nie odpowiada. może Pani źle się czuje. Właściwie na co się rozchorowała? pewnie to coś poważnego skoro wszystkie psiaki babci przekazała. Musi być jej ciężko Quote
Jo37 Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Tylko dlaczego suńka w tym dziale skoro szuka domu . Nowy dom jej tu nie znajdzie . Quote
AśkaK Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Już piszę do moda prośbę o przeniesienie wątku. Laro, ja poproszę nr do Kamili (mam kom, ale nie wiem czy aktualna). Wystawię suczkę na allegro. Tak mi szkoda...:oops: Quote
AśkaK Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Pisałam do moda a wątek wciąż nie przeniesiony.:roll: Quote
Fela Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Czy są jakieś wieści o Niteczce? Jest szansa na zdjęcia? Wiemy, jak ona się miewa, jak zachowuje - coś trzeba napisać w ogłoszeniach, no i pannę pokazać, bo inaczej bez szans :shake:. Laro, masz jakiś kontakt z jej aktualną panią? Quote
esperanza Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Są jakieś nowe wieści? A wątek nadal w niewłaściwym miejscu:mad: Quote
oktawia6 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Hmm-ten wątek znalazłam na 61 stronie-a Niteczka jest do adopcji-jeśłi nadal jest....dlaczego mod nie przeniósł tego wątku na Psy w POTRZEBIE????:roll: Quote
oktawia6 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 czy można uzyskać odpowiedź co do Niteczki? CO SIĘ ZNIĄ DZIEJE? Quote
Fela Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Jedyną osobą, która może mieć jakiekolwiek informacje, jest Lara. Także się niepokoję... Quote
oktawia6 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Czy Lara sprawdziła wieści o tej maleńkiej Niteczce? NADAL TUTAJ GŁUCHO:shake: Quote
oktawia6 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 i nadal głucho-tamtej dziewczyny chyba na dogo już nie ma:roll: Quote
Recommended Posts