Milady Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Jak wyzdrowieje, to my mu CIACH CIACH :evilbat: wiesz co i nie da rady :diabloti: Quote
Milady Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Na razie trzymam kciuki za Niteczkę :thumbs: ... żeby nie było jak z Dorianem Quote
esperanza Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Lara trzymam kciuki bardzo mocno :thumbs:Powodzenia Quote
AśkaK Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 "Mam nadzieje, ze obiecane przez nowa Pani podgrzewane psie lozeczko przekona Niteczke, ze u Pani jest NAJLEPIEJ!!!! :lol: " Ho, ho, ho!:cool3: Ja też chcę podgrzewane wyrko!!!;) :evil_lol: Trzymamy kciukasy i czekamy, czekamy...:bigok: :Dog_run: Quote
avii Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Laro >> jak ja lubie czytać TAKIE WIEŚCI :loveu: :loveu: Niteczko chudzinko oby ten domek dał ci radośc , bezpieczeństwo i duuuuzo miłości :multi: I pilnuj sie Panci >> chyba wie co dobre :cool3: :lol: :cunao: :chlup: :cunao: :drinka: :cunao: :drinking: :cunao: :drink1: :drink1: :sweetCyb: :sweetCyb: ps kogo prosic o przeniesienie watku do "juz w nowym domku"? Murkę !!!!!! Quote
Owieczka Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 Cuuuuudownie !!!! Trzymam kciuki i oby więcej takich adopcji :multi: Quote
esperanza Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 :Cool!::bigcool::cunao:nic dodać nic ująć Lara dziękuje, ze ją do siebie zabrałaś, a teraz Nitka ma doby domek :p Quote
Igusia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Nitecka... :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: Quote
avii Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :megagrin: :grins: :cool2: bomba ... Quote
AśkaK Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 :shiny: :bigok: SUPER EXTRA!!!:loveu: :BIG: :laola: Ale Niteńka ma fajne towarzystwo! :evil_lol: Podgrzewanego łóżeczka to jej chyba już zawsze będę zazdrościć.:lol: No i tych ciastek podbieranych ze stołu :lol!: (u mnie jak jakieś kupię to nawet na stół nie zdążą trafić, już łasuchy zjedzą! :diabloti: Więc nie mam co podbierać.) Laro, moje wielkie gratulacje za kolejną i to tak udaną adopcję!!!:cool2: :Rose: Oj, duuużo dobrego od Ciebie mają nasze "ostrowiaczki".:loveu: Quote
AśkaK Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Agility byłoby super, też tak myślę!:cool3: Cieszę się bardzo że nowa Pani tak rozsądnie podchodzi do spraw zdrowotnych Lakri (- imię niebanalne! :loveu: ciekawe jakie imiona mają pekinki?:lol: ) Quote
Milady Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Laro, a jak Ty taki fajny domek znalazłaś???? Skąd się wziął, co? :cool1: Quote
AśkaK Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 To świetnie wyszło, takie przypadkowe spotkania i niespodziewane miłości najlepiej zawsze wróżą!:cool3: ;) Quote
ewa_m Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Swietne zdjecia, to nie ta sunka ktora wczesniej widzialam. Bardzo wypiekniala , no i najwazniejsze, ze do obrozki jest zaczepiony ADRESOWNIK.:sweetCyb: Quote
ewa_m Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Oby przyniosla szczescie kazdemu pieskowi, ktory ja bedzie nosil (tymczasowo oczywiscie):lol: , bo w kolejce czekac beda cale masy pieskow, ktore napewno Laro przywieziesz ze schronu.:lol: Quote
AśkaK Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Czerwone obróżki szczęście przynoszą najlepiej, czego pierwszy żywy dowód już mamy!!!:lol: :multi: Quote
AśkaK Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 No to pięknie!:p Oby doszła do siebie szybciutko! Quote
esperanza Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Czas poprosić o przywrócenie wątku do psów szukających domu :-( Owieczko zmień proszę tytuł, bo Nitka vel Lakri musi znaleźć nowy dom. Quote
esperanza Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Właścicielka nie może dalej zajmować się sunią, a osoba, której ją oddała nie radzi sobie z temperamentem Lakri, wiec musimy znaleźć nowych opiekunów. Quote
KingaW Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 To po jaką k.... nędzę ci ludzie biorą te psy?:bad-word: Że sobie nie radzą....Ja też sobie nie radzę. Z życiem. Bo mnie dobija, ze tylu patafianów wokół... Esperanza, a na jakieś nowe fotki to liczyć można, czy nie bardzo? Quote
Evra Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 na " przygarnę psa " są chyba 2 domki dla charciczki lub mixa Quote
AśkaK Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Laro, czekamy na zdjęcia. Kurza twarz, ostatnio coś często psiaki po adopcji szukają nowych domów.:shake: Choćby nie wiem jak przepytywać, choćby właściciele byli najlepszymi "kandydatami". Strasznie to wkurzające...:angryy: Quote
AśkaK Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Cudna laleczka!:iloveyou: Tak mi jej szkoda...:-( Pamiętam jaka była zasuszona i nieszczęśliwa w schronisku. Potem uśmiechnęlo się do niej szczęście i znalazła fajną Pańcię. I teraz znowu zła passa.:shake: Poznałam Kamilę i coś mi mówi, że nieźle rozpieściła Niteczkę. Dodać do tego żywy temperament suńki i proszę, kłopoty gotowe. Laro, czy wiesz dokładnie co ona takiego wyprawia, że ta obecna opiekunka sobie z nią nie radzi? Quote
Recommended Posts