Ilka21 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Słuchajcie nie ma co debatowac nad strzyżeniem psów długowłosych albo tych co powinny być trymowane - to jest robione z różnych względów i kazdym kierują inne przesłanki. Ten temat jest po to by pokazac co się zrobiło i czy wg kogoś możnaby było zrobić to lepiej i tak żeby pies w nowym wizerunku również był śliczny. Quote
PATIszon Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 moon_light napisał(a): Sciac na krotko jest wygodnie, jasne, tylko po co kupować dlugowlosego psa? Ej,no kurde! Bo podoba mi sie jego charakter (nie koniecznie wlos) :niewiem: Nie mialabym nic przeciwko jakby moja Pudel miala siersc jak moja rodezjanka....:cool3: Pokaż mi proszę zwierze zyjace dziko, ktore ma uszy oklapnięte Slon Quote
PATIszon Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Czarne Gwiazdy napisał(a):a widziałaś słonia? No zdarzylo mi sie, mam dzieci, chadzam do zoo.... A co, chcesz powiedziec, ze nie zwisaja mu jak spanielowi? No moze i tak, ale z drugiej strony, pies to takie slabo-dzikie zwierze, wiec moze nie porownujmy.... Quote
Czarne Gwiazdy Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 sęk w tym, że kanał słuchowy u słonia jest odsłonięty ;-) Nie można powiedzieć, że takie ucho jest oklapnięte ;) No moze i tak, ale z drugiej strony, pies to takie slabo-dzikie zwierze, wiec moze nie porownujmy....otóż to. Quote
eria Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Czarne Gwiazdy napisał(a):a widziałaś słonia? hihihih tu sie uśmiałam :D Quote
NightQueen Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 wcajac do tematu to mam pytanie a raczej chce sie upewnic :) labradora podcina sie ogon zeby mial taki ksztalt wydrowaty tak? Quote
*hania Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 smallpati napisał(a):wcajac do tematu to mam pytanie a raczej chce sie upewnic :) labradora podcina sie ogon zeby mial taki ksztalt wydrowaty tak? Żeby nie miał pióra na ogonie. Quote
BBeta Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Chciałam przypomnieć, że wątek został stworzony do wklejania zdjęć, a nie do dyskusji na temat uszu słonia ani kopiowania, kolejne posty nie mające związku z tematem będą usuwane Quote
Nugatowa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Odświeżę troszkę galerię :loveu: Dziś był u mnie irland, który od urodzenia, że tak nazwę nie był robiony :evil_lol:Przygotowuje się na pierwszą wystawę, wyniosłam 3 wory kudłów :mdleje: a palce mam jak balony od degażówek. Przed :-o Po :lol: Quote
Chapsio Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Nugatowa, zdolna dziewczynka z Ciebie:razz: ostatnio stwierdziłam że właśnie nie mam zdjęć zarośniętego Chapsika....i teraz zapuszczam ten gąszcz co by choć raz zrobić mu przed i po:cool3: Ps. Chapsik nie ma już jajeczek....:evil_lol: Quote
Cheritka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 To ja Wam pokażę pudelka ostrzyżonego do polowy :evil_lol: widok z góry :cool3: i z boku, jak skończe to wstawie zdjęcie Quote
Nugatowa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Chapsio napisał(a):Nugatowa, zdolna dziewczynka z Ciebie:razz: ostatnio stwierdziłam że właśnie nie mam zdjęć zarośniętego Chapsika....i teraz zapuszczam ten gąszcz co by choć raz zrobić mu przed i po:cool3: Ps. Chapsik nie ma już jajeczek....:evil_lol: :oops::oops:Dzięki Chapsikowo :oops:ROSNę... PRZEZ TEN KOMPLEMENT:cool3: Chapsio już wolny strzelec , rozumiem ? hihihi :loveu: cHAPSIKOWO podaj mi na PW swoje namiary kontaktowe ? Bo mam sprawę :lol: monita napisał(a):Piękny seterek :crazyeye: :loveu: Dziękuję :oops: Quote
*hania Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Bardzo ładny seter :) No i nie ma "wyżartego" trójkata na podragdlu ;) Cheritka Twój pudel na pierwszej fotce dostał skrzydeł - wygląda jak anioł :lol: Quote
dorota07 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 brawo czapla ....:multi::multi: seterek tez łapie za oko...:loveu: pudelek zarąbisty w połowie roboty;):cool3::crazyeye: Quote
*hania Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 czapla napisał(a):To macie kerraka do kompletu Oooo... I kawałek półki próżności widać :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 *hania napisał(a):Bardzo ładny seter :) No i nie ma "wyżartego" trójkata na podragdlu ;) Nie ma, bo nie drążyłam go maszynką :evil_lol: Quote
Magot Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Drakkar przed wizyta u fryzjera:evil_lol: i po:) Quote
*hania Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Dakar całkiem przyzwiocie wyglada ;) PS> Nie podcinajcie tak krótko stóp > to nie spriger :evil_lol: Quote
Magot Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 *hania napisał(a):Dakar całkiem przyzwiocie wyglada ;) PS> Nie podcinajcie tak krótko stóp > to nie spriger :evil_lol: Dzięki:) :evil_lol:A fryzjerka właśnie ma springera:lol: Quote
moon_light Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 A po co wycina się "goły trójkąt" na podgardlu setera? Quote
Nugatowa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 moon_light napisał(a):A po co wycina się "goły trójkąt" na podgardlu setera? A po to by uwydatnić szyję, i przedpiersie. Goły w dowolnym tego słowa znaczeniu, najczęściej wystrzyżony dość krótko, na gładko.Ja strzyge od mostka do nasady szyi, i niekiedy boki, by było gładko :lol: Quote
Recommended Posts