Jump to content
Dogomania

***Alex i Suzi***moje dwa Yoraski***

Recommended Posts

Posted

Suzi wpadla pod samochod na parkingu. Przejechal jej po tylnych lapkach. Szybko pojechalismy z nia do weterynarza, nawet nie plakala, tylko machala sowimi duzymi uszkami gdy sie do niej mowilo. W ciagu 4 minut bylismy na miejscu, ale niestety nagle umarla, gdy moj chlopak niósł ją po schodach do weta, reanimacja nic nie dala. Podejrzewamy, ze umarla ze strachu, poniewaz byl to weterynarz, ktory rok temu robil jej operacje na lapke, gdy szlam z nia na szczepienie to sie trzesla ze strachu, bardzo go nie lubila. Prawdo podobnie dostala zawalu, serce jej nie wytrzymalo :-( Weterymarz stwierdzil, ze z lapkami nic sie nie stalo, nie byly polamane. Nie robilismy sekcji, zabralismy ja od weterynarza i pochowalismy kolo domu.
To byl pech, zawsze chodzila bez smyczy, sluchala sie i trzymala sie nogi... Moze gdybysmy nie pojechali do weterynarza, tylko zaniesli ja do domu, bylaby teraz z nami...

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz mamy w domu nowa suczke, jest z nami od dwoch tygodni, od Suzi rozni sie tym, ze jest duzo mniejsza, ale tez jest czarno-zlota, chodzi za pancia krok w krok i uwielbia calowac :) To zdjecie zrobione w hodowli, po sniadanku, na ktore zawsze je twarozek, teraz wyglada troszke inaczej jak beda miala wiecej czasu to zrobie jakies fotki, bo mam tylko kiepskie zrobione komorka. I co mnie bardzo cieszy, Alex bez problemu ja zaakceptowal :) Gdy Suzi odeszla, bardzo przezywalam, ze Alex musi zostawac sam w domu...

NUTKA mam 6 miesięcy

Guest Agata_B
Posted

Boże :placz::placz::placz:
Następny yorasek nie żyje :-(
Niedawno Szafirek, teraz Suzunia kochana :placz:

Posted

Współczuje Ci starty ukochanej psiny,a uwież że wiem co to znaczy.
Ale cieszę sie postąpiłaś jak ja i znalazłaś drugiego psiaka(ja będę miał w domu za ok.3 tygodnie).

Posted

Obejrzałam całą galerię z zapartym tchem- piękne zdjęcia i piękny duet. Przykro mi że Suzunie to spotkało :-(:-(:-(:-(

Mam w domu imienniczkę Twojej Suzi :loveu:
I jak ktoś przede mną napisał że Twój duecik przyczynił się do tego, że zapragnął dwóch yorczków tak samo jest ze mną ;) Też myślę o dokupieniu dla Suzi partnera :p

Galeryjka przecudowna tylko prosimy więcej zdjęć! :multi:

Posted

Alex_i_Suzi napisał(a):
Moze gdybysmy nie pojechali do weterynarza, tylko zaniesli ja do domu, bylaby teraz z nami...

jakie to przykre... wspolczuje... tylko nie obwiniaj się:shake: kazdy dobry pan nioslby swego psa jak najszybciej do weta... widocznie tak musialo byc...

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...