Moniś Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Gdzie dla nas foteczki? :lol: :mad::mad::mad: Quote
Alex_i_Suzi Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Moniś Przeciez wczoraj byly :). Moge jakies zrobic, ale w domu wszystkie wychodza takie monotonne... Musialabym zrobic jakies ujecia na dworzu. Quote
Moniś Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Alex_i_Suzi napisał(a):Moniś Przeciez wczoraj byly :). Moge jakies zrobic, ale w domu wszystkie wychodza takie monotonne... Musialabym zrobic jakies ujecia na dworzu. Żadne monotonne :mad::mad: Dawaj nam tu swoje maluchy :loveu: Quote
Magda Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Moniś napisał(a):Żadne monotonne :mad::mad: Dawaj nam tu swoje maluchy :loveu: Pfff.......monotonne. Nam sie male diabelki nigdy nie znudza:loveu::loveu: Quote
ewelinabuck Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 wiedze ze u was tez sceny lozkowe:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
Figusia Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Alex_i_Suzi'] hehe, ale wygodnie:lol: Super:lol: Quote
Alex_i_Suzi Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 Wczoraj bawilam sie w psiego fryzjera. I oto efekt prawie godzinnej pracy :lol: (Suzi ostrzyzona): Quote
marlena924 Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Tak ja już mówiłam, Suzula wygląda super :-) Ja bym sobie chyba nie poradziła, jedynie uszka i pod tyłeczkiem mogę obciąć... :evil_lol: A tak pozatym jesteś jak prawdziwa fryzjerka :-D My z Toffikiem idziemy do salonu na wiosnę :cool3: Quote
Basia&Safi Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 noo super :) tylko pogratulowac :):):) Quote
mrowka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='Alex_i_Suzi']Wczoraj bawilam sie w psiego fryzjera. I oto efekt prawie godzinnej pracy :lol: (Suzi ostrzyzona): Ale suuuper :klacz: brawo!! Sliczny yorkers :multi: Quote
Pysia Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='Alex_i_Suzi']Wczoraj bawilam sie w psiego fryzjera. I oto efekt prawie godzinnej pracy :lol: (Suzi ostrzyzona): Ślicznie :) Jak sie robi ramki?? Quote
Alex_i_Suzi Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Ja robie ramki w Photoshopie. Ale prosta ramke mozna tez zrobic w Paincie, zwykla linia. Quote
Alex_i_Suzi Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Cytat: Napisał(a) Alex_i_Suzi Wczoraj bawilam sie w psiego fryzjera. I oto efekt prawie godzinnej pracy :lol: (Suzi ostrzyzona): Ale suuuper :klacz: brawo!! Sliczny yorkers :multi: Dziekujemy :lol: :lol: :lol: Quote
Alex_i_Suzi Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Dziekuje w imieniu Suzi :) Gdy byla malutka, mowilam do niej moja brzydula :oops:, a taka sliczna panienka z niej rosnie. Quote
Moniś Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Alex_i_Suzi napisał(a):Dziekuje w imieniu Suzi :) Gdy byla malutka, mowilam do niej moja brzydula :oops:, a taka sliczna panienka z niej rosnie. A widzisz :lol: zrobiła Ci na przekór :lol::lol: Quote
Alex_i_Suzi Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 [quote name='Moniś']A widzisz :lol: zrobiła Ci na przekór :lol::lol: Chyba tak, ale to dobrze :lol: Mialam kupic inna sunie, ale za nim wrocialm z pieniedzmi, kupila ja jakas dziewczyna. Dla mnie zostala Suzi. I nie zaluje juz, ze tak sie stalo. Suzi jest przekofana. Potrafi calowac mnie godzinami. Wasze pieski tez tak lubia calowac??? Quote
Moniś Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='Alex_i_Suzi'] Wasze pieski tez tak lubia calowac??? Szczególnie rano jak jeszcze śpię :evil_lol: Quote
Alex_i_Suzi Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Kilka fotek z dzisiejszej zabawy. Suzi okkupowala stara budke, powrzucala do niej wszystkie zabawki i za nic w swiecie nie chciala sie nimi z Alexem podzielic. Moja mala zlosnica :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts