Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ewka i haker napisał(a):
to moj haker przed ogoleniem

Pozdr. dla hakera sportowca i jego pańci :multi:

Kreon ze strzyżenia na strzyżenie jest co raz ładniejszy :cool3:

Posted

to nie jest Kreon !!!!!!!!!!!!!!!!!
Kreon nie ma ani jednego dreda!! :)jest codziennie czesany!
to pies w podobnym wieku- 9 letni Brutus
strasznie podobny do Kreona, i wcale nie zdziwiłabym sięgdyby to był jego miotowy brat

aktualne foto Kreona

Posted

*hania napisał(a):
Jest baaaardzo podobny.
Własnie mnie oświeciło, że Kreon ma kopiowane uszy :oops:

No właśnie mnie ubiegłaś, bo chciałam to samo napisać:diabloti:

Posted

Jakby ktoś miał jakiegoś ctr-owego klienta, to bede bardzo wdzięczna za fotki! Uczę sie strzyc moją 5-miesięczną dziwczynke. Jeszcze trochę poćwiczę i wklęję zdjęcia, wtedy poproszę o krytykę:p. Pozdrawiam!

Posted

to ja wkleje swoje grzywki
to Molly(zdjęcia przed nie ma bo jest tylko natłuszczona i mordka ciut zarośnięta)

a to Toffi ogólnie jest to pp ale zgoliłam go na łysego(choć nie do końca tj. powinien być)
przed naoliwiony i z futerkiem

po:
nie chciał stać

Trochę było mi żal tej sierści ale ładnie mu odrasta i jest dużo lepsza, Molly też podrosła i już go nie "obcina" sama,strasznie mi go wysiepała.Teraz zapuszczamy choć nie ukrywam,ze przy 3 grzywcach to bardzo wygodna opcja;)
Toffi jest psem,którego pierwszy raz w życiu strzygłam.
Teraz czasmi podcinam tylko yorczka moich znajomych bo stanowczo walczę aby nie strzygli. Chciałabym nauczyć też robienia innych ras, może ktoś z Warszawy ma ochotę na uczennicę?

Posted

Mi by było szkoda obciąć pp tym bardziej ,że chyba był wystawowy.
Mam w domu 9cio letniego kerraka i chyba zabiła bym gdyby ktoś go zgolił czy chodziaż podciął mu brodę:mad:

Posted

[quote name='*hania']chyba zabiła bym gdyby ktoś go zgolił czy chodziaż podciął mu brodę:mad:
mam dokładnie tak samo na punkcie Kreona :shake:mania brody:loveu::evil_lol:

Posted

*hania napisał(a):
Mi by było szkoda obciąć pp tym bardziej ,że chyba był wystawowy.
Mam w domu 9cio letniego kerraka i chyba zabiła bym gdyby ktoś go zgolił czy chodziaż podciął mu brodę:mad:

nie nie jest wystawowy choć tak nie jedna osoba myśli(nie ma rodowodu chłopak).Wystawowe też czasami obcinają,żeby włos odrósł i był ładniejszy, w lepszej kondycji.Niestety one są ciągle suszone,prostowane itp. i mimo dobrych kosmetyków nie zawsze sierść wytrzymuje. Ja też się zapierałam przed zgoleniem go ale to zrobiłam, bo miał bardzo przesuszone i natłuszczanie dało efekty tylko na tej połowie włosa bliższej od skóry.Jednego czego potem żałowałam to że nie musiałam go do zera ścinać tylko z połowę włosa ale to było juz jak przejechałam maszynką w jednym miejscu.