Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Troche spóźnione wiadomości:oops: , ale w zeszły wekeend Derek w bardzo dużej konkurencji "sam z sobą";) został trzykrotnie wybrany jako najlepszy w rasie, na klubowej psów ozdobnych i dwóch międzynarodowych :thumbs:
Pewna polska sędzina była bardzo zaskoczona, że taki ładny lewek jest z ... Polski ;) :terazpol:

Niestety tylko moje dwa zdjęcia nadają do publicznej prezentacji, bo niestety pojechałam przeziębiona na te wystawy, zżerała mnie gorączki i telepały dreszcze :sad:
Ale Bi Bi robiła jakieś zdjęcia, co prawda nie gołej dupki, ale gołego brzuszka;) , może coś wstawi.

A oto jedna z szanownych komisji podziwiających gołą dupkę;)

i sam Derek

Posted

Tak to jest z moją sklerozą. :roll: Przecież wiem, że Dereczek jest BiBi. ;) Ale bez takiego fotografa i rzecznika nie wiedzielibyśmy, że Derek jest taką gwiazdą, więc tak czy siak gratulacje należą się Waszej całej trójce! :multi: :lol:

Posted

Dziękujemy za gratulacje, jestem z Dereczka bardzo dumna:lol: :loveu:

A niżej kilka fotek Dereczka przedstawiające jak się relaksował przed wystawą;) :lol:

:loveu:

Posted

Sonya-Nero napisał(a):
W Karki wszystko jest w porządku;) za wyjątkiem internetu:sad: , nie ma chwilowo dostępu:comp26:
Czy mam jej cóś przekazać... jakieś pozdrowienia czy cóś...:p

Aaaaaa to dlatego Karka zniknęła :cool3: :cool3: :cool3: prosze przekazać jej ode mnie i moich skórzaków wielkie :calus:

Dereczek jest cudowny i taki rozkoszny na zdjęciach :loveu: :loveu: