bobroska. Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Ja mam niufka, przymierzam się do zakupu składanego stołu, bo nie wyobrażam sobie, żeby takie coś stało gdziekolwiek, nawet w garażu... Niufkarze mają składane stoły i nic się nie dzieje, a niufy są od berneńczyków trochę większe. Quote
Agucha Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='bobroska.']Ja mam niufka, przymierzam się do zakupu składanego stołu, bo nie wyobrażam sobie, żeby takie coś stało gdziekolwiek, nawet w garażu... Niufkarze mają składane stoły i nic się nie dzieje, a niufy są od berneńczyków trochę większe.[/QUOTE] W takim razie - chętnie zobaczę taki składany stół, który niufa uniesie i posłuży dłużej :) Quote
bobroska. Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Też mam nadzieję, że na taki trafię. :) Quote
Doginka Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Niby galeria, a fot coś brakuje, to ja wstawię kilka ostatnio przeze mnie zrobionych psiaków;-) Buffy przed: Po: Quote
Agucha Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 http://i56.tinypic.com/r0dnx5.jpg Bardzo mi się podoba ta fryzurka :) Quote
Doginka Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='Agucha']http://i56.tinypic.com/r0dnx5.jpg Bardzo mi się podoba ta fryzurka :) Niestety nie po sznaucerzemu, ale nic nie mogłam więcej uratować:-( Quote
Agucha Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='Doginka']Niestety nie po sznaucerzemu, ale nic nie mogłam więcej uratować:-([/QUOTE] Można to podpiąć pod fryzurkę sportową ;) Wygląda fajnie! Najważniejsza - broda - jest jak należy :) Quote
niukunia Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 nie jestem w stanie, póki co, polecić konkretnego stołu, jak już się nawybieramy i będzie sprawdzony i będzie ok, wtedy będę mogła polecić ;) Sznaucerki zawodowe, szkoda ze ludzie raczej o nie nie dbają, przynajmniej u nas :roll: Quote
Cockermaniaczka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 fajne sznupki,ten bez firanki mi sie podoba;D Fajnie wyglada:) Ja dzisiaj mam tez sznupka jakiegos mini-pewnie kolejny waciak pod maszynke i tez na "jak najkrócej" Quote
nykea Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 A ja wrzuce dwie suczki, ktore nasza Fundacja wyciagnela ze schronu w Korabiewicach. Tak wygladaly pierwszego dnia w DT: [SIZE="6"]Dunia [SIZE="6"]Sonia Niestety zdjecia nie najlepszej jakosci... A tak wygladaja teraz: [SIZE="6"]Dunia [SIZE="6"]Sonia Pewnie czesc futra dalo by sie odratowac, ale wolelismy zobaczyc co sie kryje pod spodem.... Dziewczyny sa super czarnymi terierkami. Tzn nie do konca czarnymi.... Dunia jest chyba pierwszym w Polsce [SIZE="6"]sobolowym terierem rosyjskim! Dziewczyny sa swietne, zdrowe, przyjazne, szukaja domu na juz!! W miare jak bedzie im stopniowo odrastal wlos, hodowcy czarnego teriera zaangazowani w Fundacji oferuja pomoc w prawidlowym groomingu... Kontakt w sprawie adopcji: Tel: 694 479 514 E mail: jerzymb@op.pl Albo do mnie na priv. Tu jest jeszcze link do ich watku: http ://www .dogomania .pl/threads/214892-Dwie-wspaniale-suczki-czarnego-teriera-Sonia-i-Dunia-szukaja-domu!! Quote
Cockermaniaczka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 dokladnie,ruskie to raczej nie,preszej wlasnie briady-szczegolnie ze umaszczenie maja nie typowe dla ruskich:) Quote
Doginka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='eria']Dla mnie zdecydowanie briardy :)[/QUOTE] Po mojemu też;-) Quote
Unbelievable Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 No i na pewno nie jest sobolowy tylko pręgowany ;) Quote
betty_labrador Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Doginka fajnie robisz piesy :) Dwie sunie zdecydowanie w typie briarda :) ale fajne. Szkoda ze az na tak krotko musialy byc ścięte :/ Quote
Doginka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='betty_labrador']Doginka fajnie robisz piesy :)...[/QUOTE] Dzięki;-) Uwielbiam robić sznupki;-) Quote
bobroska. Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Tak mi pierwsze na myśl przyszło, po sylwetce: cane corso+Coś długowłosego? :D Quote
anetta Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Ja jestem za "coś z bouvierem" :eviltong: Sznupy wyszły super, bardzo mi się podoba Basterek :) Quote
gryf80 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 super kosmate!dla mnie to sznaucery olbrzymy w nietypowym umaszczeniu Quote
Recommended Posts