Jump to content
Dogomania

***Alex i Suzi***moje dwa Yoraski***

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

woooow :crazyeye: Przepiękna galeria Suzi i Alexa :loveu: :loveu: :loveu:
Wcześniej tu nie byłam, więc dzisiaj przeglądnęłam całą od deski do deski... (plus Wasze kometarze hehe...no to miałam około godziny, a może nawet więcej, czytania i oglądania :) ) Czekam na więcej fotek :) Twoje psinki są świetne :)

Pozdrowienia dla Ciebie i ucałowania dla Suzinki i Alexsia :)

Posted

oglądnęłam całą galerie!! fotki sliczne :klacz: -> niektóre wyglądają na profesjonalne... jaki masz aparat? :)

psiaki niesamowite!! raz diabełki :diabloti: a raz słodziaki takie ze tylko całować :buzi:

pozdrowienia i buziaczki dla nich!! :angel:

Posted

Milo mi jest powitac nowe osoby w naszej galerii :) :) :)
maga18
Zdjecia w domu robie KonicaMinolta Z10, a zdjecia w studio mojego taty byly robione Olympusem E300.
SwEet_LiLi
[SIZE=2]Chetnie bym obciela Kassi, ale Krakow faktycznie jest bardzo daleko...

Posted

Nitka&Gosia napisał(a):
Super foteczki :loveu: ej a czy to zdjęcie że tak ładnie powiem jak Alex leży na Suzi to było w studiu robione?? :multi:

To zdjecie robilam swoim aparatem w domu.

Posted

hej sluchaj mozesz powoedziecmi ile waza twoje pieski i ile maja w klebie??Bo szukam malego pisaka tkz kieszonkowego i mam jednego na oku ale boje sie ez nie bedzie taki mini ma teraz 3 mies i ponad 80dkg wagi ahh i 12 cm w klebie...jest jescze jeden ma 4 miesiace wazy 1kg i w klebie 10cm...tyle tylko ze jakos nie jets taki okragly i uroczy jakis taki dluzszy i ma zbyt stalowe wloski...j=i co najgorsze pyszczek...dlugi:-( a ja chce tak mala kulke ktore bede obcinala i bedzie miala mmisiowe wloski:-) http://img99.imageshack.us/img99/9602/p10100675ma.jpg to one;-)