ronja Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 http://www.zippyvideos.com/2633212416897536/dscf0367/ melusiowy film Quote
ronja Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 równo rok temu, Meluś przyjechał do nas!!! długo czekaliśmy na to, by się otworzył i pokazał nam jak bardzo potrafi nas kochać, ale warto było. Meluś to super pies - zabawny, delikatny - nasz mały kochany łotrzyk. Pan na szkoleniu powiedział nam dziś, ze Meluś przez pracę wreszcie się obudził na nas, na innych ludzi. Quote
ronja Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Karmelek był dziś w odwiedzinach u cioci Gajowej i Gajki. Quote
*Gajowa* Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Właśnie miałam napisać, że Karmelka dziś miałam przyjemność ogladać i głaskać ale ronja mnie uprzedziła. Karmelek wygląda pięknie, sierść zrobiła się dłuższa i jedwabista aż miło go dotykać. Karmelek na początku był bardzo spięty i wydawało się, że nas nie poznał ale później po spacerku trochę się rozluźnił i chyba jednak wiedział gdzie jest. Quote
ronja Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 wiedział, bo wracać nie chciał. zwiedził wszystkie kąty, obsiusiał chyba wszystkie krzaczki :oops: i na koniec zaległ na słoneczku i wcale zbierać się nie chciał. teraz odsypia... Quote
AśkaK Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Widziałam filmik, widziałam!:multi: No coś niesłychanego, jak Karmelita pięknie przy nodze biegnie i siada i na dodatek bardzo się z tego cieszy!!!:lol: Super filmik ronju, więcej!:loveu: Tylko żałuję, że na "urodziny" się spóźniłam.:oops: Ale moja babcia zawsze mówi, że życzenia można składać z opóźnieniem do 10 dni - tak więc STO LAT!:p :tort: :BIG: Meluś - ale fajnie! A te trzy ogonki to gdzie tak merdały..? Jakaś działeczka?:cool3: Quote
ronja Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 działeczka - tam za płotem kolega psi latał z piłeczką - polecieli go obszczekać (ale bardzo kulturalnie:evil_lol: ) Melek zdał egzamin kończący kurs PT - dostał dostateczny:cool3: ale na 7 psów z naszej grupy był trzeci (pewnie dlatego, ze trzy psy w ogóle nie ukończyły egzaminu, bo.... zwiały za teren egzaminu po spuszczeniu ze smyczy) Quote
AśkaK Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Ja tam się zawsze z tróji bardzo cieszę!:lol: Gratulacje!:multi: A dziewczynki też się na szkolenie zapisują..? Eee, one na pewno nie potrzebują!:loveu: Quote
ronja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Dziewczynki szkolimy sami. Łapciucha jest niedobra i przydało by je się szkolenie grupowe:mad: Pysia wszystko łapie w 3 sekundy, to najmądrzejszy pies jakiego znam. Bardzo chcieliśmy ćwiczyć z nią agility, ale ona kuleje, ma sztywny staw, więc może obidience spróbujemy:p Quote
*Gajowa* Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Ja też Karmelkowi gratuluję zdania egzaminu... no i miejsca na podium w grupie...:lol: Quote
AśkaK Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Łapecka niedobra?!:-o Niemożliwe!:lol: A co to ona takiego robi, ta niedobrotka kochana? Quote
ronja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Łapcia obszczekuje wszystkie psy - wszczyna awantury, zjada smieci z dworu, roznosi jak nas nie ma w domu moje kapcie i buty po łóżku , kanapie i czasem sobie podgryzie, notorycznie rozszarpuje psie ręczniki, którymi przykrywam kanapę. a dziś popełniła najgorszą rzecz - z łazienki z brudnych ciuchów wyciągnęła moją ukochaną chustę w delfiny i poszatkowała:mad: :-( ufff, już mi lepiej Quote
Recommended Posts