israel Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Ja tez chce byc na zdjeciu :) A mi to wszystko jedno :) Podrepcze sobie ;) Tam na pewno cos jest ;) "A ja p...frune, frune..." ;) Taka typowa zima - 21 stycznia ;) Bej powoli robi sie "pies slaski - w plecach szeroki w d... waski" ;) Quote
israel Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 A to juz obecny snieg ;) Tajna operacja "Drewniana Sowa" :) Bej na sniegu dostaje "swira" :) A Tarunia na dywanie :) Czekamy na "smaczki" :) Ona jadla cos lepszego! (Tarunia patrzy na Korka po "smaczkach" :)) Co wiecej o Bejutku - no coz - wyszlo ze nie lubi innych zwierzat - glownie takich ktorych nie zna, malych psow, kotow itp oraz dziwnie zachowujacych sie ludzi..., bardzo broni terytorium i wszystkiego co do niego nalezy, gdy wyczuje niebezpieczenstwo trudno go utrzymac! ... ale z tych akcji nie mam zdjec ... a moze to i lepiej ... ;) No to tyle na dzis ;) do zobaczenia nastepnym razem, bede sie staral w miare mozliwosci dodawac nowe zdjecia i "njusy" :) pozdrawiam Quote
ewelinabuck Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 lo jej jaki zwierzyniec poprostu cudowne psiaczki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Korenia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Prześliczne foto :loveu: Reszta oczywiście tez ;) A zwłaszcza modele :) Quote
San_(jagodowa:) Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Oświadczam wszem i wobec,że jak się ludziska nie będziecie zachwycać Bejutkiem,Koreckiem, Tarcią i fotografem;) to się on obrazi i zdjenciów nie bendzie pokazywał:mad:O!:diabloti: Tylko Korenia się zachwyca jak trzeba :) Quote
Xiara Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ale cudny zwierzyniec :loveu: Fajnie, że macie śnieg, u nas już dawno stopniał :-( Pozdrowionka. Quote
israel Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Fajnie, że macie śnieg, u nas już dawno stopniał :-( u nas wlasnie topnieje i mam nadziaje ze stopnieje jak najszybciej bo juz mam przesyt na ta zime ;) Obecnie to w sumie takie zimne, bialawe, czasami zoltawe ;), bloto jest. Quote
Majaa Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 San_(jagodowa:) napisał(a):Oświadczam wszem i wobec,że jak się ludziska nie będziecie zachwycać Bejutkiem,Koreckiem, Tarcią i fotografem;) to się on obrazi i zdjenciów nie bendzie pokazywał:mad:O!:diabloti: Tylko Korenia się zachwyca jak trzeba :) Zaglądacie, zaglądacie i zachwycacie się całą Rodzinką, zdjęciami i fotografem oczywiście też :lol: Taki albumik to jest jak balsam na nasze dusze :loveu: - w końcu Bejutek to porzucony psiaczek ze Starachowic! Więcej takich domków szukamy i takich relacji z domków! Niestety u nas zamiast liczba psiaków do adopcji maleć, to rośnie ... i rośnie :placz: Stąd też czasu brak :-( Quote
Korenia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ja się zachwycam ,bo uwielbiam tą glalerie :loveu: Quote
israel Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Witam, minelo znow troche czasu bez wiesci ze Śląska :) wiec nadrabiamy zaleglosci: Jak widac znowu powrocil snieg na stara Śląską ziemię. I ciagle go przybywalo Az trudno bylo zakrecac :) A rozpedzenie sie wymagalo ciezkiem pracy miesni... twarzy ;) Jak widac Bej "glupieje" na sniegu ;) ...ktorego ciagle przybywalo ;) ...i trzeba bylo chodzic na dwoch lapach ;) ...inni probowali leciec... ...lub zdawali sie nagle wyrastac spod sniegu... ...nielegalne proby zmniejszania oporow powietrz jezykiem... Quote
israel Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Moze pod sniegiem przejde ;) Albo na jednej nodze A ja pomoge sobie uszami chyba pomaga :) Na tym zdjeciu Bej wbrew pozorom stoi, tyle ze w dolku ;) Tarunia toruje a Bej ubezpiecza "tyly" Kolejny "przelot" "No mow - gdzie idziemy?" Gremliny atakuja Przeskok Wyskok Doskok Nurek ;) Wszyscy se poszli i madrzy... Quote
israel Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Historia pewnej przeprawy Akt I - Poczatek Akt II - Przeskok Akt III - Kolejny przeskok Akt IV - Byle do przodu Akt V - Peryskop Akt VI - Ostatnie podrygi Akt VII - Natura wygrala Akt VIII - Pomoc w drodze Akt IX - Ratunek Koniec ;) "Wchodz pierwsza" Tym razem sie nie poddam Quote
israel Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 "Kto pierwszy" "Idz pierwsza" ;) "Ja bede tuz za Toba" ;) "No idz szybciej" ;) Pierwszy polski lodołamacz Korzec ;) "Nic nie powiem" :) Bej: "Ty idz przodem a ja Cie bede oslanial" "Tu wszyscy jadą pod prąd!" "Nastepnym razem jedziemy tym" A taki "wspanialy" obiekt mamy w zasadzie za plotem... Quote
israel Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 "Czekamy na 'Smaczki'" I juz po sniegu (jakies 5 dni pozniej ;)) "Hokus Pokus i kosc znika" "Jus Cie zauwazylam" "A to moje jest" "No" "No dawaj ze!" Quote
israel Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 "Gdzie jest Kora?" "Idz od mojej Cioci!" "Nowe chrupki przywiezli!" ;) Slad ktory wytarla galaz jednego drzewa na drugim podczas wichury Nasza tama (ten beton po srodku siega tak po pas a wody przed nim normalnie jest po lydki ;)) Quote
israel Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Tama "boberów" :) Tu transportuja drewno A tu pozyskuja A tu chyba norki mają ;) Pierwsze grzyby w tym roku ;) (co prawda raczej malo jadalne ;) ale zawsze ;)) I taka kolezanka ktora spotykamy na spacerach Zniszczenia po wichurze W sumie to by bylo na tyle ;) Co by tu jeszcze o piesach naszych? Hmmm Mowi sie ze psy nie sa zlosliwe ;) ale jak wytlumaczyc fakt ze Tarunia cieszy sie (czyli zaczyna weselej biegac na spacerach, macha ogonem) jak sie powie "Brzydki Bej", Bej natomiast, gdy sie powie "Korek TY SMRODZIE!" biegnie do niego i pierwszy go chce ukarac, np przebiegaja nad nim, popychajac go ;) W miare mozliwosci postaram sie dodawac nowe zdjecia i opisywac zdarzenia :). pozdrawiam :) Quote
Korenia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Wasza galeria jest świetna :multi: Brawo! Tyl zdjęć i wogóle! Lodołamacz bardzoo śmieszny :evil_lol: Złośliwości...hmmm.. :razz: :evil_lol: Quote
israel Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Witam, One sa tak zazdrosne o siebie (glownie Tara i Bej) ze potrafia sie zachowywac naprawde zaskakujaco. Np Tara jak sie glaszcze Beja mruży powieki i patrzy na glaszczacego i zaczyna bic lapa zeby ja glaskac. Jesli sie zacznie glaskac Tare, Bej najpierw patrzy "z byka", potem sie obraca na drugi bok i nie patrzy w ogole dodatkowo jest obrazony ;). Jak sie zwroci uwage jednemu drugi sie cieszy ;). To wszystko dlatego ze sa rozpieszczone i panuje dyktatura psow :) (np codzienny sapcer, 10 km, mniej nie moga bez wzgledu na pogode, sluchaja tylko 3 rodzajow muzyki ;), ostatnio doszlo do tego ze trzeba bylo ogladac przygody psa Cywila i Czterech Pancernych... bo one patrza jak pieski piszcza, szczekaja itp ;), na szczescie nie lubia Karino). A tak w ogole to strasznie puszczaja bąki ;), bekają i zapewniają inne atrakcje :), ale i tak sa Naszymi Najukochanszymi Myszkami ;). pozdrawiam ;) Quote
San_(jagodowa:) Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 :lol::evil_lol::diabloti::p;):loveu: Quote
israel Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Witam, zdjecia beda w piatek wieczorem (u mnie wieczor zaczyna sie ok 20 ;)) pozdrawiam Quote
israel Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 1 start ;) Zaczniemy dzis od portretu Dalej beda wymienione metody "lulania" 1. samolulanie 2. lulanie wspomagane 3. lulanie w stylu rozwielitki ;) Jak ktos powie "a cio to???" odpowiedz "gdzie?" odpowiedz "mam to w ...." ;) Joga "Teraz mnie nikt nie widzi" Quote
israel Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 A tu chcialem pokazac jaki Bej jest ... leniwy ;) tak wyglada typowy proces zamiatania obok Bejutka mozna w ten sposob nawet odkurzac odkurzaczem obrazenie ;) embrion ;) Dzis sobie wzialem zabawke ;) Quote
israel Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 MOJEEEEEEEEEEEEEEEE no! ;) Idol ;) Gdzie jest Idol? A co mnie to obchodzi? ;) A tak wyglada Bejutek przygotowany do zimy Quote
Recommended Posts