Draczyn Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 DUUUUUUUUUUUUUUUUZO SZCZESCIA NOWYM 2006YM ROKU [quote name='Draczyn'] Quote
Cockerek Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Udanego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku :BIG: :drink1: :cunao::cunao::cunao::cunao: Quote
misiaczek Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Cockerek napisał(a)::klacz: No to czekam :sweetCyb: Oj,chyba się nie doczekamy fotek, gołych tyłeczków Karki ;) :shake: :mad:. Quote
AnkaW Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Oj Karka Karka :razz: :razz: i gdzie te gołe pupcie :mad: :mad: :mad: Quote
Karka Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Oj już się tak nie denerwujcie na mnie :-( jakoś zupełnie nie mam ostatnio głowy do robienia fotek:shake: Quote
Sonya-Nero Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Musicie uzbroić się w cierpliwość... we wtorek powinna się pojawić nowa dostawa tyłeczków i lwich pyszczków :cool3: Quote
misiaczek Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 No to czekamy z niecierpliwością :p:motz: :evil_lol:. Quote
Sonya-Nero Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Troche spóźnione wiadomości:oops: , ale w zeszły wekeend Derek w bardzo dużej konkurencji "sam z sobą";) został trzykrotnie wybrany jako najlepszy w rasie, na klubowej psów ozdobnych i dwóch międzynarodowych :thumbs: Pewna polska sędzina była bardzo zaskoczona, że taki ładny lewek jest z ... Polski ;) :terazpol: Niestety tylko moje dwa zdjęcia nadają do publicznej prezentacji, bo niestety pojechałam przeziębiona na te wystawy, zżerała mnie gorączki i telepały dreszcze :sad: Ale Bi Bi robiła jakieś zdjęcia, co prawda nie gołej dupki, ale gołego brzuszka;) , może coś wstawi. A oto jedna z szanownych komisji podziwiających gołą dupkę;) i sam Derek Quote
Gosia_i_Luka Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Sonya_nero, Karka - GRATULACJE! Derek jest cudny! Quote
Sonya-Nero Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Mi się raczej gratulacje nie należą;) , właścicielką Dereka jest Bi Bi, ja jestem tylko jego nadwornym fotografem;) i od czasu do czasu rzecznikiem prasowym... Quote
Gosia_i_Luka Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Tak to jest z moją sklerozą. :roll: Przecież wiem, że Dereczek jest BiBi. ;) Ale bez takiego fotografa i rzecznika nie wiedzielibyśmy, że Derek jest taką gwiazdą, więc tak czy siak gratulacje należą się Waszej całej trójce! :multi: :lol: Quote
BiBi Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Dziękujemy za gratulacje, jestem z Dereczka bardzo dumna:lol: :loveu: A niżej kilka fotek Dereczka przedstawiające jak się relaksował przed wystawą;) :lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alutka Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 GRATULACJE! Derek jest naprawdę śliczny !!!!!!!! A jaki włos :klacz: :klacz: :klacz: :tree1: dobrego nigdy za wiele Quote
Cockerek Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 ja się przyłączam do gratulacji :laola: Quote
Agnieszka76 Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Słuchajcie- a gdzie sie podziała Karka? Już daaaawno jej nie było.. a i z ostatnich postów wynika, że humor jej nie dopisywał...:shake: Quote
Sonya-Nero Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 W Karki wszystko jest w porządku;) za wyjątkiem internetu:sad: , nie ma chwilowo dostępu:comp26: Czy mam jej cóś przekazać... jakieś pozdrowienia czy cóś...:p Quote
Agnieszka76 Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Serdeczne i gorące w te mroźne dni pozdrowienia oczywiście Sonya przekaż! To dobrze, że u naszej Karki wszytsko dobrze:lol: Bardzo sie cieszymy:lol: Quote
jostra Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Cudne te gołopoopki :eviltong: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AnkaW Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Sonya-Nero napisał(a):W Karki wszystko jest w porządku;) za wyjątkiem internetu:sad: , nie ma chwilowo dostępu:comp26: Czy mam jej cóś przekazać... jakieś pozdrowienia czy cóś...:p Aaaaaa to dlatego Karka zniknęła :cool3: :cool3: :cool3: prosze przekazać jej ode mnie i moich skórzaków wielkie :calus: Dereczek jest cudowny i taki rozkoszny na zdjęciach :loveu: :loveu: Quote
Gosia_i_Luka Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Koniecznie prosimy z Luką przekazać Karce najserdeczniejsze pozdrowienia i życzenia szybkiego powrotu do... internetu. :cool3: :lol: :multi: Quote
ela_1986 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 więcej zdjęć, więcej zdjęć! :) :loveu: Quote
AnkaW Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 I tu też taka cisza :shake: :shake: , gdzie te gołopoopce????? Quote
Recommended Posts