Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Może i ja mojego pokażę. Proszę o komentarze, choć i tak uważam, że jak na 11 tygodniowego brzdąca, który nie usiedzi w miejscu minuty, to wyszło rewelacyjnie ;)

Przed:

i po:

Posted

Śnieżynka napisał(a):
a Ja się wypowiem i jak na pierwszy raz to Gratulacje :D zwłaszcza dla małego, że wystał :)

Dziękujemy :loveu: Dzielny był, to moje małe pudelino!!! Zajęło nam to 2 godziny (dzień wcześniej był kąpany i suszony Vivogiem) tu liczę razem z przerwami na siku, rozprostowanie kości, lizanie pani itd.

Posted

O ja jestem też ciekawa jak mozna obciąć pekińczyka. Bo w zasadzie tych psów się przeciez nie strzyże... No przyznam że na pokazanym zdjęciu wygląda nieźle, tylko głowa tragiczna (przepraszam :D) chodzi mi o kształt i wyraz. W zasadzie jakoś tak nei wem jak tą głowe można zrobić żeby pasowala do reszty...

Posted

[quote name='bonsai_88']Świetny jest ten puchaty ogonek :lol:...

[quote name='Unbelievable']wygląda bardzo fajnie :cool3:

[quote name='Kisses']C&B Super :loveu::multi:

Dzięki:oops:
Tyłeczek nam nie wyszedł, bo to cały czas się kręciło i taki poszarpany jest, ale jak trochę odrośnie to poprawimy;)

Posted

Nugatowa napisał(a):
Bura jakiego masz cudownego lukrowego księcia !!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

A, prawda, cudny to on jest, prawda :multi:

• 4 weeks later...
Posted

Ale na grzbiecie jest łysa, przy takim włosie jak ona ma , nie polecam takiego krótkiego cięcia, ale mimo to jak tak krótko chciałaś głowa wygląda okropnie:shake: