Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Korenia']Z wyglądu to sznaucer cz-s z pudlem ;) ale to by było za proste :P[/QUOTE]

myślałam o tym, ale właśnie za proste :D tu coś jest nakombiowane :D

Posted

york plus bolonczyk...
(Z mozliwoscia dolewu krwi sznupa...to ja podejrzewam po budowie i kolorze suczki a wlascicielka tez nie zaprzecza..)

York i bolonczyk na pewno bo pani widziała rodziców...

Co najlepsze.te psy ktoś specjalnie mnoży i sprzedaje za 200 zl!!!;/

A włos tragedia,nie dość ze wełna to wełna która się da trymować...I zbija się od skory w filc..TRAGEDIA...
Ogromna ilość podszerstka...
Kosmos...
3 godziny spedzilam na rozczesaniu tej bestii;/ Krotsza fryzura nie wchodzila wogole w gre...Ma byc owca i koniec eh...

Posted

Cockermaniaczko w tym jednym zdaniu było do Ciebie i odnośnie właścicielki , bo ja doskonale wiem co się tworzy u piesków .
Chodzi też , żeby jak najmniej się męczyć przy od filcowaniach , dla mnie nie ma problemu żaden filc . Dziwię się , że nie chcesz się dowiedzieć jak sobie radzę w prosty sposób .

Posted

[quote name='Grey']Cockermaniaczko w tym jednym zdaniu było do Ciebie i odnośnie właścicielki , bo ja doskonale wiem co się tworzy u piesków .
Chodzi też , żeby jak najmniej się męczyć przy od filcowaniach , dla mnie nie ma problemu żaden filc . Dziwię się , że nie chcesz się dowiedzieć jak sobie radzę w prosty sposób .[/QUOTE]
Ja chcę się dowiedzieć :)
Możesz na priv.

Posted

Grey, proponuję ci, choć pewnie nie ja pierwsza, żebyś najpierw wkleił zdjęcia przynajmniej jednego psa robionego przez ciebie a potem się wypowiadał, bo na razie nie jesteś zbyt wiarygodny i niewiele osób traktuje twoje posty poważnie. ;)

Posted

Bobroska ,ale do moich postów nie masz zastrzeżeń , a jak ktoś się ze mną spotyka , to wszystko wie na dany temat . Bardzo chętnie liczę też na rozmowy i Twoje wątpliwości częściowo byłyby wyjaśnione . Odnośnie zdjęć może coś wstawię .

Posted

[quote name='Grey']Bobroska ,ale do moich postów nie masz zastrzeżeń , a jak ktoś się ze mną spotyka , to wszystko wie na dany temat . Bardzo chętnie liczę też na rozmowy i Twoje wątpliwości częściowo byłyby wyjaśnione . Odnośnie zdjęć może coś wstawię .

ostatnio rozmawiałam z kimś z kim prowadziłeś żwawe dyskusje na skypie i ta osoba odniosła całkiem odmienne zdanie, a już na pewno nie nauczyła się nic konkretnego.

Posted

NightQueen dziwna sprawa, bo tych dyskusji dużo nie było, a odnośnie nauki to najlepiej jak się spotkać i zrobić danego psa i omówić , oczywiście rozmowy też coś dają .
Dziwne jest też , że doskonale dajecie sobie radę na forum , ale nie wykorzystujecie możliwości darmowej rozmowy jaką daje Skype , a przecież rozmowa rozszerza zakres porozumienia się .

Posted

[quote name='Grey']NightQueen dziwna sprawa, bo tych dyskusji dużo nie było, a odnośnie nauki to najlepiej jak się spotkać i zrobić danego psa i omówić , oczywiście rozmowy też coś dają .
Dziwne jest też , że doskonale dajecie sobie radę na forum , ale nie wykorzystujecie możliwości darmowej rozmowy jaką daje Skype , a przecież rozmowa rozszerza zakres porozumienia się .[/QUOTE]

skoro duzo ich nie było to możesz łatwo stwierdzić kto twoich "rad" nie docenił.

Ależ ja rozmawiam z groomerami, na żywo i przez internet, tyle że rozmawiam z kimś kto w moich oczach jest faktycznie wart uznania, wiem jak psy "robi" bo albo widziałam na żywo, albo na zdjęciach. Nie będę po prostu traciła czasu na rozmowy z tobą, bo mentorem moim nie jesteś

Posted

[quote name='Grey']Odnośnie zdjęć może coś wstawię .
Mam nadzieję, że to może nie jest tak szerokie i głębokie jak do tej pory.
Ja już oglądam temat od baaardzo długo i czeekam i czeekam na Twoje prace Grey'u. Wydaje mi się, że "robisz" bardzo ładnie psy, jeśli udzielasz tak cennych rad.

Posted

NightQueen ja nikogo do niczego nie zmuszam , wolę rozmawiać , niż pisać i do nikogo nie staram się się być złośliwy , tylko służyć pomocą .

Posted

ymm...ja sobie tak od czasu do czasu oglądam temacik xD ale przychodzę z dość nietypowym pytaniem :roll: widziałam border collie ostrzyżone, i nie ukrywam ze nawet przypadła mi do gustu taka fryzurka bordera, ale chciałam sie dowiedziec czy niema nic złego w strzyżeniu borderów? :)