Alex_i_Suzi Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Ja mam 5 miesieczna suczke i 6,5 miesiecznego pieska. Waza w tej chwili okolo 2,4 kg i maja jakies 28 cm w klebie. W sumie to ich waga sie nie zmienia od ponad miesiaca. Alex gdy mial niecale 2 miesiace wazyl juz 80 dkg, czyli tyle co 3 miesieczna suczka nad ktora sie zastanawiasz. Obydwie beda na pewno malutkie, tak do 1,5 kg. Yorki najwiecej rosna miedzy 2, a 3 miesiacem zycia. Wiec obydwie suczki maja raptowny wzrost za soba. Wybierz suczke z krotka kufa, a kolorem wlosow sie tak nie sugeruj, one dopiero sie wybarwiaja. Dlatego ta 4 miesieczna ma wiecej stalowego koloru. Quote
miczka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Dzikuje Ci za szybka odpowiedz...A ktora ma krotsz kufke??Myslisze ze moge zayfac i kupic ...beda malustkie??A moge wiedziec ile Twoje maja teraz zarowno wagi jak i w klebie??:-) Quote
Marca_Besi Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Alex_i_Suzi'] Alex_i_Suzi Super zdjęcia! Świetnie wyglądasz z Yoreczkami! Quote
Alex_i_Suzi Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='Marca_Besi']Alex_i_Suzi Super zdjęcia! Świetnie wyglądasz z Yoreczkami! Dziekujemy za odwiedziny :) i mily komentarz :lol: Quote
Alex_i_Suzi Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 miczka napisał(a):Dzikuje Ci za szybka odpowiedz...A ktora ma krotsz kufke??Myslisze ze moge zayfac i kupic ...beda malustkie??A moge wiedziec ile Twoje maja teraz zarowno wagi jak i w klebie??:-) Moje teraz waza po 2,4 kg i maja w klebie po 28 cm. Ciezko stwierdzic ze zdjecia, ktora ma krotka kufe. Sprawdza sie na szerokosc palca. Jesli w tej chwili waza tyle ile napisalas i faktycznie maja po tyle miesiecy to na pewno beda malenkie. Quote
Alex_i_Suzi Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 SwEet_LiLi napisał(a):Może jakieś nowe Fotki :mad: Przydaloby sie cos zrobic, ale nie mam czasu ostatnio. A dzisiaj zaczelismy malowanie domu, wiec tym bardziej ne mam kiedy :roll: Quote
Magda Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Alex_i_Suzi napisał(a):Przydaloby sie cos zrobic, ale nie mam czasu ostatnio. A dzisiaj zaczelismy malowanie domu, wiec tym bardziej ne mam kiedy :roll: Ale jak juz skonczycie to czekamy na fotki piesow ze scianami w tle:lol: Quote
SwEet_LiLi Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Magda_Miki napisał(a):Ale jak juz skonczycie to czekamy na fotki piesow ze scianami w tle:lol: Dokładnie Tak :)) Ps: masz jakieś foteczki Zdięcia Suzi z bliskiego bliska ... :cool3: I czym goliłaś uszka Suzi ?? Zamierzam zaprzęgnąć do fryzowania Kasandry mojego Ł . , ale na zdięciach najlepiej jest mi wytłumaczyć co i jak ...:oops: Quote
Figusia Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Ja równieź czekam na swieże foty, ale rozumiem, ze brak czasu. Sama niedawno malowałam i jeszcze pamiętam co to znaczy...szkoda tylko, ze u mnie malowanie scian nie ma sensu, bo dzieciaki już je załatwiły...:crazyeye: Quote
Alex_i_Suzi Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 SwEet_LiLi napisał(a):Dokładnie Tak :)) Ps: masz jakieś foteczki Zdięcia Suzi z bliskiego bliska ... :cool3: I czym goliłaś uszka Suzi ?? Zamierzam zaprzęgnąć do fryzowania Kasandry mojego Ł . , ale na zdięciach najlepiej jest mi wytłumaczyć co i jak ...:oops: Postaram sie zrobic zdjecia. Gole maszynka do strzyzenia koncowke ucha (okolo 1-1,5 cm). Nastepnie brzegi docinam nozyczkami tak, zeby powstal szpic. Quote
SwEet_LiLi Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Jak tam malowanko ?? Skonczone ?? My nadal czekamy na Fotaski Quote
SwEet_LiLi Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: oO JAK MIŁO .... Nowe Fotaski ...:multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 śliczne foteczki :loveu: :loveu: :loveu: Oskarek przybija piątaka Suzi i Alexowi ;) Quote
Alex_i_Suzi Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']śliczne foteczki :loveu: :loveu: :loveu: Oskarek przybija piątaka Suzi i Alexowi ;) :iloveyou::calus: Quote
marlena924 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Oo jak fajnie :multi: Super fotaski..CO to za pajaczek..?:razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='Alex_i_Suzi'] śliczna pareczka :loveu: ale po co ten potwór pająk:evil_lol: Quote
Figusia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Alex_i_Suzi'] Suzi za Alexa, Alex za piłkę, piłka za podłoge a na pszyczepkę -ooo właśnie gdzie przyjaciel pająk się podział;) Przekochane są:loveu: Quote
Basia&Safi Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Alex_i_Suzi'] [/QUOTsa przesliczne :loveu: :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Figusia']Suzi za Alexa, Alex za piłkę, piłka za podłoge a na pszyczepkę -ooo właśnie gdzie przyjaciel pająk się podział;) Przekochane są:loveu: heh Figusiaodwrotnie;) : Alex za Suzi, a Suzi za piłkę :cool1: Quote
madziasto4 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Figusia']Suzi za Alexa, Alex za piłkę, piłka za podłoge a na pszyczepkę -ooo właśnie gdzie przyjaciel pająk się podział;) Przekochane są:loveu: heh Figusia odwrotnie :lol: : Alex za Suzi, a Suzi za piłkę :lol: Quote
Alex_i_Suzi Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='madziasto4']heh Figusia odwrotnie :lol: : Alex za Suzi, a Suzi za piłkę :lol: Wlasnie :lol: wkradl sie blad. Quote
Recommended Posts