Jump to content
Dogomania

***Alex i Suzi***moje dwa Yoraski***

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jak ma na imie najmlodszy lokator? Nareszcie go nam pokazalas, jest naprawde sliczny, taka mala czarno-biala kuleczka. :wink:
Czekamy na wiecej zdjec......!!

Posted

Najmlodszy lokator wabi sie Killer, ma 2 miesiace i 11 dni, a wazy 9 kg, wiec, to nie jest taka mala kuleczka :lol:
Ma zabojcze spojrzenie i glos, stad jego imie. Sama sie balam napoczatku jak warkna lub szczeknal.

Posted

Ooojejjjj... :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
Ucałuj te maleństwa kochane... :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
przesłoooooooooodkie :D:D:D :lol: :lol:

Posted

Huskiego mamy zamiar wyslac na szkolenie, w tej chwili jest jeszcze za mlody, wiec zastanawiamy sie nad przedszkolem, zeby nauczyl sie podstawowych komend :D W tej chwili ma 2,5 miesiaca i reaguje na siad, czasami poda lape, ale nie bardzo sie slucha, gdy sie go wola :-?

Posted

1.husky nigdy nie będzie 100% posłuszny powinniscie to woedziec decydując sie na tą rase
2 pewno pięknego dnia killer stwierdzi ,ze pobiegnie przed siebie i to będzie koniec psa :(
3 on potrzebuje zajęcia :
-bieganie przy rowerze
-zabawy z psami
-ciagniecie

york a husky to 2 przeciwne bieguny

Macie zamiar wysterylizowac i wykastrowac swoje yorki???

Posted

Suzi nauczyla sie zeskakiwac z lozka. Ale zamiast normalnie zeskoczyc, podskakuje najpierw gore i spada jak kloda na podloge, komicznie to wyglada :lol:
A Alex byl takim cichym psiakiem, potrafil tylko tak slodko i cichutko woof'ac, a teraz kilka razy w nocy robi mi pobudke halasliwym szczekaniem, gdy uslyszy na podworku jakiegos psa lub kogos na klatce schodowej :-? A nie chcialo mi sie wierzyc, ze Yorki to szczekliwe psiaki :lol:

Posted

olekg18
Wiem o tym, ze nigdy nie bedzie posluszny w 100%, ale w jakims stopniu posluszny powinien byc, dlatego przyda mu sie szkolenie.
Moze biegac wolno na ogrodzonym terenie, a taki mamy wokol domu.
W domu bawi sie z Yorkami, a na podworku z 3 letnim owczarkiem niemieckim.
Zauwazylam, ze Killer lepiej czuje sie na dworzu. Wyje pod drzwiami, zeby go wpuscic, gdy jest zmeczony i chce spac, a tak w ciagu dnia gania wokol domu lub na smyczy za brama z moim bratem.

Posted

Moze to i dwa przeciwne bieguny, ale to zaden problem miec te dwie rasy pod jednym dachem. Obydwie rasy uwielbiaja biegac :D .
Jezeli chodzi o Yorki, to jest jeszcze czas na sterylizacje.
A Ty jestes milosnikiem jakiejs rasy?