israel Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 A tak wyglada Kora przygotowana do zimy ;) Niestety nie patrzylem w wizjer i nie udalo mi sie objac calego Bejutka ale jesli ktos widzial "Moj brat Niedzwiedz" to pamieta ta poze ;) Troche jak trener ktory wklada glowe do paszczy lwa ;) Ale to glupie ;) Nie patrzcie na mnie! ;) Gęsi :) Juz nie gęsi :) Tu tez nie gęsi ale nie wiem co ;) Quote
israel Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Portret nietypowy :) Teraz nastapi seria Kaczki Nie udalo mi sie podejsc zbyt blisko A tu kacze "jeziorko" A to wracamy juz? Przedmiot zastany na spacerze Quote
israel Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 KorAir startuje... No to ... hop :) Brzoza :) Ja tes chce na lącki! "Kotki" Quote
israel Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Seria "Ogony" Polowanie... To juz nie te lata na polowanie ;) I brzoza "Juz stalcy tych zdjec" Jak Kora stwierdzila ze "starcy" no to na dzis "starcy" :). W miare mozliwosci "baza" bedzie aktualizowana :) pozdrawiam serdecznie :) Quote
Majaa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 israel napisał(a):A tu chcialem pokazac jaki Bej jest ... leniwy ;) tak wyglada typowy proces zamiatania obok Bejutka Israel Jak widać nie tylko obok, ale i na Beju!:loveu: zamiatanie się udaje ;) Israel Jesteście wspaniali ! :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Pozdrów całą Rodzinkę! To chyba najlepsze relacje z nowego przewspaniałego domku, jakiekiedykolwiek miałam okazje widzieć! Bardzo Wam za nie dziękuję, bo to naprawdę balsam na dla mnie! A tego dobrego "Ktosia:loveu: " tam na górze:cool3: , który nad nami wszystkimi czuwa, jakkolwiek i kiedykolwiek GO nazwano, proszę bardzo o więcej takich wspaniałych domów dla bezdomnych, porzuconych zwierząt! Quote
israel Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Dziekujemy za pozdrowienia, mile slowa i komplementy (nawet te niezasluzone):). 7 pazdziernika obiecalismy Tobie i Bejowi ze zabieramy go do domu wiec robimy tylko to co do nas nalezy :). Nasz Bej nie jest juz tym psem ktorego poznalas :) - zastraszonym aniolkiem ;). Teraz to prawdziwy ON. Jest taki o jakim marzylismy :) pozdrawiamy :) Quote
Majaa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 israel napisał(a):Dziekujemy za pozdrowienia, mile slowa i komplementy (nawet te niezasluzone):). 7 pazdziernika obiecalismy Tobie i Bejowi ze zabieramy go do domu wiec robimy tylko to co do nas nalezy :). Nasz Bej nie jest juz tym psem ktorego poznalas :) - zastraszonym aniolkiem ;). Teraz to prawdziwy ON. Jest taki o jakim marzylismy :) pozdrawiamy :) Zasłużone, zasłużone! Cieszę się bardzo, że Bej zrobił się prawdziwym ONem i spełnia Wasze oczekiwania, a Wy dajecie Mu taki wspaniały dom! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
San_(jagodowa:) Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [LEFT]Podczas mojej ostatniej wizyty Bejuś nie chciał mnie wpuścić na schody, zastawiał mi przejście - paskud jeden:eviltong: [/LEFT] Quote
israel Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Witam, dawno nie bylo wiesci od Bejutka i spolki :) Trudno w to uwierzyc ale kilka dni temu Bejutek mial swoja pierwsza polrocznice w nowym domku :) Na dzien dzisiejszy wydaje nam sie ze Bejutek juz jest "psem slaskim" :) Dzisiejsza fotoopowiesc zaczniemy od motywu wiosennego :) Tutaj Bejutek nad stawem - tym kaczym :) A tu rodzinna wyprawa do lasu :) Jeden z Bejutkowych kolegow :) "Czarny jamnik i rzeka" :) Quote
israel Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 A ototypowy powrot Bejutkowy do domu - oczywiscie "prawie" wszyscy omineli kaluze:) Pozostalosci pobliskiego lasu Korek z wizyta u mojej babci :) Zamyslenie... i codzienny przeglad prasy A tutaj Bejutek sam sie poczestowal z talerza :) Na bulce byla jeszcze jakas kielbasa, zanim przylecialem z aparatem ulegla zniknieciu ;), potem Bejutek zaczal sie bawic bulka :) Quote
israel Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Ja telaz tu spie! A czasami tu Tarunia raczej woli swoje lozeczko W sumie jeden z pierwszych w pelni wiesennych spacerow (bylo nawet cieplo ;)) Ja tes zobace! Idziecie czy nie? BIEGNE! Zamyslenie... Quote
israel Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Cala rodzinka ;) prawie "Dzieci kukurydzy" ;) "O mleczyk, chyba pierwszy w tym sezonie" :) Zabawa:) Quote
israel Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 A tu relacja z wycinki lasu pod budowe autostrady kilkaset metrow od nowego domku Bejutka... A to moja piaskownica! Znajoma tama - prace trwaja :) Wykopaliska Sesja :) Quote
israel Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Chopak w calej okazalosci :) Tu tez bedzie autostrada... I w sumie to by bylo na tyle :), nie zbyt duzo - strasznie zalatany okres mamy :( - w miare mozliwosci bede informowal o dalszych wydarzeniach Bejowych :) pozdrawiam serdecznie Quote
Korenia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Super fotki !! Bardzo mi się podoba " Czarny jamniok nad rzeczką;) " :loveu: Kałuża po kolana też super! Quote
San_(jagodowa:) Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [LEFT]To ja jeszcze naskarżę,że Bejuś ostatnio przywitał mnie bardziej otwarcie, nie próbował już zagrodzić mi drogi,kiedy wchodziłam po schodach;) I najwyraźniej zrozumiał już,że nie przyjeżdżam po to,żeby go ze sobą zabrać;) I w ogóle to kochany jest,miziak jeden:lol: [/LEFT] Quote
Majaa Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Jejku to już pół roku odkąd Bej wyjechał spod starachowickiej wsi do Was!!!!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Czas leci !!!!!!!! Super relacja i zdjątka - jak zawsze zresztą ! :loveu: Quote
israel Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Witam, troche sie watek zakurzyl wiec zaczynamy sprzatanie :) Na poczatek kilka zdjec Bejutka podczas zabawy w pobliskim jeziorku :) Jak widac Pan Bejuton w wodzie szaleje ;) Takie spotkane na spacerze zwierzatko Buszujacy w lesie ;) Ciekawe kto tam wczesniej zagladal? Quote
israel Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Bejutek wiosenny :) Bratkowo :) A tak lezymy :) A to ksiezyc :) A tu z ostatniego spaceru :) Turlmy sie :) Quote
israel Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Uciekam :) Wracam :) Kora jako potwor z traw;) A tu juz dwa potwory :) Sie przytulam :) Cos widze! Quote
israel Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Moze to Tara ;) A cio to? Bejuton slychajacy :) Bejuton rzeczny :) Zobace gdzie dojde :) Nic ciekawego nie bylo :) Co tam jeszcze u Bejutka? Pan Bejuton zwany tez Malenstwem :) otrzymal kolejne przezwisko - Pan Koparka :) Kilka dni temu zaczely sie pojawiac dziury w ogrodku - poczatkowo podejrzanym byl Korek ale ostatnia dziura osiagnela metr srednicy wiec zostal oczyszczony :) Pan Bejuton panicznie boi sie burzy. Ostatni mielismy kilka burzowych dni - trzeba bylo go zbiorowo pocieszac i zamykac uszy zeby nie slyszal :( W sumie to by bylo na tyle. Postaram sie czesciej wystawiac zdjecia i dostarczac wesci o piesach :) pozdrawiam :) Quote
Korenia Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Jak zwylke świetne fociaki :cool3: Wiem, co to burza, gdy pies się boi :shake: Quote
israel Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Korenia - Scrabis bal sie burzy, Korek sie boi burzy ale Bejutek przechodzi stan przedzawalowy :( Tym bardzie ze ostatnio mielismy taka burze gradowa, trwajaca godzine: Andzia - fajnie ze wpadlas do krajana. Bejutek poznal wiele nowych miejsc - np balkon ;) na ktorym lubi przebywac podczas upalow a ktorego sie na poczatku bal; podworko; zwierzeta typu gęsi, kozy, konie; traktory ktore sa dla niego nowoscia :). Generalnie to pies miejski - moze spedzac w domu kilkanascie godzin i "trzyma" ;) - szczegolnie jak jest zimno - latem jest troche lepiej (chyba ze pada). Na szczesnie powoli sie rozkreca przy reszcie naszych piesow. Jest bardzo inteligentny, uparty i wymaga mnostwo cierpliwosci i czulosci. Ciesze sie ze zdjecia sie podobaja :) Quote
Recommended Posts