Nitka&Gosia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Heh skoro pytacie się o Nitkę to wam powiem że dobrze się ma :evil_lol: grzeczna jest a już po feriach :shake: Ale dobrze że siusia na gazetkę :p :p i ostatnio tata zrobił jej taki ,,kojec" w wersji mini :lol: fotek narazie ( :mad: ) nie będzie...Super fotki :) Następnym razem bez cenzury prosimy :multi: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Alex_i_Suzi']Wczoraj bawilam sie w psiego fryzjera. I oto efekt prawie godzinnej pracy :lol: (Suzi ostrzyzona): :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Nitka&Gosia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu:w takiej małej słodkiej panience zakochać się trzeba ;) Chyba przywiozę Ci Nitkę :lol: :loveu: :cool3: Quote
Alex_i_Suzi Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Nitka&Gosia Ja nadal czekam na zdjecie Nitki :mad: Quote
Magda Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Alex_i_Suzi']Nitka&Gosia Ja nadal czekam na zdjecie Nitki :mad: ja tez:mad::mad::evil_lol: Quote
Moniś Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Cześć Karolinko :buzi: :multi: jak tam maluszki się dziś sprawują? ;);) Czekamy na foteczki :loveu::loveu::loveu: Quote
Nitka&Gosia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Magda_Miki napisał(a):ja tez:mad::mad::evil_lol: :razz: Nie denerwujcie się na mnie :mad: :shake: Nitka cały dzien potrafi przekimać w kojcu...A zresztą mam szkołę i to drugie półrocze na tamto średnia 3,89 :lol: i 13 miejsce w klasie :cool1: Quote
Alex_i_Suzi Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Maluszki maja sie dobrze, nie wiem czy beda fotki, bo moze dzisiaj pojade do Niemiec, ale wlasnie caly czas sie zastanawiam nad tym wyjazdem, poniewaz szkoda mi zostawiac maluchy :-( Quote
Moniś Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Alex_i_Suzi napisał(a):Maluszki maja sie dobrze, nie wiem czy beda fotki, bo moze dzisiaj pojade do Niemiec, ale wlasnie caly czas sie zastanawiam nad tym wyjazdem, poniewaz szkoda mi zostawiac maluchy :-( Oj... to masz dylemat... :shake: Quote
Magda Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Alex_i_Suzi napisał(a):Maluszki maja sie dobrze, nie wiem czy beda fotki, bo moze dzisiaj pojade do Niemiec, ale wlasnie caly czas sie zastanawiam nad tym wyjazdem, poniewaz szkoda mi zostawiac maluchy :-( A nie mozesz ich zabrac ze soba?:roll: Quote
marlena924 Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 :oops: Upss.....sorki, ze dalam te zdjecia u góry :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Myslalam, ze sie wypowiadma na gelerii Toffiego, jak to usunąć :oops: Quote
Alex_i_Suzi Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [LEFT]Za dluga podroz, zeby brac je ze soba. Dlatego zostaje w domku. Za chwilke wstawie fotki :lol: [/LEFT] Quote
Alex_i_Suzi Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 marlena924 napisał(a)::oops: Upss.....sorki, ze dalam te zdjecia u góry :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Myslalam, ze sie wypowiadma na gelerii Toffiego, jak to usunąć :oops: Moga zostac, ale jesli chcesz to zedytuj swoj post (wytnij zdjecia) Quote
Alex_i_Suzi Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [SIZE=2]Suzi zdjela z regalu z ksiazkami "Potop" w bordowej okladce (kolor taki sam jak budki), wlozyla do swojego domku i czytala... (to bylo streszczenie "Potopu" widocznie stwierdzila, ze szkoda czasu na czytanie calej ksiazki :lol:) Quote
Alex_i_Suzi Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Suzi czytala... a tu nagle wpadl Alex i stwierdzil, ze on poczyta. I zaczela sie klotnia o ksiazke :evil_lol: Quote
Alex_i_Suzi Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Klocily sie i klocily, az w koncu Alexowi udalo sie zabrac ksiazke I Alex zaczal zawziecie czytac: Quote
marlena924 Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 :loveu: Widać, że Suzula leniwa, zamiast tomów książek, woli streszczenie przeczytać :D Alex mógł się tak nie gorączkować, Suzi jak przeczyta to mu opowie xD Quote
Magda Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Hahaha......... super opowiadanie!!:multi: Czy oni codziennie sie tak bawia?:loveu: Quote
Alex_i_Suzi Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Czytal i czytal i nagle stwierdzil, ze zakonczenie ksiazki jest do ... Dlatego postanowil je zmienic. Potkradl mojemu bratu dlugopis i wzial sie do roboty: Kto by pomyslal, ze mamy takiego pisarza w domu :lol: :lol: :lol: Quote
Alex_i_Suzi Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Magda_Miki napisał(a):Hahaha......... super opowiadanie!!:multi: Czy oni codziennie sie tak bawia?:loveu: Oni codziennie maja tysiace nowych pomyslow, bym musiala caly czas z aparatem chodzic :lol: Quote
Magda Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Alex_i_Suzi napisał(a):Oni codziennie maja tysiace nowych pomyslow, bym musiala caly czas z aparatem chodzic :lol: Chcialabym zobaczyc ich na zywo w akcji:evil_lol::evil_lol: Quote
marlena924 Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Jeden yoreczek to diabeł, a co dopiero dwa :evil_lol: :evil_lol: Quote
Moniś Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Rewelacyjne opowiadanko :lol::lol::lol::lol::lol: Będziesz miała wyjątkowo oczytane psiaki :lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts