Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"Mam nadzieje, ze obiecane przez nowa Pani podgrzewane psie lozeczko przekona Niteczke, ze u Pani jest NAJLEPIEJ!!!! :lol: "
Ho, ho, ho!:cool3: Ja też chcę podgrzewane wyrko!!!;) :evil_lol:
Trzymamy kciukasy i czekamy, czekamy...:bigok: :Dog_run:

Posted

Laro >> jak ja lubie czytać TAKIE WIEŚCI :loveu: :loveu:

Niteczko chudzinko oby ten domek dał ci radośc , bezpieczeństwo i duuuuzo miłości :multi: I pilnuj sie Panci >> chyba wie co dobre :cool3: :lol:
:cunao: :chlup: :cunao: :drinka: :cunao: :drinking: :cunao: :drink1: :drink1: :sweetCyb: :sweetCyb:

ps

kogo prosic o przeniesienie watku do "juz w nowym domku"?
Murkę !!!!!!

Posted

:shiny: :bigok: SUPER EXTRA!!!:loveu: :BIG: :laola:
Ale Niteńka ma fajne towarzystwo! :evil_lol:
Podgrzewanego łóżeczka to jej chyba już zawsze będę zazdrościć.:lol: No i tych ciastek podbieranych ze stołu :lol!: (u mnie jak jakieś kupię to nawet na stół nie zdążą trafić, już łasuchy zjedzą! :diabloti: Więc nie mam co podbierać.)

Laro, moje wielkie gratulacje za kolejną i to tak udaną adopcję!!!:cool2: :Rose: Oj, duuużo dobrego od Ciebie mają nasze "ostrowiaczki".:loveu:

Posted

Agility byłoby super, też tak myślę!:cool3:
Cieszę się bardzo że nowa Pani tak rozsądnie podchodzi do spraw zdrowotnych Lakri (- imię niebanalne! :loveu: ciekawe jakie imiona mają pekinki?:lol: )

Posted

Swietne zdjecia, to nie ta sunka ktora wczesniej widzialam.
Bardzo wypiekniala , no i najwazniejsze, ze do obrozki jest zaczepiony ADRESOWNIK.:sweetCyb:

Posted

Oby przyniosla szczescie kazdemu pieskowi, ktory ja bedzie nosil (tymczasowo oczywiscie):lol: , bo w kolejce czekac beda cale masy pieskow, ktore napewno Laro przywieziesz ze schronu.:lol:

• 2 months later...
  • 4 months later...
Posted

To po jaką k.... nędzę ci ludzie biorą te psy?:bad-word:
Że sobie nie radzą....Ja też sobie nie radzę. Z życiem. Bo mnie dobija, ze tylu patafianów wokół...
Esperanza, a na jakieś nowe fotki to liczyć można, czy nie bardzo?

Posted

Laro, czekamy na zdjęcia.
Kurza twarz, ostatnio coś często psiaki po adopcji szukają nowych domów.:shake: Choćby nie wiem jak przepytywać, choćby właściciele byli najlepszymi "kandydatami". Strasznie to wkurzające...:angryy:

Posted

Cudna laleczka!:iloveyou:
Tak mi jej szkoda...:-( Pamiętam jaka była zasuszona i nieszczęśliwa w schronisku. Potem uśmiechnęlo się do niej szczęście i znalazła fajną Pańcię. I teraz znowu zła passa.:shake:
Poznałam Kamilę i coś mi mówi, że nieźle rozpieściła Niteczkę. Dodać do tego żywy temperament suńki i proszę, kłopoty gotowe. Laro, czy wiesz dokładnie co ona takiego wyprawia, że ta obecna opiekunka sobie z nią nie radzi?