Alex_i_Suzi Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Witam wszystkich serdecznie :D Mam na imie Karolina. Ponad dwa miesiace temu postanowilismy z moim chlopakiem kupic Yorka. I tak 26.09.2005 roku w naszym domu pojawil sie Alex. Zakochalismy sie w tej rasie, dlatego zdecydowalismy sie po miesiacu na suczke. Suzi jest z nami od 6.11.2005. Kazdy kto mial stycznosc z Yorkami na pewno stwierdzi, ze sa to niesamowite pieski. Pierwsze zdjecia Alexa w nowym domku, mial wtedy 2 miesiace: Quote
marlena924 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Fajnie, że zdecydowałaś się załozyć galeryjkę Alexiunia i Suzuli :-) Oba pieski są niesamowite :-) Odwiedź czasme galeryjkę Toffiego (link w moim podpisie) Pozdrawiam :* Quote
Alex_i_Suzi Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 Marlena, juz na niej bylam :D Twoj blog tez przeczytalam :) Quote
marlena924 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Ciesze się :-) :-) Myślałam, że już nikt tam nie zagląda, a jednak :-) Pozdrawiam Quote
Alex_i_Suzi Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 Kilka zdjec ze spaceru zrobionych tydzien temu: Suzi oczywiscie w czerwonym sweterku, Alex w czarnym. Quote
olekg89 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 sliczne Mam nadzieje ,ze suczke wysterylizujecie ,a pieskowi jajeczka obetniecie Prawda???? Quote
Alex_i_Suzi Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 Fotki zrobione dzisiaj rano: Suzi w uszytym przeze mnie ubranku: Quote
Agga Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 No rewelka. A w ubrankach to jeszcze piekniejsze. Quote
Moniś Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Słodziutkie :angel: :angel: Fajnie, że w końcu będziesz pokazywała nam swoje yoraski na bieżąco :D Pozdrawiamy i zapraszamy do siebie. :lilangel: Quote
Majka_Gizmo Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Jaka zabka mała :lilangel: Słodkie cukiereczki :D Ubranko świetne :kciuki: Quote
Alex_i_Suzi Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 Male sa, ale jakie duze lobuziaki z nich :lol: :lol: :lol: Quote
Alex_i_Suzi Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 Fotki zrobione przed chwilka: Gdy Alex pierwszy raz zobaczyl swoje nowe legowisko ( to szare na zdjeciach), zaczal ujadac i szczekac jak szalony ( wczesniej tylko cichutko "woofal", nie umial porzadnie szczeknac) i czolgal sie do legowiska jak byl zbyt blisko to odskakiwal. Stwierdzilismy, ze pewnie kolor mu sie nie spodobal :wink: Quote
Moniś Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Świetnie wyglądają w tych ubrankach :D :angel: Prawdziwe Słodziaki :lilangel: Pozdrawiamy i zapraszamy do nas :) Quote
Magda Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Nareszcie galeria Suzi i Alexa!!! Juz myslalam, ze sie nie doczekam. Bedziemy na biezaco sledzic rozwoj maluchow! Oczywiscie jezeli bedziesz wklejala zdjecia co najmniej raz na 3 dni :wink: :wink: Quote
marlena924 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Wiesz, strasznie podoba mi się te ubranko Axelka (te szare) sama go zrobiłas?? Pozdrawiam :angel: Quote
Alex_i_Suzi Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 marlena924 Niestety, az takich zdolnosci nie mam :( . Ta bluze kupilam w Poznaniu od pani, ktora sprowadza ubranka z USA. Ma rowniez przerozne akcesoria dla pieskow. Tu jest jej strona: http://www.york-shop.com/ Quote
Magda Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Jaki jezor!!! Widac, ze alex ma juz dosyc robienia fot :roll: , ale niestety forum i dogomaniacy czekaja......... Quote
marlena924 Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Przepraszm Cię, że pomyliłam imionka. Zapamiętam, że to ALEXIU ;-):-) :-) Śliczne te ubranko, wogóle fajne rzezcy na tej stronie ;-) Pozdrowionka Quote
Daga_i_Oskar Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Ale cudnie, że powstała galeria Alexa i Suzi :angel: :angel: Mam nadzieję, że będziesz o nas dobrze bdała i uzupelniła dzienne zapotrzebowanie na zdjęcia :lol: :lol: Pieski mają świetne ubranka - słodko w nich wyglądają. Buziaczki od Oskarka dla Suzi a do Alex'a macha ogonkiem :D Quote
Recommended Posts