Alex_i_Suzi Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Suzi wpadla pod samochod na parkingu. Przejechal jej po tylnych lapkach. Szybko pojechalismy z nia do weterynarza, nawet nie plakala, tylko machala sowimi duzymi uszkami gdy sie do niej mowilo. W ciagu 4 minut bylismy na miejscu, ale niestety nagle umarla, gdy moj chlopak niósł ją po schodach do weta, reanimacja nic nie dala. Podejrzewamy, ze umarla ze strachu, poniewaz byl to weterynarz, ktory rok temu robil jej operacje na lapke, gdy szlam z nia na szczepienie to sie trzesla ze strachu, bardzo go nie lubila. Prawdo podobnie dostala zawalu, serce jej nie wytrzymalo :-( Weterymarz stwierdzil, ze z lapkami nic sie nie stalo, nie byly polamane. Nie robilismy sekcji, zabralismy ja od weterynarza i pochowalismy kolo domu. To byl pech, zawsze chodzila bez smyczy, sluchala sie i trzymala sie nogi... Moze gdybysmy nie pojechali do weterynarza, tylko zaniesli ja do domu, bylaby teraz z nami... Quote
Alex_i_Suzi Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Teraz mamy w domu nowa suczke, jest z nami od dwoch tygodni, od Suzi rozni sie tym, ze jest duzo mniejsza, ale tez jest czarno-zlota, chodzi za pancia krok w krok i uwielbia calowac :) To zdjecie zrobione w hodowli, po sniadanku, na ktore zawsze je twarozek, teraz wyglada troszke inaczej jak beda miala wiecej czasu to zrobie jakies fotki, bo mam tylko kiepskie zrobione komorka. I co mnie bardzo cieszy, Alex bez problemu ja zaakceptowal :) Gdy Suzi odeszla, bardzo przezywalam, ze Alex musi zostawac sam w domu... NUTKA mam 6 miesięcy Quote
Alex_i_Suzi Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Nutka pochodzi z hodowli Bastion z Warszawy, tym razem kupilam psa z rodowodem. Suzi byla bez rodowodu i miala wade genetyczna lapki, gdyby nie tamta operacja bylaby pewnie z nami... Quote
black_madonna Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 bardzo mi przykro :( Życzę dużo zdrówka Twoim pieskom i nie mogę się doczekać nowych zdjęć :) Quote
mery Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Witaj! My jeszcze się nie znamy! Współczuję z powodu utraty Suzi i jednocześnie gratuluję z powodu nabycia nowej piękności !!! Quote
Kincia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Przykro mi z powodu Suzi :placz: [*] Sliczna nowa suczka :loveu::loveu: Czekam na fotki :) Quote
madziasto4 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Jak dobrze, że się odezwałaś.. Bardzo, bardzo mi przykro z powodu Suzuni:-( Biedne maleństwo.. A jednocześnie gratuluję nowej suni i czekam na fotki dueciku;) Trzymaj się Karolinka :calus: Quote
tigrunia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 No wreszcie się pokazałaś :multi: Śliczna psinka :loveu: Mam nadzieję, ze będzie się zdrowo chowała :) Pozdarwiam Quote
Guest Agata_B Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Boże :placz::placz::placz: Następny yorasek nie żyje :-( Niedawno Szafirek, teraz Suzunia kochana :placz: Quote
Szafir Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Współczuje Ci starty ukochanej psiny,a uwież że wiem co to znaczy. Ale cieszę sie postąpiłaś jak ja i znalazłaś drugiego psiaka(ja będę miał w domu za ok.3 tygodnie). Quote
margherita87 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Obejrzałam całą galerię z zapartym tchem- piękne zdjęcia i piękny duet. Przykro mi że Suzunie to spotkało :-(:-(:-(:-( Mam w domu imienniczkę Twojej Suzi :loveu: I jak ktoś przede mną napisał że Twój duecik przyczynił się do tego, że zapragnął dwóch yorczków tak samo jest ze mną ;) Też myślę o dokupieniu dla Suzi partnera :p Galeryjka przecudowna tylko prosimy więcej zdjęć! :multi: Quote
Upiór Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Alex_i_Suzi napisał(a):Moze gdybysmy nie pojechali do weterynarza, tylko zaniesli ja do domu, bylaby teraz z nami... jakie to przykre... wspolczuje... tylko nie obwiniaj się:shake: kazdy dobry pan nioslby swego psa jak najszybciej do weta... widocznie tak musialo byc... Quote
Micia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Ja tez czekam z niecierpliwością na nowe zdjęcia psiaczków Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Witaj.. jak będziesz czasem na dogo moze byś dała jakieś fotki nowej pannicy ? :oops: Quote
Princess_York Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Suzi [*] Nutka :loveu: Alex :loveu: Wstaw zdjęcia :lol: Quote
Recommended Posts