Doginka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='evel']http://i52.tinypic.com/29pc8wp.jpg Doginko, czemu oskalpowałaś pieska, jeśli można wiedzieć? ;) :evil_lol: Po takim skalpie sierść ładniejsza odrośnie:lol:;-) Ale się uśmiałam z tego skalpowania:lol: Quote
Doginka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Agnieszka K.']A jak sie nazywa ten czarny minik??[/QUOTE] ASTER Hebanowa Sfora;-) W domu Bruno;-) Quote
Grey Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Patrzcie taka puchata arystokracja , a włos będzie taki ,jaki był , bo na łyso nie robi się . Quote
Cockermaniaczka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 grey nie ucz matki dzieci robic...:shake: Quote
Cockermaniaczka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Kto zgadnie jaki to mix... A mix naprawde interesujacy;p na tyle ze w zyciu ja sama bym nie zgadla ;D Quote
Culineo Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 york+sznup mini york+jamnik west+pudel ? :evil_lol: nie wiem :) Quote
Korenia Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Z wyglądu to sznaucer cz-s z pudlem ;) ale to by było za proste :P Quote
Culineo Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Korenia']Z wyglądu to sznaucer cz-s z pudlem ;) ale to by było za proste :P[/QUOTE] myślałam o tym, ale właśnie za proste :D tu coś jest nakombiowane :D Quote
Patik Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 sznaucer i mastif :P:P a tak na serio sznaucer i może jakiś jamnik??? Quote
Cockermaniaczka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 york plus bolonczyk... (Z mozliwoscia dolewu krwi sznupa...to ja podejrzewam po budowie i kolorze suczki a wlascicielka tez nie zaprzecza..) York i bolonczyk na pewno bo pani widziała rodziców... Co najlepsze.te psy ktoś specjalnie mnoży i sprzedaje za 200 zl!!!;/ A włos tragedia,nie dość ze wełna to wełna która się da trymować...I zbija się od skory w filc..TRAGEDIA... Ogromna ilość podszerstka... Kosmos... 3 godziny spedzilam na rozczesaniu tej bestii;/ Krotsza fryzura nie wchodzila wogole w gre...Ma byc owca i koniec eh... Quote
Grey Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Cockermaniaczka , trzeba mieć dobry grzebień . A psa trzeba czesać , tylko kto o tym pamięta. Quote
Cockermaniaczka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 grey...właścicielka pieska czesala...po wierzchu...a od skóry filc... Quote
Grey Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Cockermaniaczko w tym jednym zdaniu było do Ciebie i odnośnie właścicielki , bo ja doskonale wiem co się tworzy u piesków . Chodzi też , żeby jak najmniej się męczyć przy od filcowaniach , dla mnie nie ma problemu żaden filc . Dziwię się , że nie chcesz się dowiedzieć jak sobie radzę w prosty sposób . Quote
Agucha Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Grey']Cockermaniaczko w tym jednym zdaniu było do Ciebie i odnośnie właścicielki , bo ja doskonale wiem co się tworzy u piesków . Chodzi też , żeby jak najmniej się męczyć przy od filcowaniach , dla mnie nie ma problemu żaden filc . Dziwię się , że nie chcesz się dowiedzieć jak sobie radzę w prosty sposób .[/QUOTE] Ja chcę się dowiedzieć :) Możesz na priv. Quote
bobroska. Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Grey, proponuję ci, choć pewnie nie ja pierwsza, żebyś najpierw wkleił zdjęcia przynajmniej jednego psa robionego przez ciebie a potem się wypowiadał, bo na razie nie jesteś zbyt wiarygodny i niewiele osób traktuje twoje posty poważnie. ;) Quote
Grey Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Bobroska ,ale do moich postów nie masz zastrzeżeń , a jak ktoś się ze mną spotyka , to wszystko wie na dany temat . Bardzo chętnie liczę też na rozmowy i Twoje wątpliwości częściowo byłyby wyjaśnione . Odnośnie zdjęć może coś wstawię . Quote
NightQueen Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Grey']Bobroska ,ale do moich postów nie masz zastrzeżeń , a jak ktoś się ze mną spotyka , to wszystko wie na dany temat . Bardzo chętnie liczę też na rozmowy i Twoje wątpliwości częściowo byłyby wyjaśnione . Odnośnie zdjęć może coś wstawię . ostatnio rozmawiałam z kimś z kim prowadziłeś żwawe dyskusje na skypie i ta osoba odniosła całkiem odmienne zdanie, a już na pewno nie nauczyła się nic konkretnego. Quote
Grey Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 NightQueen dziwna sprawa, bo tych dyskusji dużo nie było, a odnośnie nauki to najlepiej jak się spotkać i zrobić danego psa i omówić , oczywiście rozmowy też coś dają . Dziwne jest też , że doskonale dajecie sobie radę na forum , ale nie wykorzystujecie możliwości darmowej rozmowy jaką daje Skype , a przecież rozmowa rozszerza zakres porozumienia się . Quote
NightQueen Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Grey']NightQueen dziwna sprawa, bo tych dyskusji dużo nie było, a odnośnie nauki to najlepiej jak się spotkać i zrobić danego psa i omówić , oczywiście rozmowy też coś dają . Dziwne jest też , że doskonale dajecie sobie radę na forum , ale nie wykorzystujecie możliwości darmowej rozmowy jaką daje Skype , a przecież rozmowa rozszerza zakres porozumienia się .[/QUOTE] skoro duzo ich nie było to możesz łatwo stwierdzić kto twoich "rad" nie docenił. Ależ ja rozmawiam z groomerami, na żywo i przez internet, tyle że rozmawiam z kimś kto w moich oczach jest faktycznie wart uznania, wiem jak psy "robi" bo albo widziałam na żywo, albo na zdjęciach. Nie będę po prostu traciła czasu na rozmowy z tobą, bo mentorem moim nie jesteś Quote
chrupcia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Grey']Odnośnie zdjęć może coś wstawię . Mam nadzieję, że to może nie jest tak szerokie i głębokie jak do tej pory. Ja już oglądam temat od baaardzo długo i czeekam i czeekam na Twoje prace Grey'u. Wydaje mi się, że "robisz" bardzo ładnie psy, jeśli udzielasz tak cennych rad. Quote
Grey Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 NightQueen ja nikogo do niczego nie zmuszam , wolę rozmawiać , niż pisać i do nikogo nie staram się się być złośliwy , tylko służyć pomocą . Quote
Balbina. Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 a mi się coraz bardziej wydaje ,ze ze strony greya to zwykła prowokacja i trollowanie.Dziwię się ,ze jeszcze nie dostał bana... Quote
Yuveza Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 ymm...ja sobie tak od czasu do czasu oglądam temacik xD ale przychodzę z dość nietypowym pytaniem :roll: widziałam border collie ostrzyżone, i nie ukrywam ze nawet przypadła mi do gustu taka fryzurka bordera, ale chciałam sie dowiedziec czy niema nic złego w strzyżeniu borderów? :) Quote
Recommended Posts