Jump to content
Dogomania

***Alex i Suzi***moje dwa Yoraski***

Recommended Posts

Posted

Ja mam 5 miesieczna suczke i 6,5 miesiecznego pieska. Waza w tej chwili okolo 2,4 kg i maja jakies 28 cm w klebie. W sumie to ich waga sie nie zmienia od ponad miesiaca.
Alex gdy mial niecale 2 miesiace wazyl juz 80 dkg, czyli tyle co 3 miesieczna suczka nad ktora sie zastanawiasz.
Obydwie beda na pewno malutkie, tak do 1,5 kg. Yorki najwiecej rosna miedzy 2, a 3 miesiacem zycia. Wiec obydwie suczki maja raptowny wzrost za soba. Wybierz suczke z krotka kufa, a kolorem wlosow sie tak nie sugeruj, one dopiero sie wybarwiaja. Dlatego ta 4 miesieczna ma wiecej stalowego koloru.

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzikuje Ci za szybka odpowiedz...A ktora ma krotsz kufke??Myslisze ze moge zayfac i kupic ...beda malustkie??A moge wiedziec ile Twoje maja teraz zarowno wagi jak i w klebie??:-)

Posted

miczka napisał(a):
Dzikuje Ci za szybka odpowiedz...A ktora ma krotsz kufke??Myslisze ze moge zayfac i kupic ...beda malustkie??A moge wiedziec ile Twoje maja teraz zarowno wagi jak i w klebie??:-)

Moje teraz waza po 2,4 kg i maja w klebie po 28 cm. Ciezko stwierdzic ze zdjecia, ktora ma krotka kufe. Sprawdza sie na szerokosc palca.
Jesli w tej chwili waza tyle ile napisalas i faktycznie maja po tyle miesiecy to na pewno beda malenkie.

Posted

Alex_i_Suzi napisał(a):
Przydaloby sie cos zrobic, ale nie mam czasu ostatnio. A dzisiaj zaczelismy malowanie domu, wiec tym bardziej ne mam kiedy :roll:

Ale jak juz skonczycie to czekamy na fotki piesow ze scianami w tle:lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Ale jak juz skonczycie to czekamy na fotki piesow ze scianami w tle:lol:

Dokładnie Tak :))

Ps: masz jakieś foteczki Zdięcia Suzi z bliskiego bliska ... :cool3:

I czym goliłaś uszka Suzi ??

Zamierzam zaprzęgnąć do fryzowania Kasandry mojego Ł . , ale na zdięciach najlepiej jest mi wytłumaczyć co i jak ...:oops:

Posted

Ja równieź czekam na swieże foty, ale rozumiem, ze brak czasu. Sama niedawno malowałam i jeszcze pamiętam co to znaczy...szkoda tylko, ze u mnie malowanie scian nie ma sensu, bo dzieciaki już je załatwiły...:crazyeye:

Posted

SwEet_LiLi napisał(a):
Dokładnie Tak :))

Ps: masz jakieś foteczki Zdięcia Suzi z bliskiego bliska ... :cool3:

I czym goliłaś uszka Suzi ??

Zamierzam zaprzęgnąć do fryzowania Kasandry mojego Ł . , ale na zdięciach najlepiej jest mi wytłumaczyć co i jak ...:oops:

Postaram sie zrobic zdjecia.
Gole maszynka do strzyzenia koncowke ucha (okolo 1-1,5 cm). Nastepnie brzegi docinam nozyczkami tak, zeby powstal szpic.

Posted

[quote name='Alex_i_Suzi']

Suzi za Alexa, Alex za piłkę, piłka za podłoge a na pszyczepkę -ooo właśnie gdzie przyjaciel pająk się podział;)

Przekochane są:loveu:

Posted

[quote name='Figusia']Suzi za Alexa, Alex za piłkę, piłka za podłoge a na pszyczepkę -ooo właśnie gdzie przyjaciel pająk się podział;)

heh Figusiaodwrotnie;) : Alex za Suzi, a Suzi za piłkę :cool1:

Posted

[quote name='Figusia']Suzi za Alexa, Alex za piłkę, piłka za podłoge a na pszyczepkę -ooo właśnie gdzie przyjaciel pająk się podział;)

heh Figusia odwrotnie :lol: : Alex za Suzi, a Suzi za piłkę :lol: