Alex_i_Suzi Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Interesujace jest to, ze one same maja takie pomysly. Zobaczylam, ze Suzi dorwala ksiazke, wiec szybko pobieglam po aparat, a reszte juz same zrobily. Nic nie bylo zaaranzowane. Quote
Alex_i_Suzi Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Moj chlopak z moim bratem wlasnie pojechali do Niemiec, a ja zostalam. Wiec chyba dzisiaj troche posiedze przed kompem, bo w domu nie ma nic ciekawego do roboty :roll: Quote
ela_1986 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 woooow :crazyeye: Przepiękna galeria Suzi i Alexa :loveu: :loveu: :loveu: Wcześniej tu nie byłam, więc dzisiaj przeglądnęłam całą od deski do deski... (plus Wasze kometarze hehe...no to miałam około godziny, a może nawet więcej, czytania i oglądania :) ) Czekam na więcej fotek :) Twoje psinki są świetne :) Pozdrowienia dla Ciebie i ucałowania dla Suzinki i Alexsia :) Quote
Figusia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Ale super zdjecia...ubawiłam się do łez:lol: :lol: Quote
maga18 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 oglądnęłam całą galerie!! fotki sliczne :klacz: -> niektóre wyglądają na profesjonalne... jaki masz aparat? :) psiaki niesamowite!! raz diabełki :diabloti: a raz słodziaki takie ze tylko całować :buzi: pozdrowienia i buziaczki dla nich!! :angel: Quote
SwEet_LiLi Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Jejq jak slicznie obcieta Suzi :roll: Szkoda że bliżej nie mieszkasz , bo byłabym częstą YyY "klijetką" z Kasunią :evil_lol: Quote
Alex_i_Suzi Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Milo mi jest powitac nowe osoby w naszej galerii :) :) :) maga18 Zdjecia w domu robie KonicaMinolta Z10, a zdjecia w studio mojego taty byly robione Olympusem E300. SwEet_LiLi [SIZE=2]Chetnie bym obciela Kassi, ale Krakow faktycznie jest bardzo daleko... Quote
ela_1986 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 A ja wciąż czekam na nowe zdjęcia Suzi i Alexia ;-) ...można się uzależnić hehe :loveu: Quote
SwEet_LiLi Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: Ty tylko uszka ( sierść ) przycinałaś ...?? Bo sie zmieszałam już ... :oops: Quote
Alex_i_Suzi Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 SwEet_LiLi [SIZE=2]Jezeli to pytanko do mnie, to wszystko sama obcinalam. Grzbiet, uszka golilam, glowke i lapki obcinalam nozyczkami. Quote
madzia20sosnowiec Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Alex_i_Suzi'][SIZE=4]Śpiąca Suzi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: dobranoccc :buzi: Quote
Figusia Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 ale słodziutko sobie śpi:loveu: :loveu: Quote
Nitka&Gosia Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Super foteczki :loveu: ej a czy to zdjęcie że tak ładnie powiem jak Alex leży na Suzi to było w studiu robione?? :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 troche mnie tu nie było, a tu prosze tyle zdjec maluszków przybyło, a ta bitwa o dlugopis i zeszyt bomba hihi - nie ma to jak dwa urwiski :loveu: Quote
Patka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Jabłuszkowy potwór jest popostu boski :multi: :loveu: Quote
Alex_i_Suzi Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Patka napisał(a):Jabłuszkowy potwór jest popostu boski :multi: :loveu: Mi tez na tych zdjeciach Suzi kojarzy sie z potworkiem :lol: Quote
Alex_i_Suzi Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 [SIZE=3]Dzisiejsze fotki z nad morza :lol: Niestety tylko dwie, bo psy tak biegaly, ze nie dalo sie ich uchwycic :shake: Quote
Alex_i_Suzi Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Nitka&Gosia napisał(a):Super foteczki :loveu: ej a czy to zdjęcie że tak ładnie powiem jak Alex leży na Suzi to było w studiu robione?? :multi: To zdjecie robilam swoim aparatem w domu. Quote
marlena924 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 No proszę, psiaczki nad morzem się znalazły :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Alex_i_Suzi'][SIZE=3]Dzisiejsze fotki z nad morza :lol: Niestety tylko dwie, bo psy tak biegaly, ze nie dalo sie ich uchwycic :shake: wyglądacie, jakbyście byli na spacerku na antarktydzie :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 sliczne piski na tle slicznego morza :):):) Quote
miczka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 hej sluchaj mozesz powoedziecmi ile waza twoje pieski i ile maja w klebie??Bo szukam malego pisaka tkz kieszonkowego i mam jednego na oku ale boje sie ez nie bedzie taki mini ma teraz 3 mies i ponad 80dkg wagi ahh i 12 cm w klebie...jest jescze jeden ma 4 miesiace wazy 1kg i w klebie 10cm...tyle tylko ze jakos nie jets taki okragly i uroczy jakis taki dluzszy i ma zbyt stalowe wloski...j=i co najgorsze pyszczek...dlugi:-( a ja chce tak mala kulke ktore bede obcinala i bedzie miala mmisiowe wloski:-) http://img99.imageshack.us/img99/9602/p10100675ma.jpg to one;-) Quote
Recommended Posts