Jump to content
Dogomania

***Alex i Suzi***moje dwa Yoraski***

Recommended Posts

Posted

Heh skoro pytacie się o Nitkę to wam powiem że dobrze się ma :evil_lol: grzeczna jest a już po feriach :shake: Ale dobrze że siusia na gazetkę :p :p i ostatnio tata zrobił jej taki ,,kojec" w wersji mini :lol: fotek narazie ( :mad: ) nie będzie...Super fotki :) Następnym razem bez cenzury prosimy :multi: :loveu:

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda_Miki napisał(a):
ja tez:mad::mad::evil_lol:

:razz: Nie denerwujcie się na mnie :mad: :shake: Nitka cały dzien potrafi przekimać w kojcu...A zresztą mam szkołę i to drugie półrocze na tamto średnia 3,89 :lol: i 13 miejsce w klasie :cool1:

Posted

Alex_i_Suzi napisał(a):
Maluszki maja sie dobrze, nie wiem czy beda fotki, bo moze dzisiaj pojade do Niemiec, ale wlasnie caly czas sie zastanawiam nad tym wyjazdem, poniewaz szkoda mi zostawiac maluchy :-(

Oj... to masz dylemat... :shake:

Posted

Alex_i_Suzi napisał(a):
Maluszki maja sie dobrze, nie wiem czy beda fotki, bo moze dzisiaj pojade do Niemiec, ale wlasnie caly czas sie zastanawiam nad tym wyjazdem, poniewaz szkoda mi zostawiac maluchy :-(

A nie mozesz ich zabrac ze soba?:roll:

Posted

marlena924 napisał(a):
:oops: Upss.....sorki, ze dalam te zdjecia u góry :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Myslalam, ze sie wypowiadma na gelerii Toffiego, jak to usunąć :oops:

Moga zostac, ale jesli chcesz to zedytuj swoj post (wytnij zdjecia)

Posted

[SIZE=2]Suzi zdjela z regalu z ksiazkami "Potop" w bordowej okladce (kolor taki sam jak budki), wlozyla do swojego domku i czytala... (to bylo streszczenie "Potopu" widocznie stwierdzila, ze szkoda czasu na czytanie calej ksiazki :lol:)

Posted

Czytal i czytal i nagle stwierdzil, ze zakonczenie ksiazki jest do ...
Dlatego postanowil je zmienic. Potkradl mojemu bratu dlugopis i wzial sie do roboty:

Kto by pomyslal, ze mamy takiego pisarza w domu :lol: :lol: :lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Hahaha......... super opowiadanie!!:multi:
Czy oni codziennie sie tak bawia?:loveu:

Oni codziennie maja tysiace nowych pomyslow, bym musiala caly czas z aparatem chodzic :lol:

Posted

Alex_i_Suzi napisał(a):
Oni codziennie maja tysiace nowych pomyslow, bym musiala caly czas z aparatem chodzic :lol:

Chcialabym zobaczyc ich na zywo w akcji:evil_lol::evil_lol: