Miki Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Diano, pamiętam. Cały czas jestem z Wami. Z Tobą i z Miką. Czas się dla mnie zatrzymał w tamtym dniu. Jakaś część mnie odeszła razem z Wami, stoi przed tęczowym mostem i błaga o wpuszczenie. Ty byś Dianko tego nie chciała, ale tak jest kochana i nic tego nie zmieni. Quote
Miki Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Dianko i Mikisiu, to już rok. Tak bardzo mi Was brakuje. :-(:-(:-(:-( Quote
azzie5 Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 można odejść na zawsze i być zawsze blisko - zawsze będą z nami Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Bardzo mi przykro z powodu Diany , którą znałam osobiście i Miki . Współczuje. Quote
Miki Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Budzę się rano i jak co dzień pierwsza myśl - to się stało, to się naprawdę stało :-(:-( Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Miki, tak nie mozna , to juz sie stało i nic na to nie poradzisz. Bardzo przykre jest to, ze czasu nie da się cofnać ... Quote
Miki Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Miki, tak nie mozna , to juz sie stało i nic na to nie poradzisz. Bardzo przykre jest to, ze czasu nie da się cofnać ... Przykre.. Dzięki za miłe słowa wiem, że tak nie można, może to dzisiejszy szary dzień mnie szczególnie rozkleił, może to, że był trzeci ... To już rok i dwa miesiące.. Quote
Miki Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Wczoraj byłam u lekarza, jutro idę na jakieś testy. Dianko wszystko byłoby inaczej, gdybym mogła popatrzeć w Twoje kochane oczy, gdybym mogła być z Tobą:-(:-(:-( Quote
Miki Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Dianko, Ty wiesz, że ostatnio dużo pisałam o Tobie na wątku Varia, który teraz jest z Tobą. Tak bardzo tęstnię.. Tak bardzo mi jesteś potrzebna......mała koteczka Dyzia jest taka chora :-( nie wiem czy uda się jej pomóc:-( Quote
Miki Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Dianko zaopiekuj się Dyzią, nie udało mi się jej pomóc.:-( Quote
Miki Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Dwa lata temu byłam szczęśliwa. Nie wiedziałam, że stoję nad przepaścią... Diano kochana... Quote
azzie5 Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 wspomnienia wracają... ta historia nie miałaby szczęśliwego końca gdyby nie Ty, Miki, bez wzlędu na to co się stało. Nigdy nie zapomnę szczęśliwej Diany we własnym domu, której życiem było przez tak wiele lat tylko boks schroniska i wyczekiwanie na człowieka... Quote
Miki Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Diano, wspominam nasze mazurskie spacery, tyle chciałabym napisać, ale nie mogę. Jeszcze nie. Quote
Szarotka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Wlasnie znalazlam watek i bardzo wspolczuje. Quote
Miki Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Diano, jesteś ze mną cały czas, a właściwie ja jestem tam z Tobą. Chciałabym opisać Twoją przygodę z dzikiem. Byłaś taka szczęśliwa, opowiadałaś mi wszystko i nie od razu, ale za to wszystko zrozumiałam. Ach... Quote
Miki Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Och Diana! Oglądałam film z Tobą w roli głównej. Poczułam aksamitny dotyk Twojej sierści. :-(:-( Quote
Miki Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Diano, Mikisiu nie ma słów, które wyrażą co czuję. Quote
Miki Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Diano, Mikisiu dziś odeszła Imka. Kochana, bardzo schorowana kotka. Miała tylko dwa lata. Bądźcie dla niej dobre, zaopiekujcie się nią. Diano minęło już 5 lat, a ja widzę Twoje oczy, czuję twoją obecność. Quote
Recommended Posts