*Gajowa* Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 A Karmelek jest wspaniałym, przemiłym psem, dla ktorego najważniejszy jest człowiek. Za każdym razem przerywa kilkakrotnie jedzenie, żeby się przytulić i być pogłaskanym. Jest mi bardzo przykro, że musi być w kojcu. Staram sie żeby jak najdłużej mógł pospacerować, ale mój staruszek Norton jest przyzwyczajony do pełnej swobody, a teraz też muszę mu ją trochę ograniczać. Może ogłoszenia w GW byłyby skuteczne ? Quote
Beata J. Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Taki super dog na 7 stronę spadł. DO GÓRY! NIECH CIĘ WIDZĄ! Quote
Witokret Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 No jak słowo daję - takie psie piękności :shake: Ludziska - czyście oślepli czyco ???? :mad: Quote
Beata J. Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Oj oślepli jak nic. Muszą być totalnie ślepi skoro takie piękności jak Karmelek i Charlin ciągle szukają domku Quote
*Gajowa* Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Karmelek się wszystkim bardzo podoba - znajomi, którzy mnie odwiedzają twierdzą, że jest śliczny. Tylko dlaczego nikt go nie chce ? Quote
AśkaK Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 :sadCyber: Dziwne to bardzo...taki karmelkowy Karmelek, taki słodki...i nikt nie chce.:shake: Nawet od miski odchodzi żeby się przytulić!:crazyeye: :loveu: Niesamowity słodziak! Quote
*Gajowa* Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Karmelek bardzo potrzebuje domku jak najszybciej. Bardzo się już przyzwyczaił przez te ponad dwa miesiące. On powinien być ze swoim Panem, a nie siedzieć w kojcu. Staram się żeby mógł jak najdłużej biegać po ogródku ale Norton musi mieć spokojną starość. Raz zapomniełam, że Karmel jest wypuszczony i Norton wyszedł na siku /on często musi teraz wychodzić/. Spotkały się i mimo, że Norton był wtedy na antybiotykach, bardzo chory to kłapał zębami. Na szczęście Karmel był posłuszny i odszedł. Może akcja ogłoszen w prasie byłaby skuteczna? Quote
Beata J. Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Karmelek tak długo czeka. Jego koledzy dawno już w domkach.:placz: Quote
*Gajowa* Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Jak najbardziej jestem za spacerkiem na Polach Mokotowskich. Mogę zabrać Charlinkę również tylko ciocia przydałaby się do pomocy bo sama z niesforną dwójką nie dam rady. Niedziela może być - tylko tak do 13tej. Quote
Beata J. Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Karmelku z tego wszystkiego nikt do Ciebie nie zagląda. HOOPSA W GÓRĘ! Pokaż się wszystkim jaki piękny jesteś Halo! Karmelek przymilasek domu szuka. Quote
esperanza Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Taki piękny i wspaniały z charakteru pies.. Czeka już 2 miesiące na nowy dom. Spacery z nim po parku to bardzo dobry pomysł. Quote
Beata J. Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Szukamy ochotnika na spacerek z KARMELKIEM. "Gajowa" być może będzie musiała czuwać przy Charlince CZY JEST JAKAŚ DOBRA CIOCIA, KTÓRA POTRZEBUJE SPALIĆ KILKA KALORII?????:razz: Quote
Beata J. Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 W górę przystojniaku! Halo, Karmelek zaprasza ciocie na spacerek. Quote
AśkaK Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Karmelku, to nie do wiary że Ty wciąż czekasz na Swojego Człowieka... Pies-cudo, pies-ideał szuka domu!!!!!!!! Quote
Maćka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Karmel jest niesamowity, widzialam go wczoraj, glaskalam, poprostu cudo !!! Ma piekna budowe, az zal sie patrzec na mojego Grasa ktory jakos nie chce przytyc, ale Karmel to poezja, piekne cialo, siersc taka wspaniala i wogole :) Doprawdy, niech sie ktos skusi na Karmelka, z pewnoscia nie pozaluje, to pocieszny i grzeczny piesek. Quote
AśkaK Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Oj racja, nie dopisuje pogoda.:mad: Ale co tam...byle by szczęście Karmelkowi wreszcie dopisało! A żeby tak było, trzeba się Karmelku pokazać! Quote
Beata J. Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 W górę śliczny psiaczku. Pierwsza strona na Ciebie czeka Quote
Beata J. Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 W najbliższych dniach zamierzam ogłosić Karmelka na www.gazeta.pl. Bardzo proszę o informacje, jeśli ktoś mnie już uprzedził. W górę Karmelkowy Śliczny Futrzaczku Quote
Recommended Posts