Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Oj tam Darianna . Nie trzeba się znać na CTRach żeby wiedzieć że górna linia powinna być ,,czysta,,.Tylko tam gdzie zaznaczylaś, wlosy nie są gluższe-wręcz odwrotnie, i dlatego sobie sterczą. Przed wystawami radziliśmy sobie z tym, a to taka domowa fryzurka weterana..

Posted

Mrowinka były Marsy ? i jakoś powstała przednia noga sznaucera ,trzeba się przy takim napracować .Jak by był sfilcowany ,to np. Cockermaniaczka nie dałabyś rady zrobić takiego olbrzyma.

Posted

Grey ponownie pytam: Dlaczego sądzisz, że to właśnie od Ciebie WSZYSCY powinni się uczyć?
Ani razu nie odpowiedziałeś na żadne pytanie jak ktoś Ci zadawał na tym forum, po prostu udajesz, że ich nie ma.

Posted

[quote name='Grey']Czytając takie posty to widać kto jest niemiły.Ostatnio rozmawiałem na Skype z panią która mieszka w Australii , to chętnie pozmawiam z panią z Gallifrey . o ja cie!!!!!
Serio??? Pewno o tych grzebieniach;)

Posted

Nataliahexe na Twoje pytania odpowiem na Skypie .

Nataliahexe no normalnie zaszczyt Cie kopnął!! Zazdroszczę Ci. Teraz wpadne w depresje ...:(

[quote name='GPooLCLD']Ooo Grey jesteś tu znowu :multi:! A jak prosiłam o adres , żeby pudla odfilcować to zamilkłeś:shake:

bo GREY szary rozmawia TYLKO na Skypie...(!) prosze zapamietac.

Posted

betty_labrador napisał(a):

bo GREY szary rozmawia TYLKO na Skypie...(!) prosze zapamietac.

To co ja zrobię z pudlem ... Super grzebieni nie mam ... To nawet podczas konferencji na skypie nic nie zdziałam !
Kurde, nie mam skype nawet ... Mam ventrilo ...

Posted

Szanowne panie chyba " warto rozmawiać " , przecież technika ułatwia nam życie .Ja sobie poradziłem bardzo szybko , a dla was jest to prosta sprawa.

Posted

Grey napisał(a):
Szanowne panie chyba " warto rozmawiać " , przecież technika ułatwia nam życie .Ja sobie poradziłem bardzo szybko , a dla was jest to prosta sprawa.

to dlaczego odnioslam dziwne wrazenie ze z nami nie rozmawiasz...szanowny panie?

Posted

Jasne, ze warto rozmawiac (jak tytulowy program bodajze ...Pospieszalskiego???) - warto! Jak sie ma o czym i merytorycznie! A nie jakies tam 'pierdu - pierdu" typu styl "naszego Rodzynka".