Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj kochana Lara na pewno już odpoczywa po długiej podróży z psiakami i późniejszym rozwożeniu ich po lecznicach i domach.:p
Więc czekamy jutro na relacje!:multi: :p

Posted

:lol: :lol: jak dobrze czytac takie .....bajkiiiiiii :p :loveu: No bo jak w bajce czyz nie ??

Ale ciotuniu Laro >>> :nono: nieszczęście się tobie przydarzyło a nie Niteczce :evil_lol: Przeca piesa sama na sedeeesik nie pójdzie , nie ?
To co ma do piesi :mad: Niteczka nie daj sie ciotce , po nogawce , po nogawce jak za długo siedzi przed kompem :evil_lol: :cool3:

Posted

Laro>>>> zdjęcia cuudowne , cus ślicznego :loveu: :loveu:
To ja wykroję i wstawiamy na Allegro , ale nie wiem czy dzisiaj skończę z tekstem i wogóle :roll:

No cudo .....
Lara >> przeslij mi te zdjęcia nie zmniejszone ( ale jak możesz w RAR'rze albo ZIPIE ) na dbor@epf.pl

Posted

No super wieści, super zdjątka!!! :multi: :loveu: Laro jesteś kochana!:loveu:
I ta Twoja suńcia też niesamowita, tak bez pretensji żadnych zaakceptowała Niteczkę!:p
Jak to dobrze poczytać, pomyśleć i cieszyć się, cieszyć!:multi: że ta chudzinka już tam nie marznie, a na kanapce się wygrzewa, futerko czyste i brzuszek pełny.
Obróżka bomba! Czerwone są najlepsze, szczęśliwe!:evil_lol:

Posted

[quote name='Lara']
I odpoczynek.... to dopiero baby wariatki :evil_lol:

Lara, za to zdjęcie szeroko uśmiechniętego pycholka to...to góra złota dla Ciebie! E tam, dwie góry!!!:loveu: :lol:
Aż nie do wiary, że jeszcze wczoraj była tam...i tak żałośnie wyglądała, a teraz! Uśmiech od ucha do ucha!:multi:

Posted

Laro, u mnie ściana przy posłaniu nie dość, że hmmm, biała jużnie jest, to jeszcze są wszędzie ślady pazurów Rubensa, bo on uwielbia drapać sobie ścianę, ...

Posted

Lara, żebyś zobaczyła jak u mnie wyglądają ściany, zwłaszcza w dwóch
miejscach - czarne.
Super zdjęcia całej sfory, a najbardziej podoba mi się "Niteczka-sarenka na śniegu".

Posted

No ja juz tez jestem . Tylko człowiek sie na trochę straci z netu a tu takie brewerie ..wyczyniają:evil_lol: :evil_lol: Ojj Nitka, Nitka .... a wujek Melon TO SIŁA SPOKOJU :-o Jego nic nie rusza Lara?? :cool3:

Zdjęcia cuuudowne , zwierzyniec wspaniały, warunki ..no ... eksklusiv :p

Lara>>>:calus: :calus: NIE MOGŁABYS SIĘ CONAJMNIEJ ...ZDUBLOWAĆ :modla: :sweetCyb:

Posted

:lol: :lol: :evil_lol: Ale ty masz dar do ...ujęć :loveu: Bombowe .... One tak na komendę ..razem ..bez wyjatku ???? Ale zdolne . Ty chyba je ..przekupujesz do tych zdjęć :cool3: :cool3:

A ta siła spokoju ..Melon to mnie wogóle rozczula ... Co za śpioch:loveu: