Jump to content
Dogomania

Czy chcesz powstania Klubu Psów Ras Pierwotnych w Polsce ?  

464 members have voted

1. 1. Czy chcesz powstania Klubu Psów Ras Pierwotnych w Polsce ?

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Popieram pomysł utworzenia Klubu,
ale nie zdecydowałem się jeszcze na przystąpienie.
Zagłosować nie zdążyłem, a po ostatnich zmianach widzę wyniki
i nie wiem gdzie jest opcja głosowania :niewiem: :-?
Pozdrawiam.
:D

Posted

Witam
Głosowac nie można prawdopodobnie trzeba otworzyc ankietę w innym topiku, ale zobaczymy!!!

Savannah miałam mały wypadek i jestem lekko "niedowidzącą" osobą
ale już jestem z powrotem...

Pozdrawiam

Posted

gmk napisał(a):

Pozdrawiam

ojeju:cry: :cry: w takim razie trzymaj się ciepło i dochodz szybko do zdrówka!:kciuki:
Pozdrawiam;-)

Posted

gmk napisał(a):
Witam
Głosowac nie można prawdopodobnie trzeba otworzyc ankietę w innym topiku, ale zobaczymy!!!

Pozdrawiam

O matko?
Samochodowy?
Zdrówko

Posted

Nie to nie był wypadek samochodowy...raczej zderzenie z łapką 5 miesięcznej basenji, i właściwie moja wina.
Niestety nie obyło się bez pomocy lekarza ale podobno będzie dobrze.
leki biorę i chyba jest mi lepiej. Miałam kilka dni przerwy od zdjęc i komputera bo widzę troszkę podwójnie albo inaczej "skacząco" ...
Wyglądam śmiesznie bo nie mam żadnej opuchlizny na zewnątrz na twarzy i tak dalej,za to oko całe czerwone i i dno oka mocno stłuczone.
Bawiąc się z małym szczeniaczkiem nie wzięłam pod uwagę że mała może mnie tak walnąc i że nie zdążę zamknąc oka...ale cóż ciągle się uczymy...

Pozdrawiam i dziękuję za słowa wsparcia i otuchy

Posted

gmk napisał(a):
Nie to nie był wypadek samochodowy...raczej zderzenie z łapką 5 miesięcznej basenji, i właściwie moja wina.

Pozdrawiam i dziękuję za słowa wsparcia i otuchy

Oj to naprawde nie za fajnie :( ja kiedyś jak się bawiłam ze szczeniakiem z mojej hodowli, notabene 3 miesięcznym to też tak na mnie wpadł podczas zabawy że podbił mi oko (dosłownie)! No ale jak to się mówi człowiek uczy się na własnych błędach;-)
Pozdrawiam, trzymaj się ciepło gmk;-)

• 4 months later...
  • 3 months later...
Posted

Basenji napisał(a):
To co, bedzie się coś działo?
zdrówko:angryy:

też się przyłączymy do takiego klubu..................tylko o szpicach nie zapominajcie:multi:

• 2 years later...
Posted

Ja jestem szczesliwa posiadaczka 4 podengo portugalskich miniaturowych krotkowlosych :).

2 mieszkaja u mnie, a u kolezanki z ktora mamy wspolna hodowle mieszka sprowadzony przez nas reproduktor z Portugalii z najlepszej na swiecie hodowli (ktory juz ma kilka zwycieztw w Portugali :cool3:), oraz import ze Szwecji- boska suczke, niestety charakterek ma lekko wredniasty - :diabloti: (taki zarcik, ale to faktycznie straszna rozrabiara i dominatorka), za to exterier ma wysmienity - nie raz juz jako mlodziez wygrywala z duzo bardziej uksztaltowanym i starszym Zeusem (tym portugalczykiem :) ).

Niestety faktycznie - mam czasem wrazenie, ze faktycznie grupa pierwotnych (moze oprocz tyh najbardziej popularnych czyli Huskich i Malamutow itp.) to sa jakos po macoszemu traktowane, a to najzdrowsza chyba grupa wsrod innych grup :).

• 1 month later...
Posted

Paatrycja napisał(a):
Szczerze?
Bardzo podoba mi się ten pomysł i z chęcią dołączyłabym go do niego mimo, że nie posiadam żadnego psa z grupy V, jednak myślę o podenco ibicenco w przyszłości.

Paatrycja:crazyeye:
Może byś się łaskawie zdecydowała jakie psy chcesz mieć w przyszłości i dopiero wtedy pisz coś na ten temat,a nie na każdym forum piszesz co innego zastanów się odrobinę co i gdzie piszesz!!!

• 2 weeks later...
Posted

J.G napisał(a):
Paatrycja:crazyeye:
Może byś się łaskawie zdecydowała jakie psy chcesz mieć w przyszłości i dopiero wtedy pisz coś na ten temat,a nie na każdym forum piszesz co innego zastanów się odrobinę co i gdzie piszesz!!!

A to niby dlaczego?
Whippety zawsze na pierwszy miejscy ale Podenco to także skryte marzenie, myślę że nie tylko moje.. :roll: