Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Diano, pamiętam. Cały czas jestem z Wami. Z Tobą i z Miką. Czas się dla mnie zatrzymał w tamtym dniu. Jakaś część mnie odeszła razem z Wami, stoi przed tęczowym mostem i błaga o wpuszczenie. Ty byś Dianko tego nie chciała, ale tak jest kochana i nic tego nie zmieni.

• 2 weeks later...
  • Replies 548
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Miki, tak nie mozna , to juz sie stało i nic na to nie poradzisz.
Bardzo przykre jest to, ze czasu nie da się cofnać ...

Przykre..

Dzięki za miłe słowa
wiem, że tak nie można, może to dzisiejszy szary dzień mnie szczególnie rozkleił, może to, że był trzeci ...

To już rok i dwa miesiące..

• 3 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Wczoraj byłam u lekarza, jutro idę na jakieś testy.
Dianko wszystko byłoby inaczej, gdybym mogła popatrzeć w Twoje kochane oczy, gdybym mogła być z Tobą:-(:-(:-(

• 2 months later...
Posted

Dianko, Ty wiesz, że ostatnio dużo pisałam o Tobie na wątku Varia, który teraz jest z Tobą.
Tak bardzo tęstnię..
Tak bardzo mi jesteś potrzebna......mała koteczka Dyzia jest taka chora :-( nie wiem czy uda się jej pomóc:-(

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

wspomnienia wracają... ta historia nie miałaby szczęśliwego końca gdyby nie Ty, Miki, bez wzlędu na to co się stało. Nigdy nie zapomnę szczęśliwej Diany we własnym domu, której życiem było przez tak wiele lat tylko boks schroniska i wyczekiwanie na człowieka...

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Diano, jesteś ze mną cały czas, a właściwie ja jestem tam z Tobą. Chciałabym opisać Twoją przygodę z dzikiem. Byłaś taka szczęśliwa, opowiadałaś mi wszystko i nie od razu, ale za to wszystko zrozumiałam. Ach...

• 1 month later...
  • 6 months later...
  • 11 months later...
  • 1 year later...
Posted

Diano, Mikisiu dziś odeszła Imka. Kochana, bardzo schorowana kotka. Miała tylko dwa lata. Bądźcie dla niej dobre, zaopiekujcie się nią. Diano minęło już 5 lat, a ja widzę Twoje oczy, czuję twoją obecność.