eria Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 sznaucer olbrzym,głowa przed: i po;): całość i Nitencja w tle:evil_lol: Quote
ewka i haker Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 to moj haker przed ogoleniem i po goleniu same golimy z mama w domu moze nie wychodzi super ale nie jest zle ale na glowe chodzumy do fryzjera Quote
Doginka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='eria']sznaucer olbrzym,głowa przed: http://i23.tinypic.com/2hicqd0.jpg i po;): http://i22.tinypic.com/fx809j.jpg http://i20.tinypic.com/mtblkx.jpg http://i20.tinypic.com/9hnivk.jpg całość i Nitencja w tle:evil_lol: http://i20.tinypic.com/2jb1jlk.jpg Ten sznaucio przed był straszny filcak:diabloti:, ale po to już prawdziwy sznautek jest:loveu: - świetnie Wam wyszedł:loveu: Quote
*hania Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 ewka i haker napisał(a):to moj haker przed ogoleniem Pozdr. dla hakera sportowca i jego pańci :multi: Kreon ze strzyżenia na strzyżenie jest co raz ładniejszy :cool3: Quote
eria Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 to nie jest Kreon !!!!!!!!!!!!!!!!! Kreon nie ma ani jednego dreda!! :)jest codziennie czesany! to pies w podobnym wieku- 9 letni Brutus strasznie podobny do Kreona, i wcale nie zdziwiłabym sięgdyby to był jego miotowy brat aktualne foto Kreona Quote
*hania Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 eria napisał(a):to nie jest Kreon !!!!!!!!!!!!!!!!! Jest baaaardzo podobny. Własnie mnie oświeciło, że Kreon ma kopiowane uszy :oops: Quote
Doginka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 *hania napisał(a):Jest baaaardzo podobny. Własnie mnie oświeciło, że Kreon ma kopiowane uszy :oops: No właśnie mnie ubiegłaś, bo chciałam to samo napisać:diabloti: Quote
ewka i haker Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 *hania napisał(a):Pozdr. dla hakera sportowca i jego pańci :multi: dziekujemy;) a moze sie znamy?? Quote
*hania Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 ewka i haker napisał(a):dziekujemy;) a moze sie znamy?? Kliknij na na podpis i przeglądnij zdjęcia. ;) Quote
ewka i haker Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 *hania napisał(a):Kliknij na na podpis i przeglądnij zdjęcia. ;) a poznajemy i jeszce raz dziekujemy za strzyzenie:lol: haker juz wyglada o wiele lepiej :diabloti: Quote
wiedzmata Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Jakby ktoś miał jakiegoś ctr-owego klienta, to bede bardzo wdzięczna za fotki! Uczę sie strzyc moją 5-miesięczną dziwczynke. Jeszcze trochę poćwiczę i wklęję zdjęcia, wtedy poproszę o krytykę:p. Pozdrawiam! Quote
Cheritka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 wklejaj fotki nawet nie fachowo zrobione, to wtedy można coś podpowiedzieć ;) Quote
Ilka21 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 to ja wkleje swoje grzywki to Molly(zdjęcia przed nie ma bo jest tylko natłuszczona i mordka ciut zarośnięta) a to Toffi ogólnie jest to pp ale zgoliłam go na łysego(choć nie do końca tj. powinien być) przed naoliwiony i z futerkiem po: nie chciał stać Trochę było mi żal tej sierści ale ładnie mu odrasta i jest dużo lepsza, Molly też podrosła i już go nie "obcina" sama,strasznie mi go wysiepała.Teraz zapuszczamy choć nie ukrywam,ze przy 3 grzywcach to bardzo wygodna opcja;) Toffi jest psem,którego pierwszy raz w życiu strzygłam. Teraz czasmi podcinam tylko yorczka moich znajomych bo stanowczo walczę aby nie strzygli. Chciałabym nauczyć też robienia innych ras, może ktoś z Warszawy ma ochotę na uczennicę? Quote
wiedzmata Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ewaa napisał(a):wklejaj fotki nawet nie fachowo zrobione, to wtedy można coś podpowiedzieć ;) Super! Będę wdzięczna nawet za najdrobniejsze wskazówki!:multi: Quote
*hania Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Mi by było szkoda obciąć pp tym bardziej ,że chyba był wystawowy. Mam w domu 9cio letniego kerraka i chyba zabiła bym gdyby ktoś go zgolił czy chodziaż podciął mu brodę:mad: Quote
eria Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='*hania']chyba zabiła bym gdyby ktoś go zgolił czy chodziaż podciął mu brodę:mad: mam dokładnie tak samo na punkcie Kreona :shake:mania brody:loveu::evil_lol: Quote
Ilka21 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 *hania napisał(a):Mi by było szkoda obciąć pp tym bardziej ,że chyba był wystawowy. Mam w domu 9cio letniego kerraka i chyba zabiła bym gdyby ktoś go zgolił czy chodziaż podciął mu brodę:mad: nie nie jest wystawowy choć tak nie jedna osoba myśli(nie ma rodowodu chłopak).Wystawowe też czasami obcinają,żeby włos odrósł i był ładniejszy, w lepszej kondycji.Niestety one są ciągle suszone,prostowane itp. i mimo dobrych kosmetyków nie zawsze sierść wytrzymuje. Ja też się zapierałam przed zgoleniem go ale to zrobiłam, bo miał bardzo przesuszone i natłuszczanie dało efekty tylko na tej połowie włosa bliższej od skóry.Jednego czego potem żałowałam to że nie musiałam go do zera ścinać tylko z połowę włosa ale to było juz jak przejechałam maszynką w jednym miejscu. Quote
Cheritka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Ja do moich pierwszych klientów powinnam dopłacać :evil_lol: Ale teraz :cool3: Quote
Cheritka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Żarcik; to są potencjalni moi klienci a może wiecie co to za rasa ? Quote
*hania Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Ilka21 nie wiem czy będziesz zadowolon a z tego co odrośnie :roll: Czas pokarze. "a może wiecie co to za rasa ?" PUDLE :diabloti: Quote
Ilka21 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 *hania ja jestem już zadowolona bo zdjecia psiaka były sprzed wakacji i teraz Toffi jest sporo zarośnięty,bardzo szybko odrasta;) Quote
Doginka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Ewaa napisał(a):Żarcik; to są potencjalni moi klienci a może wiecie co to za rasa ? Chińskie grzywacze:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 No co Wy, przecież to są pitbulle red nose jak się patrzy. :diabloti: Quote
Recommended Posts