Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Doginka']Nie, to FRIDA - kolejna córka Gordońskiego;-) Holly rwę w przyszłym tygodniu:lol:[/QUOTE]

Właśnie coś taka przywysoka mi się wydała, ale zaroślak masakra :p

Posted

to ja nieogarnięta przychodzę z kolejnym pytaniem w sprawie maszynki :oops: ...
jak mam nałożyć nasadkę na maszynkę gts888 ? one jakieś dziwne i to sie nie chce trzymać :( prooszę o pomoc.

Posted

no jak to jak?Zaczepiasz o ostrze i lekko nasuwasz...Nie wiem jak to inaczej wytlumaczyc:oops:

dzisiejsza spanielka...
W ciazy wiec strzyzenie czysto kosmetyczne.... Bez kapania i wymyslow zeby psicy nie stresowac...
Lapki na zdjeciu jeszcze w trakcie robienia :oops:

Posted

Chrupcia jeśli masz takie nakładki jak ja (wydaje się za mała?) to musisz ją zaczepić z tyłu i popchnąć
Patik psa nie czesze się po spryskaniu wodą:eviltong: od tego są odżywki:eviltong: na sucho też możesz ale z odżywką łatwiej się rozczesuje:p

Posted

ale przecież te nakładki są za krótkie :( może ktoś mi jakieś zdjęcie pokazać z nakładką przed nałożeniem na maszynce i po stabilnym nałożeniu ?

Posted

[quote name='Yorkomanka']Chrupcia jeśli masz takie nakładki jak ja (wydaje się za mała?) to musisz ją zaczepić z tyłu i popchnąć
Patik psa nie czesze się po spryskaniu wodą:eviltong: od tego są odżywki:eviltong: na sucho też możesz ale z odżywką łatwiej się rozczesuje:p[/QUOTE]

jak to się mówi z braku laku można wodą lepiej juz nawet tą wodą spryskać niż wcale

Posted

[quote name='Cockermaniaczka']dzisiejsza spanielka...
W ciazy wiec strzyzenie czysto kosmetyczne.... [/QUOTE]
Kucze, znów będą kolejne pseudo-spaniele...a psica wygląda na starszą ...

Posted

kundelki beda...Suka sie "puscila" :shake::roll: Ja juz nawet nie chcialam wnikac...Ma 6 lat podobno ale dla mnie tez wyglada troche starzej,zeby ma takie sobie -ale moze to wina braku dbania o to przez wlascicieli ... Na pytanie co zrobia ze szczeniakami padla odpowiedz ze jest jakas fundacja :angryy: Rece opadaja...

Posted

Chrupcia na grzywacza to na pewno nie jest chyba że chodzi ci o mordkę bo łapy jak dla mnie strasznie źle, nawet nie ważne czy na grzywacza czy nie to wygląda źle , jakby pies był nie dokończony...jak już chciałaś lecieć w ten deseń to łapy trzeba było zrobić tak

Posted

[quote name='Justa']Właśnie coś taka przywysoka mi się wydała, ale zaroślak masakra :p
Zapewniam Cię, że wzrost to ona ma wzorcowy - ma 34 w kłębie:lol:;-)Jest wielkości Lotinka:lol:

[quote name='lilix4']Doginko chciałabym kiedyś umieć robić sznaucery jak Ty.Cudeńka:loveu:
I Vice Versa - ja chciałabym robić tak pudla jak Ty tą swoją morelkę - cudo:loveu:

[quote name='Ilka21']Chrupcia na grzywacza to na pewno nie jest chyba że chodzi ci o mordkę bo łapy jak dla mnie strasznie źle, nawet nie ważne czy na grzywacza czy nie to wygląda źle , jakby pies był nie dokończony...jak już chciałaś lecieć w ten deseń to łapy trzeba było zrobić tak
https://lh3.googleusercontent.com/-XPKif3XZJ-8/TQzkcyDPwtI/AAAAAAAADBQ/arDJIYTdUIk/s640/DSC_0017.JPG
Oj tak, popieram w 100%:lol:

Posted

Agucha napisał(a):
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/424810_294022764002548_100001844798517_772141_1195253298_n.jpg
;)

Ale fajniutkie stworzonko:loveu:

Posted

[quote name='Agucha']
Ktoś miał do czynienia z taką suszarą? Jak to się sprawdza? Nie plącze włosa?
mamy w salonie szafe suszaca... ale to jest pomocne w wypadku jak jestesmy zajeci innymi psami, albo jak pies panikuje przy suszeniu zwykla suszara. Suszy pomalutku, delikatnie i spokojnie. Najczesciej po niej trzeba niektore miejsca dosuszac. Ale nic nie placze.

Posted

No i teraz wygląda u nas to tak, wczoraj była kąpiel, brzuch ogolony, ale więcej nożyczkami bo maszynka to sie nadaje... i firana ukrócona, ale wydaje mi się ze będzie jeszcze bardziej. A co do głowy to chcę uzyskać wąską głowę, taki efekt trochę szczenięcej , cos takiego np, na razie nożyczkami przycięłam ale to jeszcze nie to, zastanawiam się czy nie złapać tego maszynką.

Posted

dobrze ze ja mam jamnika nie musze do strzyc tylko wystarczy gumowa szczotka raz na jakis czas przeleciec;)) współczuje troszke tym pieskom, ze muszą sie poddawac takim zabiegom których nie zawsze chcą i potrzebują;((