Fela Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Kochany Karmelku, na pewno wszystko ułoży się cudownie! Powodzenia i dużo, dużo szczęścia i radosnych zabaw z nową koleżanką. Miłości na pewno Ci nie zabraknie. Gajowa, dzięki :buzi: Quote
ronja Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Karmelek wlasnie spi... Jest troche smutny. Na poczatku wszystko obwachal. Pysia, nasza sunia okazala sie bardzo goscinna. Ani razu na niego nie warknela. Sama do niego podchodzi i pieszczotliwie wsadza mu nosek do ucha.A podroz minela nam bez zadnych przeszkod.Karmelek byl bardzo grzeczny, nawet malo sie krecil, lezal sobie,a ja go tulialm. w domu tez ciagle dopomina sie o czulosci. fajny jest!! jestem juz spokojna i wierze,ze wszystko bedzie dobrze. dziekuje wszystkim za opieke nad Karmelkiem Quote
Fela Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Witaj Ronja na forum wariacko-psim! Ogromnie się cieszę, że jesteś - bardzo, bardzo liczymy na wieści o Karmelu. To tak sympatyczny psiak, że podbił serce każdego, kto go spotkał. Wierzę, że będzie wszystko dobrze i że właśnie dla Karmela zaczyna się nowe, cudowne życie. On na nie zasłużył szczególnie. :loveu: Proszę, wytul go także od ciotki Felki, która go u Gajowej prawie nie odwiedzała (bo czasu nie było :oops: ), a teraz okropnie żałuje. Quote
ronja Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Dzieki.Utule go na pewno.Martwie sie troche,ze jest smutny, popiskuje sobie cicho. Wiem, ze tak moze byc przez jakis czas. Najbardziej sie ciesze, nasza sunia serdecznie go przyjela. A przeciez poczatek ich znajomosci nie wygladal rozowo... Quote
Goswiek Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Witajcie, strasznie się cieszę, że Karmelek znalazł dom, cudowne zakończenie :multi::loveu: To taki wspaniały piesek. Ja za miesiąc z kawałkiem też będę mieszkała na Bemowie, może zobaczę Karmelka na jakimś spacerku :cool3::multi: Ucałuj go też i od Cioci Gosi!:multi: Aha i zmieńcie tytuł wątku, Karmelek - HAPPY END Quote
Maćka Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 ronja nie martw sie, moj Grasik tez byl apatyczny, wystraszony, nadal wielu rzeczy sie boi, ale to mija a dla Karmelka jest to dodatkowy szok bo mieszkal sobie na podworku a jak domniemam mieszkacie w bloku, wiec potrzeba mu poprostu czasu :) Karmelek to kochany i przyjazny psiak, wszytsko sie ulozy :) Daleko mieszkasz na Bemowie od Wloch ?? Quote
ronja Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 moze kiedys udamy sie na spacer do Wloch, bo to nie az tak daleko;) Quote
*Gajowa* Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Witam serdecznie na forum ronja! Karmelek nie jest żarłokiem dla niego pieszczoty są ważniejsze niż miska. Z pewnością troszkę tęśkni za nami i za stylem życia może też. Szybko się przyzwyczai, zwłaszcza jak poczuje, że jest kochany. Najważniejsze, że Pysia go ładnie przyjeła i pokocha z pewnością też. Jestem zaszokowana jego bezproblemową podróżą samochodem - myślę, że potrzebował się do kogoś przytulić w czasie jazdy. Bardzo mnie to cieszy - to znak, że będzie dobrze. Quote
*Gajowa* Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Jestem bardzo ciekawa jak sobie radzi Karmelek - mam nadzieję, że już je. Tak pusto bez niego. Wieczorkiem trochę spacerowaliśmy tylko we dwoje. Quote
Beata J. Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Oj, nie tylko Karmelek będzie potrzebował czasu żeby się przyzwyczaić..... Trudno się dziwić, sporo czasu razem spędziliście. Na pewno będzie mu dobrze. Własna Pańcia i Pancio a na dodatek psia Przyjaciółka. Czego można jeszcze chcieć? Po prostu miodzio!:lol: A my po cichutku na fotki psiej pary liczymy.;) Quote
ronja Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Karmelek ma sie calkiem dobrze. Odzyskal apetyt - wlasnie ze smakiem zjadl gotowane mieso. Na spacerze zachowuje sie calkiem dobrze. Jest ciekawy nowych zapachow. Mysle, ze nasza Pysia duzo zyskala na obecnosci Karmela - sa dluzsze spacery :Dog_run: :Dog_run: i podjada Karmelkowi to, co on zostawi. Quote
ronja Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Noc Karmelek spedzil w drugim pokoju. Nie chcial spac na przygotowanym poslaniu. Poleguje na srodku pokoju - zupelnie jak nasza Pysia na poczatku zaraz po zabraniu z Palucha. Rano jak uslyszal, ze sie obudzilismy przyszedl sie przywitac. Probowal pakowac sie na nasze lozko!!!! Quote
Fela Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Wygląda na to, że trzeba będzie kupić większe łóżko. W końcu z Karmela to kawał faceta :cool3: . Pięknych majowych spacerów Wam życzę! Quote
*Gajowa* Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Nie dziwię się, że z apetytem zjadł gotowane mięsko. Ale mu się powodzi... Tak bardzo się cieszę . Myślę, że czas najwyższy na zmianę tytułu i przeniesienie wątku oraz posprzątanie w sieci. Quote
*Gajowa* Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Mam piękne fotki Karmelka z jego nową koleżanką ale nie umniem wstawiać. Komu przesłać na maila ? Quote
supergoga Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Jak nikt nie wstawia jeszcze przeslij do mnie - supergoga@wp.pl to wstawie psiaka. Bardzo, bardzo sie cieszę Ronja, że Karmelek do Was trafił. Naprawdę. I dzięki Wam za serce dla niego. A Gajowa - Tobie to nawet dziękować mi wstyd, tyle dla niego zrobiłaś a my co - my tylko gawędy na dogo. Buziaki wielkie.:multi: Quote
*Gajowa* Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Fotki wysłałam i dziękuję z góry za wstawienia cioci supergodze. Quote
supergoga Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Fotki Karmelka Ależ mi wygodnie - czuje się świetnie tutaj Ta mała to Pysia, moja koleżanka - nawet niezła jak na babę Chyba będzie nam razem wesoło Quote
*Gajowa* Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Fotki bardzo udane. Karmelek pięknie prezenuje się na granatowym posłanku - "do mordy" mu w tym kolorze. A Pysia wygląda na dumną z racji posiadania takiego ochroniarza. Fajna para ! Uśmiechają się razem i odwracają sie razem w tą samą stronę. Quote
Beata J. Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Świetna z nich para :loveu: Ronja ciesz się, że ludziska takie ślepe były i nikt wcześniej nie poznał się na urodzie i zaletach Karmelka. SUPER FOTKI-DZIĘKUJEMY!:lol: Quote
Maćka Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Dokladnie, niech ludzie zaluja ze nie starali sie o tak wspanialego psa. karmela znam osobiscie i jest to iscie psi gentelmen :) Buziaczki dla psiej sfory :) Quote
Kryska Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 I jeszcze wypiękniał. Choć to prawie niemożliwe. :loveu: :loveu: Ma szczęście, że najpierw na swojej drodze spotkał takie cudowne ciocie a potem znalazł domek i koleżankę. Szczęścia Karmelku!!!! Quote
Goswiek Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Ależ superasta z nich para, huura, kolejny HAPPY END, zmieńcie tytuł i przenieście już do zwierzątek ,które już mają dom:multi::multi::multi::loveu: Quote
AśkaK Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 To ja spóźniona, ale za to baaardzo szczęśliwa :lol: :cunao: :laola: :BIG: :BIG: :BIG: Karmelek...KARMELEK, TEN KARMELEK, który tak długo nie chciał mieć nowego domku (tak dobrze mu u *Gajowej* było:lol: ) - wreszcie domek ma!:multi: "Przyszła kryska na...Karmelka".:evil_lol: Quote
Recommended Posts