Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A tak wyglada Kora przygotowana do zimy ;)

Niestety nie patrzylem w wizjer i nie udalo mi sie objac calego Bejutka ale jesli ktos widzial "Moj brat Niedzwiedz" to pamieta ta poze ;)

Troche jak trener ktory wklada glowe do paszczy lwa ;)

Ale to glupie ;)

Nie patrzcie na mnie! ;)

Gęsi :)

Juz nie gęsi :)

Tu tez nie gęsi ale nie wiem co ;)

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Portret nietypowy :)

Teraz nastapi seria Kaczki

Nie udalo mi sie podejsc zbyt blisko

A tu kacze "jeziorko"

A to wracamy juz?

Przedmiot zastany na spacerze

Posted

Seria "Ogony"

Polowanie...

To juz nie te lata na polowanie ;)

I brzoza

"Juz stalcy tych zdjec"

Jak Kora stwierdzila ze "starcy" no to na dzis "starcy" :). W miare mozliwosci "baza" bedzie aktualizowana :)
pozdrawiam serdecznie :)

Posted

israel napisał(a):
A tu chcialem pokazac jaki Bej jest ... leniwy ;)
tak wyglada typowy proces zamiatania obok Bejutka

Israel Jak widać nie tylko obok, ale i na Beju!:loveu: zamiatanie się udaje ;)

Israel Jesteście wspaniali ! :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Pozdrów całą Rodzinkę!

To chyba najlepsze relacje z nowego przewspaniałego domku, jakiekiedykolwiek miałam okazje widzieć! Bardzo Wam za nie dziękuję, bo to naprawdę balsam na dla mnie!

A tego dobrego "Ktosia:loveu: " tam na górze:cool3: , który nad nami wszystkimi czuwa, jakkolwiek i kiedykolwiek GO nazwano, proszę bardzo o więcej takich wspaniałych domów dla bezdomnych, porzuconych zwierząt!

Posted

Dziekujemy za pozdrowienia, mile slowa i komplementy (nawet te niezasluzone):). 7 pazdziernika obiecalismy Tobie i Bejowi ze zabieramy go do domu wiec robimy tylko to co do nas nalezy :).
Nasz Bej nie jest juz tym psem ktorego poznalas :) - zastraszonym aniolkiem ;). Teraz to prawdziwy ON. Jest taki o jakim marzylismy :)
pozdrawiamy :)

Posted

israel napisał(a):
Dziekujemy za pozdrowienia, mile slowa i komplementy (nawet te niezasluzone):). 7 pazdziernika obiecalismy Tobie i Bejowi ze zabieramy go do domu wiec robimy tylko to co do nas nalezy :).
Nasz Bej nie jest juz tym psem ktorego poznalas :) - zastraszonym aniolkiem ;). Teraz to prawdziwy ON. Jest taki o jakim marzylismy :)
pozdrawiamy :)

Zasłużone, zasłużone!
Cieszę się bardzo, że Bej zrobił się prawdziwym ONem i spełnia Wasze oczekiwania, a Wy dajecie Mu taki wspaniały dom! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

• 1 month later...
Posted

Witam,
dawno nie bylo wiesci od Bejutka i spolki :)
Trudno w to uwierzyc ale kilka dni temu Bejutek mial swoja pierwsza polrocznice w nowym domku :)
Na dzien dzisiejszy wydaje nam sie ze Bejutek juz jest "psem slaskim" :)

Dzisiejsza fotoopowiesc zaczniemy od motywu wiosennego :)

Tutaj Bejutek nad stawem - tym kaczym :)

A tu rodzinna wyprawa do lasu :)

Jeden z Bejutkowych kolegow :)

"Czarny jamnik i rzeka" :)

Posted

A ototypowy powrot Bejutkowy do domu - oczywiscie "prawie" wszyscy omineli kaluze:)

Pozostalosci pobliskiego lasu

Korek z wizyta u mojej babci :)

Zamyslenie...

i codzienny przeglad prasy

A tutaj Bejutek sam sie poczestowal z talerza :)
Na bulce byla jeszcze jakas kielbasa, zanim przylecialem z aparatem ulegla zniknieciu ;), potem Bejutek zaczal sie bawic bulka :)

Posted

Ja telaz tu spie!

A czasami tu

Tarunia raczej woli swoje lozeczko

W sumie jeden z pierwszych w pelni wiesennych spacerow (bylo nawet cieplo ;))

Ja tes zobace!

Idziecie czy nie?

BIEGNE!

Zamyslenie...

Posted

A tu relacja z wycinki lasu pod budowe autostrady kilkaset metrow od nowego domku Bejutka...

A to moja piaskownica!

Znajoma tama - prace trwaja :)

Wykopaliska

Sesja :)

Posted

Chopak w calej okazalosci :)

Tu tez bedzie autostrada...

I w sumie to by bylo na tyle :), nie zbyt duzo - strasznie zalatany okres mamy :( - w miare mozliwosci bede informowal o dalszych wydarzeniach Bejowych :)
pozdrawiam serdecznie

Posted

[LEFT]To ja jeszcze naskarżę,że Bejuś ostatnio przywitał mnie bardziej otwarcie, nie próbował już zagrodzić mi drogi,kiedy wchodziłam po schodach;) I najwyraźniej zrozumiał już,że nie przyjeżdżam po to,żeby go ze sobą zabrać;)
I w ogóle to kochany jest,miziak jeden:lol:
[/LEFT]

Posted

Jejku to już pół roku odkąd Bej wyjechał spod starachowickiej wsi do Was!!!!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Czas leci !!!!!!!!

Super relacja i zdjątka - jak zawsze zresztą ! :loveu:

• 2 months later...
Posted

Witam,
troche sie watek zakurzyl wiec zaczynamy sprzatanie :)
Na poczatek kilka zdjec Bejutka podczas zabawy w pobliskim jeziorku :)

Jak widac Pan Bejuton w wodzie szaleje ;)

Takie spotkane na spacerze zwierzatko

Buszujacy w lesie ;)

Ciekawe kto tam wczesniej zagladal?

Posted

Moze to Tara ;)

A cio to?

Bejuton slychajacy :)

Bejuton rzeczny :)

Zobace gdzie dojde :)

Nic ciekawego nie bylo :)

Co tam jeszcze u Bejutka?
Pan Bejuton zwany tez Malenstwem :) otrzymal kolejne przezwisko - Pan Koparka :)
Kilka dni temu zaczely sie pojawiac dziury w ogrodku - poczatkowo podejrzanym byl Korek ale ostatnia dziura osiagnela metr srednicy wiec zostal oczyszczony :)

Pan Bejuton panicznie boi sie burzy. Ostatni mielismy kilka burzowych dni - trzeba bylo go zbiorowo pocieszac i zamykac uszy zeby nie slyszal :(

W sumie to by bylo na tyle. Postaram sie czesciej wystawiac zdjecia i dostarczac wesci o piesach :)
pozdrawiam :)

Posted

Korenia - Scrabis bal sie burzy, Korek sie boi burzy ale Bejutek przechodzi stan przedzawalowy :(
Tym bardzie ze ostatnio mielismy taka burze gradowa, trwajaca godzine:

Andzia - fajnie ze wpadlas do krajana.

Bejutek poznal wiele nowych miejsc - np balkon ;) na ktorym lubi przebywac podczas upalow a ktorego sie na poczatku bal; podworko; zwierzeta typu gęsi, kozy, konie; traktory ktore sa dla niego nowoscia :). Generalnie to pies miejski - moze spedzac w domu kilkanascie godzin i "trzyma" ;) - szczegolnie jak jest zimno - latem jest troche lepiej (chyba ze pada).
Na szczesnie powoli sie rozkreca przy reszcie naszych piesow. Jest bardzo inteligentny, uparty i wymaga mnostwo cierpliwosci i czulosci.

Ciesze sie ze zdjecia sie podobaja :)