avii Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 a mrozy bez wątpienia będą jeszcze tej zimy wieksze niż teraz. dla nich straszne :placz: :placz: Quote
AśkaK Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Laro :buzi: :Rose: Obyśmy tylko zdążyły z pomocą, dziś było tak zimno, po pięciu minutach dłonie kostnieją.:-( Quote
Agnieszka103 Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Pilne, więc podnoszę. Do góry zmarznięte chudzinki!!! Quote
Agnieszka103 Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 ... już tej zimy kilka razy słyszałam, że znaleźli zamarzniętego psiaka... :-( Quote
avii Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Trzymam kciuki Lara >>> oby wszystko się udało by psiny były bezpieczne .. Quote
esperanza Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Dobre ciotki, ale gdzie my jedną z chudzinek umieścimy? Jedna będzie u Lary, a druga? Otrębusy zajęte są. Ma ktoś jakiś pomysł? Quote
AśkaK Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 dzisiaj kochana Lara na pewno już odpoczywa po długiej podróży z psiakami i późniejszym rozwożeniu ich po lecznicach i domach.:p Więc czekamy jutro na relacje!:multi: :p Quote
avii Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Zdjęcia piekne poprosimy i ...do prezentacji gdzie sie da :loveu: Quote
avii Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 :lol: :lol: jak dobrze czytac takie .....bajkiiiiiii :p :loveu: No bo jak w bajce czyz nie ?? Ale ciotuniu Laro >>> :nono: nieszczęście się tobie przydarzyło a nie Niteczce :evil_lol: Przeca piesa sama na sedeeesik nie pójdzie , nie ? To co ma do piesi :mad: Niteczka nie daj sie ciotce , po nogawce , po nogawce jak za długo siedzi przed kompem :evil_lol: :cool3: Quote
avii Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Laro>>>> zdjęcia cuudowne , cus ślicznego :loveu: :loveu: To ja wykroję i wstawiamy na Allegro , ale nie wiem czy dzisiaj skończę z tekstem i wogóle :roll: No cudo ..... Lara >> przeslij mi te zdjęcia nie zmniejszone ( ale jak możesz w RAR'rze albo ZIPIE ) na dbor@epf.pl Quote
rybon36 Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Melon, Melon, czy ja tego labka nie znam, taki Melon, przychodził na Książęcą? a tak na marginesie - Laro- jesteś WIELKA Quote
AśkaK Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 No super wieści, super zdjątka!!! :multi: :loveu: Laro jesteś kochana!:loveu: I ta Twoja suńcia też niesamowita, tak bez pretensji żadnych zaakceptowała Niteczkę!:p Jak to dobrze poczytać, pomyśleć i cieszyć się, cieszyć!:multi: że ta chudzinka już tam nie marznie, a na kanapce się wygrzewa, futerko czyste i brzuszek pełny. Obróżka bomba! Czerwone są najlepsze, szczęśliwe!:evil_lol: Quote
avii Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 A fotki na maila do mnie gdzie ??????:mad: Quote
AśkaK Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='Lara'] I odpoczynek.... to dopiero baby wariatki :evil_lol: Lara, za to zdjęcie szeroko uśmiechniętego pycholka to...to góra złota dla Ciebie! E tam, dwie góry!!!:loveu: :lol: Aż nie do wiary, że jeszcze wczoraj była tam...i tak żałośnie wyglądała, a teraz! Uśmiech od ucha do ucha!:multi: Quote
Milady Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Laro, u mnie ściana przy posłaniu nie dość, że hmmm, biała jużnie jest, to jeszcze są wszędzie ślady pazurów Rubensa, bo on uwielbia drapać sobie ścianę, ... Quote
*Gajowa* Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Lara, żebyś zobaczyła jak u mnie wyglądają ściany, zwłaszcza w dwóch miejscach - czarne. Super zdjęcia całej sfory, a najbardziej podoba mi się "Niteczka-sarenka na śniegu". Quote
avii Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 No ja juz tez jestem . Tylko człowiek sie na trochę straci z netu a tu takie brewerie ..wyczyniają:evil_lol: :evil_lol: Ojj Nitka, Nitka .... a wujek Melon TO SIŁA SPOKOJU :-o Jego nic nie rusza Lara?? :cool3: Zdjęcia cuuudowne , zwierzyniec wspaniały, warunki ..no ... eksklusiv :p Lara>>>:calus: :calus: NIE MOGŁABYS SIĘ CONAJMNIEJ ...ZDUBLOWAĆ :modla: :sweetCyb: Quote
ania14p Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 A u mnie ściany są straszne, kanapa ma dredy, wszędzie sierść i dobrze mi tak, czego i innym życzę! Quote
avii Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 :lol: :lol: :evil_lol: Ale ty masz dar do ...ujęć :loveu: Bombowe .... One tak na komendę ..razem ..bez wyjatku ???? Ale zdolne . Ty chyba je ..przekupujesz do tych zdjęć :cool3: :cool3: A ta siła spokoju ..Melon to mnie wogóle rozczula ... Co za śpioch:loveu: Quote
Milady Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 ale tu cicho.... Laro, odkryj rąbek tajemnicy :cool3: Quote
Milady Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 :laola: To co Laro? Czas na kolejnego pieska z Ostrowii???? :evil_lol: Ja już wytypowałam który ;) Quote
Recommended Posts