Czarna_Owieczka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Śliczny jest Twój pudel :loveu: :loveu: Quote
Nugatowa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Cockermanko uwielbiam jak robisz swoje piesy :mdleje: Dla mnie tak powinien wyglądać angielski angol, jak Twoje psy :klacz: Ania pudlos rewelacja :klacz: Quote
Cheritka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Oczywiście najbardziej mi sie podoba to, a właściwie ta :loveu: http://img503.imageshack.us/img503/2165/007so2.jpg ale spanielek tez ładnie zarósł ;) Quote
cockermanka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 sota36 napisał(a):Cockermanka - to jest mistrzostwo swiata!!!! Eee...aż tak to nie :cool3: - wystarczył kochający domek,dobry wet,dobre jedzonko i pielęgnacja;) Nie wiem,czy tak się Wam spodoba,jak wstawię aktualną fotkę dziadziunia Amika :evil_lol: - niestety wiek (około 14 lat) i przypadłości z nim związane oraz gatunek włosa robią swoje...:shake: ... i musielismy pożegnać się z tym długim włosem... Nugatowa napisał(a):Cockermanko uwielbiam jak robisz swoje piesy :mdleje: Dla mnie tak powinien wyglądać angielski angol, jak Twoje psy :klacz: O rany... :oops::oops::oops: - cieszę się bardzo ,że Ci się przygotowanie moich psów podoba. Pudel piękny! Baaardzo lubię pudle:loveu: Quote
Nugatowa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 cockermanka napisał(a): O rany... :oops::oops::oops: - cieszę się bardzo ,że Ci się przygotowanie moich psów podoba. Aniu powiem Ci jedną rzecz, że tak jak jest u seterów, zauważyłam podobną zależnośc w spanielach, coraz rzadziej chwała Bogu widzę, kompletnie nie przygotowane psy na wystawie, no bo po co kąpać i używać psie kosmetyki dla psa myśliwskiego, jak wystarczy go tlyko przeczesać. Największa BZUDRA :angryy:! Pies niech sobie lata po polu brudny, szcześliwy z masą nasion, ale show to show, i pies musi wyglądać inaczej niż na codzień, czym procentuje w ogólnym wrażeniu. Takie jest przynajmniej moje zdanie. Aniu a uzywasz degażówek czy maszynki ? :lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 http://sara.republika.pl/images/amik/AMIK_ramka.jpg http://sara.republika.pl/images/amik/amik_postawa_4_ramka.jpg Cockermanka, ale dziadziuś wypiękniał. :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: Dawałaś go na metamorfozy? :cool3: Quote
cockermanka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Nugatowa']Aniu a uzywasz degażówek czy maszynki ? :lol: Przede wszystkim duuużo skubiemy :cool3: A tam,gdzie trzeba używam i maszynki i degażówek... Dawałaś go na metamorfozy? :cool3: Yyy...nie wiem... :oops: Quote
Asia & Ginger Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 cockermanka napisał(a):Yyy...nie wiem... :oops: To wrzuć koniecznie, nawet jeśli już kiedyś był. Tak niesamowitą przemianę trzeba pokazać światu. :cool3: :loveu: Quote
PATIszon Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Nugatowa napisał(a):Cockermanko uwielbiam jak robisz swoje piesy :mdleje: Dla mnie tak powinien wyglądać angielski angol, jak Twoje psy :klacz: Hmmm a czy to przypadkiem nie amerykanin bardziej? :hmmmm: Mowie o zdjeciu akurat, nie o psach z hodowli cockermanki. Quote
*hania Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 PATIszon napisał(a):Ja zakupilam maszynke, bo balam sie, ze nozyczkami mi wyjda dziury..... PATI dawaj fotę pudla :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='PATIszon']Hmmm a czy to przypadkiem nie amerykanin bardziej? :hmmmm: Mowie o zdjeciu akurat, nie o psach z hodowli cockermanki. No jasne, że to amerykanin. :p Nugatowej pewnie chodziło o resztę psiaków Cockermanki. ;) Quote
Ishimaru Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 dobra, może zadam głupie pytanie, ale jak oni to robią, że pieski u takiego fryzjera stoją spokojnie? :| Quote
Talagia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Psa trzeba przyzwyczajac od małego do takich zabiegów :cool3: Moje dzieciaki tez stoją grzecznie :diabloti: Quote
Nugatowa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 PATIszon napisał(a):Hmmm a czy to przypadkiem nie amerykanin bardziej? :hmmmm: Mowie o zdjeciu akurat, nie o psach z hodowli cockermanki. Hmmm umiem rozróżnić typ amerykański od angielskiego :lol: Poprostu miałam na myśli reszte sfory Chodziło mi o przygotowanie psów przez cockermanke, jak najbardziej angielskich cockerów :lol: Quote
beta Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 A to moja twórczość. Kąpiel, strzyżenie, suszenie około 5h. Baza była robiona około 2 miesiące temu przez profesjonalistkę w temacie. Była ścięta dość krótko - wyjazdy itp. Quote
PATIszon Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 *hania napisał(a):PATI dawaj fotę pudla :diabloti: Ok, jak ja zrobie to wstawie. Teraz wyglada marnie, bo wlasnie wrocilysmy ze stoku, gdzie pudel miala sniegu po szyje :evil_lol:. Bede ja robic za 2 tyg. Nugatowa napisał(a):Hmmm umiem rozróżnić typ amerykański od angielskiego :lol: Poprostu miałam na myśli reszte sfory Hmmmm wiesz, ciezko jest wiedziec co ktos mial na mysli majac przed pczami tekst pisany tylko. Quote
*hania Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='bloody-minded']dobra, może zadam głupie pytanie, ale jak oni to robią, że pieski u takiego fryzjera stoją spokojnie? :| Pies stoi spokojnie ponieważ przed obcą osobą na ogół ma wiekszy respekt niż przed właścicielem, którego sobie wcześniej wychował :eviltong: Ważne jest podejście do psa, nawet barwa głosu strzyżącego no i to nieuchwytne coś ;) A to moja twórczość. Kąpiel, strzyżenie, suszenie około 5h. Baza była robiona około 2 miesiące temu przez profesjonalistkę w temacie. Była ścięta dość krótko - wyjazdy itp. Witam kolejnego "pudlarza" :loveu: Quote
Gośka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 .ania napisał(a):A to mój pudel ;) sierpniowe i grudniowe Ania BRAWO!!! Nauka nie poszła w las;) Szelma zrobiona profesjonalnie:thumbs: beta napisał(a):A to moja twórczość. No drugiego pudliszona tez muszę pochwalić:p Kawie do twarzy w nowej fryzurce:multi: Quote
BBeta Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='beta']A to moja twórczość. Kąpiel, strzyżenie, suszenie około 5h. Baza była robiona około 2 miesiące temu przez profesjonalistkę w temacie. Była ścięta dość krótko - wyjazdy itp. http://strony.aster.pl/mbrzeska/kawa.JPG Świetny ten pudel, takie strzyżenie mi się najbardziej podoba :) Quote
betty_labrador Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 BBeta napisał(a):Świetny ten pudel, takie strzyżenie mi się najbardziej podoba :) no wlasnie, bez tych udziwnien ;) a takie strzyzenie tez dopuszcza na wystawy? do oceny? Quote
Recommended Posts