Jump to content
Dogomania

***Alex i Suzi***moje dwa Yoraski***

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']dzieńdoberek wszystkim!ależ dzisiaj mamy piękne słoneczko:loveu:

miłego weekendu :buzi:

Hihi, Madzia zdazyla juz byc we wszystkich galeriach ze swoim sloneczkiem:evil_lol::evil_lol:

CZesc Karolina!:multi: Beda jakies foty? Moze sie gdzies wybierzecie w plener i popstrykacie troche, hę?:lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Ale ma smakolyka!!:crazyeye::crazyeye: Wiekszy od niej......

Karolina dostalas wiadomosc na pv?

Dostalam i od razu odpisalam. Teraz zerknelam, ze nic do Ciebie nie poszlo. Wysle jeszcze raz.

Posted

hahaha :lol:
Jakby mój Ramzes zauważył że go podglądam to raczej by cały taki kawał naraz połknął (a przynajmniej się starał:diabloti: ) bo to taki zachłannik jest...

Posted

melinda:-) napisał(a):
super zdjecie:loveu: :loveu: :loveu:
smakowało jej ??? bo własnie sie zastanawiam czy melindzie by smakowała taka pierś.....heehhe ale naprawde fajowe zdjecie...;)

Oj smakowalo i to jak :lol:

Posted

Alex_i_Suzi napisał(a):
Ostatnio zaniedbuje forum, bo nie bardzo mam czas. Zaczely mi sie zajcia na studiach i szykujemy z moim chlopakiem nowe mieszkanko :lol:

No to mamy nadzieje, ze jak juz bedzie po wszystkim zasypiesz nas nowymi fotkami. O ile pamietam mialy byc pieski na tle nowych scian:evil_lol:

Posted

ale super zdjęcie z tym kurczakiem...hehe Ja swojej nie dawałam jeszcze. Muszę spróbować:cool1: A ściana ma fajny kolorek muszę przyznać. Ja mam miodowe ściany:p