Beata J. Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Karmelku, Twoja koleżanka pojechała dzisiaj do swojego domku. TERAZ TWOJA KOLEJ. Quote
AśkaK Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Karmel, Karmel, ty łobuzie!:diabloti: :evil_lol: Tak Gajunię deprawować!:mad: ;) Teraz spacerki będziesz miał krótsze. I po co ci to było?!:shake: :evil_lol: Karmelek pewnie nawet nie zauważy, że Charlinki nie ma.:lol: Ale Charlinka na pewno będzie swojego ukochanego wspominać...Oby jej tęsknotę szybko ukoił nowy kolega.:p Quote
*Gajowa* Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 A po Karmelku nie widać śladu tęsknoty za Charlinką. Jest w doskonałym humorze i szaleje z Gajunią. Ze spacerku chyba nici - nikt się nie zgłasza. Quote
Beata J. Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Karmelek na 10 stronie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angryy: Ło matko :diabloti: Biegiem na 1 stronę:lol: Domku szukać! Quote
*Gajowa* Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Wiem, że są obecnie poważniejsze sprawy na głowach ale Karmelek się przypomina. Jutro konsultacja telefoniczna z Panią Karaś-Tęczą. Quote
Beata J. Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 No to Karmelek jest 2 razy na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=97785507 Quote
supergoga Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Ja Karmelka ma na allegro od lutego. Ale poniewaz nie może byc ta sama aukcja dwa razy - to ja go usune, bo moga usunąć konto - jak sie przez przypadek dopatrzą. Szkoda, że czasem jakos może nie aktualizowałam, ale pisałam, że jest i cały czas był. Quote
*Gajowa* Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Karmel dziękuje cioci Beacie J. za jej starania w znalezieniu domku dla niego. Oby aukcja okazała sie szczęśliwa. Quote
Beata J. Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Supergoga sorry, myślałam że od przybytku głowa nie boli. Regulaminu nie czytałam, gdybym wiedziała, że mogą usunąć to bym go nie wystawiała.Na swoje usprawiedliwienie mam tylko tyle, że ustawiłam Karmelka tak aby z pierwszych stron nie schodził, żeby go każdy widział jak tylko tam zaglądnie. Po godzinie tej aukcji obserwuje go 1 osoba. Znowu nie wiem czy się cieszyć czy wkurzać. SUPERGOGA JESZCZE RAZ BARDZO PRZEPRASZAM. :oops: Quote
AśkaK Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 *Gajowa* napisał(a):A po Karmelku nie widać śladu tęsknoty za Charlinką. Jest w doskonałym humorze i szaleje z Gajunią. :evil_lol: czemu mnie to nie dziwi?! A to zimny drań!;) :evil_lol: Charlinka mu serce i duszę oddała, a ten pewnie nawet nie zauważył, że jej nie ma.:mad: Faceci...:roll: Ale nic to, bo Charlinka okazała się dzielną sunieczką i też już wcale za Karmelem nie tęski - ma teraz innego, nowego przyjaciela.:eviltong: A Ty Karmelku wracaj na pierwsze strony! Teraz trzeba i Tobie bardzo intensywnie domku poszukać. Bo za Charlinką to może i nie tęsknisz, ale za *Gajową* na pewno nie jedną łezkę uronisz...im dłużej czekasz na domek, tym bardziej za *Gajową* będziesz płakać.:oops: Quote
Beata J. Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Ja myslę, że Charlinka po prostu nie jest w typie Karmela. On chyba woli większe babeczki- takie jak Gaja Quote
Beata J. Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Karmelkowi przydałyby się jakieś nowe, aktualne fotki. Halo dobre ciocie, która na ochotnika? "Gajowa" pisała, że nie ma tekiej możliwości. Hmm, a może sesję zdjęciową uda się połączyć ze spacerkiem? Wiem, że Święta za pasem, ale po obfitym sniadaniu dobrze jest sie przejść-tak dla zdrowotności i figury :lol: :evil_lol: Quote
Beata J. Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 halo Karmelek się przypomina. Na allegro spore zainteresowanie, 1 osoba cały czas obserwuje Quote
*Gajowa* Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Jak narazie telefon milczy jak zaklęty. A Karmelek faktycznie nie ma zdjęcia z uśmiechem - on sie wiecznie śmieje i jest taki pogodny. Przydałoby się pokazać roześmianą mordę. Ja mogę podjechać z nim do stolicy na spacerek - mam plandekę na tylnej kanapie, więc rzyganko mnie tak już nie przeraża. Quote
Beata J. Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Ups, zapomniałam o Karmelkowej przypadłości podczas jazdy. Może jakieś psie prochy są na to. Oczywiście jakaś sensownie mała dawka. Quote
AśkaK Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Niestety spacerek znowu się odwlecze... Fela i Lara mają samochody w warsztacie, ja wyjeżdżam. I co najgorsze...w schronisku pojawiła się nosówka.:-( Teraz priorytetem jest uratowanie jak największej liczby psiaków, zdobycie surowicy i innych leków. Na spacery nie starczy sił i czasu.:shake: :oops: Quote
esperanza Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 To mamy już 2 ogłoszenia na aaby.pl bo ja też tydzień temu go tam wstawiłam :p Może dzięki temu znajdzie domek :cool3: Quote
*Gajowa* Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Zgłosiłam oficjalnie kandydaturę Karmela na sesję zdjęciową 22 kwietnia na Dworcu Centralnym. Może tam będzie miał swoją szansę. Quote
Beata J. Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Moje ogłoszenie na aaby.pl opłacone jest do 14.04 Na allegro zrobiłam stosowny wpis o zagrożeniu powrotem do schroniska Quote
*Gajowa* Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Sesja zdjęciowa związana z akcją na rzecz bezdomnych zwierząt z udziałem mediów i znanych aktorów : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24454 Quote
Beata J. Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Może go w końcu ktos zauważy. Wystarczy jedna osoba-ta właściwa. Quote
gdgt Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 [quote name='*Gajowa*']Sesja zdjęciowa związana z akcją na rzecz bezdomnych zwierząt z udziałem mediów i znanych aktorów /quote] mogę ci pomóc w transporcie Quote
Recommended Posts