Beata J. Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 piękne zdjęcia. Oczywiście już są na allegro. Ale tam może być tylko 8 zdjęć!!!! TO ZA MAŁO !:diabloti: :angryy: Quote
*Gajowa* Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Przy okazji wizyty Karmelek zaliczył pozytywnie test na kontakt z dziećmi. Quote
Witokret Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Ślepe, durne ludziska.... Toć zabijać się powinni o niego :angryy: No przeciez to cudo :loveu: Quote
Goswiek Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 W górę Słodki Karmelku, hop hop!:multi: :multi: :multi: Jesteś Superasty:loveu: Gosia Quote
*Gajowa* Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Chyba nowe foty przyniosą mu szczęście, bo są jakiekolwiek zapytania. Bardzo liczę również na niedzielne Dni Ziemi. Karmel nienawidzi jazdy samochodem i muszę go dosłownie wkładać na tylną kanapę. Zawsze są dwa lub trzy pawiki w drodze do Warszawy i zpowrotem - już nawet o tym nie wspominam. Dlatego też zrezygnowałam z tej imprezy sobotniej na Dworcu Centralnym, żeby go nie stresować dzień po dniu. Skoncentrujemy się na niedzielnych występach na Polach Mokotowskich. Quote
Beata J. Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Trzymam kciuki za Karmelka. Na allegro bez zmian-duże zainteresowanie, nadal 6 obserwujących. Chociaż coś się przetasowało, bo rano liczba obserwujących spadła z 6 na 5, a teraz ponownie jest 6. MUSI SIĘ UDAĆ! Quote
Beata J. Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Karmelku gdzieś na pewno jest Twój Pan i Twój Domek. Musimy go tylko odszukać. Quote
*Gajowa* Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Nowe fotki pokazały prawdziwy urok Karmela i są tego efekty. Otóż poważnie zainteresowane są nim dwie osoby jedna z Zabrza - mieszkanie w bloku i druga z Bielska Podl. dom z ogrodem. Jeszcze żadne decyzje nie zapadły. Prawdopodobnie trzeba będzie Karmelka zawieźć. Quote
Beata J. Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Kochany Karmelku! Mam nadzieję że to już kres poszukiwań. Ale co to musi być za wspaniały domek. Tak długo wyczekiwany :lol: Quote
esperanza Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Gajowa, chustka dla Karmelka na jutro czeka, więc psiak musi byc na Polach :p Quote
*Gajowa* Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Karmelek już zaklapany i wszystko wskazuje na to, ze w przyszłym tygodniu zawiozę go do domku. Karmel może przyjść "na wabia" jutro. Ja też nie mam pojęcia gdzie Wy się umawiacie - nie znam żadnego z wymienionych w wątku głównym pubów. Quote
*Gajowa* Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Pewnie, że wspaniale ale cieszyć sie będę po zakończeniu akcji. Quote
Maupa4 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Super Super Super Super Super Super Super Super Super Super Super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):) Quote
supergoga Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Super wieść. Okazało się, że ja z rozpędu niestety tez nie wywaliłam Karmelka z allegro i go tam nadal miałam - i 4 gapiów. Czy moge go już z czystym sumieniem usunąć, czy nie. Miałam go zwinąć, żeby nie było 2 aukcji, ale ja mam sporo psiaków, jak aukcja się kończy to z automatu wystawiam ponownie i tak było z Karmelkiem. Czyli psiak zaklepany - to z allegro i eurocity i 4łapy mogę go zdjąć (czy jednak czekać?) Quote
Beata J. Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Ha, Ha Karmelka teraz obserwuje 8 osób. Moja aukcja kończy się bardzo późnym wieczorem w poniedziałek 24.04.06. Myślę, że to będzie ostatnia aukcja Karmelka. Pewnie ktoś jeszcze zadzwoni do Gajowej, ale może dzięki Karmelkowi jeszcze jakiś piesek znajdzie dom? :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Beata J. Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 No to naszego Karmelka obserwuje już 9 OSÓB ! Oj ludzie ludzie................... Quote
Maupa4 Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 A Karmelek był na polach mokotowskich? Bo ja Go niestety nie widziałam :shake: ... Quote
Recommended Posts