Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

xxxx napisał(a):
tak prawie wszycy trafili to lagotto romagnolo:loveu::loveu::loveu::loveu:

Wszyscy trafili, bo sie znaja :eviltong:

(albo przeczytali Twoj post zanim go edytowales/las :evil_lol:)

Posted

PATIszon napisał(a):
Wszyscy trafili, bo sie znaja :eviltong:

(albo przeczytali Twoj post zanim go edytowales/las :evil_lol:)

A już myślałam,że mam jakieś zwidy :evil_lol:
Wydawało mi się,że najpierw pisało,że to lagotto romagnolo,a potem to pytanie o rasę...hmmm :evil_lol:

Posted

Na pytanie Impresji o psa ze zdjęcia zamieszczonego przez Ilka21 na stroni 180 powiedziała bym, że to BOLOŃCZYK. moja kuzynka ma takiego i ta psina jest codziennie u mnie w pracy. jak zarośnięty to ma niezbyt ładny długi dredowaty włos, po wyczesaniu puch a po obcięciu pokazuje się chuda mordka jak na tym zdjęciu.
Ładnie ten pies wygląda jak ma włos równomiernie obcięty na całym ciele a mordka zostawiona odrobinę dłuższa.

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Duże psy też są robione, tylko rzadziej.. poszukaj w galerii, kiedyś był obcięty [!] niufek pokazany...
tak widziałam to...:placz::placz::placz:...pytam o normalnie zrobione niufki

Posted

xxxx napisał(a):
tak widziałam to...:placz::placz::placz:...pytam o normalnie zrobione niufki

ja tez mam niufkowa klientkę ale niestety zdjęc brak i niestety jak ktoś chce niufka robić to zawsze prosi o zdjęcie włosa...ja zdejmuje ale nigdy na krótko

Posted

Ilka21 napisał(a):
ja tez mam niufkowa klientkę ale niestety zdjęc brak i niestety jak ktoś chce niufka robić to zawsze prosi o zdjęcie włosa...ja zdejmuje ale nigdy na krótko

szkoda ze nikt nie ma zdiec zrobionych przez siebie niufków:roll:

Posted

TO JA WAM WKLEJE W TAKIM RAZIE MOJEGO BONUSKA ZROBIONEGO PRZED CHWILą PRZEZE MNIE NA STYL DOMOWO SPORTOWY:Dog_run:NIE JESTEM FRYZJEREM PSIM I NIE MAM ZAMIARU BYć ALE SIE UCZE DOMOWYMI SPOSOBAMI:loveu:PONIEWAZ MOZNA SIE FAJNIE ODSTRESOWAC HIHI