karolayna Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 wygrzebałam temat i odnawiam :evil_lol: karmie swojego shihtzka eukanuba, ale nie dostaje oprócz tego zadnych witamin podobno oliwa z pestek winogron i siemie lniane jest dobre, ale kompletnie nie wiem jak to podawac i w jakich ilosciach:shake: moze macie jeszcze jakies inne witaminy, ktore moglibyscie mi polecić? Quote
Aisa_ Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Ja daje mojemu psu gotowana cielęcinę przednia z ryzem i marchewką, do tego łyzkę siemienia lnianego. Ale on jest alergikiem, więc to jasne, ze karmię go trochę inaczej niż Wy :) Quote
Cockerek Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Karolayna, ja podawałam siemię Toffikowi, on ma złotą sierść ale z kolorem u niego kiepsko, po siemieniu (czy jak to się odmienia) włos się ładnie błyszczał więc działało. Nelcia za to dostaje tran (capi wtedy jak koza) i oliwę z oliwek. Quote
Sonya-Nero Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Pozdrowienia od lwich pyszczków:multi: Tak gorąco dopingowały pudle w Ostrowcu Wlkp. ;) :p Quote
Gosia_i_Luka Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 A co tam u Karki?? Nadal do nas nie zagląda. :-( Quote
Laleczka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Cockerek napisał(a):Karolayna, ja podawałam siemię Toffikowi, on ma złotą sierść ale z kolorem u niego kiepsko, po siemieniu (czy jak to się odmienia) włos się ładnie błyszczał więc działało. Nelcia za to dostaje tran (capi wtedy jak koza) i oliwę z oliwek. Cokerek coś się działo z kolorkiem sierści niedobrego Twojego piesia po siemieniu ???:roll: Quote
Cockerek Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Nie, nie, po siemieniu się właśnie ładnie błyszczała. Chodzi o to, że on z natury ma "niezbyt fajną" sierść, matową. Siemię polecam! Quote
Laleczka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Cockerek napisał(a):Nie, nie, po siemieniu się właśnie ładnie błyszczała. Chodzi o to, że on z natury ma "niezbyt fajną" sierść, matową. Siemię polecam! Hi hi to dobrze bo już myślałam że siemię szkodzi a ja też daję swojemu piesiowi,ale w takim razie się cieszę że jest wszystko ok:lol: :lol: :roll: Quote
georgina Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Jak podajecie to siemię? Ziarenka rozmoczone czy sam " kisiel";) ? I czy szczeniaczkowi już można dawać? Cockerku a tego tranu ile podajesz? Taki kupowany w aptece dla ludzi?:roll: Sorki, ale ja dopiero zdobywam doświadecznie. Dziekuje za odpowiedzi :) Quote
Cockerek Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Siemię dawałam sypane do ryżu i kurczaka. A tranu kapsułke dziennie - przygotuj się na capanko z pyszczka :evil_lol: Quote
georgina Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Cockerek napisał(a):Siemię dawałam sypane do ryżu i kurczaka. A tranu kapsułke dziennie - przygotuj się na capanko z pyszczka :evil_lol: Czyli sypiesz ziarenka takie twarde? Ciekawe czy mój mały bedzie to jadł:roll: A capanko to po tranie?:lol: ......kapsułke dajesz do połknięcia :-o , jejku jak ja mam to podac:oops: ? Quote
Cockerek Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Siemię miałam mielone, sypkie, nie ziarenka. A kapsułkę przcinasz i wylewasz zawartośc do jedzenia - ja tak robię :) Quote
georgina Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Cockerek napisał(a):Siemię miałam mielone, sypkie, nie ziarenka. A kapsułkę przcinasz i wylewasz zawartośc do jedzenia - ja tak robię :) Dzięki Martynko:calus: Quote
Sonya-Nero Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Na początek pozdrowienia od karki dla WAS WSZYSTKICH :-) :-) :-) niestety w dalszym ciągu nie ma dostępu do internetu :shake: a teraz troszkę newsów z życia lwich pyszczków :razz: Derek... z za szafy :roll: ;) półkowniki :lol: uśmiech muppeta :lol: :loveu: z Dereczka to prawdziwy lew wyrósł... :multi: gratulacje dla karki i Bi-Bi – Derek w Sopocie ukończył Interchampiona :laola: a w Rzeszowie III miejsce na BISie Weteranów zdobyła Dereczkowa mamusia czyli Ayka :laola: szczegółowe instrukcje odnośnie pozowania ;) i efekty... Quote
BiBi Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Bardzo dziękujemy za gratulacje:multi: I gratulujemy Mamusi sukcesu w Rzeszowie:multi: :multi: :multi: Quote
Sonya-Nero Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 lewkowa fotorelacja z wczorajszej wystawy w węgierskim OZD :smile: styling przed sesja fotograficzną i efekty :cool3: mały przerywnik ;) a taką mam paszczę od wewnątrz :lol: fotosesja c.d. i czas na grupę... :painting: wchodzimy..... i .... jest res.BOG :terazpol: :multi: i Karka... szczęśliwa hodowczyni :loveu: ;) Quote
HAWAN Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Noooo Dziewczyny to GRATULACJE :klacz: :klacz: :klacz: i yes, yes:ghost_2: nareszcie piękny bichonek został doceniony i dostał się na BOG. Bichonom nieczęsto się to zdarza - po prostu są niedoceniane. I jeszcze raz GRATULACJE dla wystawiających i wystawianego:multi: Quote
Alutka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Fotorelacja super. DERECZKU jesteś bardzo pięknym , przystojnym i utytuowanym reproduktorem. Brawo Karka ! Brawo Aneta !:thumbs: :bigok: Dla wielu dogomaniaków pażdziernik przyniósł sukcesy i oby tak dalej !!!! Wszystkim biszomaniakom G R A T U L U J E ! :Rose: dobrego nigdy za wiele Quote
Ki-wi Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Tak to fakt,ze biszonki nie sa doceniane na wystawach dlatego szczegolne Gratulacje dla pieknego Dereczka jego wlascicielki i hodowczyni:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tomek67 Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Jako, że w Ózd, to po węgiersku - GRATULLAROK !:Rose: Quote
Sonya-Nero Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Dziękuję wam w imieniu Bi-Bi, Karki i.. oczywiście Dereczka :smile: To był jego dzień ;) , bardzo pięknie się wystawił, z taką werwą;) Faktycznie biszonki bardzo rzadko są zauważane na grupie dlatego tak bardzo się cieszymy :multi: Quote
Cockerek Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 I jeszcze ja się dołączam, troszkę spóżnione ale szczere gratulacje!!! :multi: Quote
Recommended Posts