israel Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 "A cio tu macie?" ;) Pierwsza seria prezentow ;) Bejutek wybral sobie tego miska :) Bejutek cos znalazl :) Korek tez musial zweryfikowac znalezisko ;) Quote
israel Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Na spacerku... I znow z zabawkami... Quote
israel Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Ehhh ktora wybrac? I kolejna seria prezentow :) (takie przyspieszony Mikolaj ;)) Kazdy na swoj rozmiar ;) Ale ja i tak sie tu poloze ;) Korek sie chetnie zamienil ;) Quote
israel Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 A tu po wytlumaczeniu co jest czyje ;) Bej ma na ten temat wlasne zdanie ;) I trzecia seria prezentow ;) Tarunia czeka az kosc sama sie pogryzie i przetrawi ;) Quote
furciaczek Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 oj ale sie usmialam, komentarze do zdiec swietne :) widze ze psiaki szczesliwe:loveu: tez bym chciala tyle prezentow dostac :cool3: a ta fotka poprostu cuuuudowna:loveu: Quote
Korenia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Piękny uśmiech, wsyztkie psiaki i prezenty!!! Widze, że Bej juz całkiem zostaje w mieszkaniu ;) Quote
Majaa Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Ehhhh jakie super zdjecia!!!!!! I Bejuń "nasz" taki szczęśliwy !!!!!! Bardzo się cieszę!!!!!!!! Quote
israel Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Witam, Bejutek juz sie zadomowil ;) w zasadzie sobie nie wyobraza ze moglby byc sam dluzej na dworze (albo nawet z innymi piesami ;)) pierwszy wchodzi do domu ;) Co do jego zachowania ten "aniolek" zaczyna czasami pokazywac rozki ;) Strasznie sie uwzial na Tarunie, do tego stopnia ze ja spycha z kolan jak do kogos wejdzie. Bej okazal sie wielkim smakoszem :). Szczegolnie domowych wypiekow. Jego drugim najlepszym przyjacielem nieozywionym obok lodowki stal sie piec ktorego pilnuja za kazdym razem gdy sie nagrzewa (do tego stopnia ze ostatnio sie przypalilo ciasto ;) bo Bejutek nie chcial odejsc ;) i nikogo doposcic do pieca ;)) Bej dodatkowo uwielbia wypijac wode wszystkim - nawet z kwiatkow jak sie podleje ;) Bardzo nie lubi jak sie mu bierze zabawki ;) Cos jeszcze chcialem dopisac i zapomnialem :) a to nastepnym razem ;) pozdrawiam Quote
Majaa Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Ehhhhh Więcej takich adopcji proooooooooooooooooszę baaaaaaaaaaaaaaaardzo Co tam woda w kwiatkach, jak psy nie mają co jeść ;) Cieszę się, ze psisko takie szczęśliwe! A Wy, jak widać razem z nim! Quote
Korenia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Te piękne łoźa to drogie przedsięwizęcie ? Quote
israel Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Witam, "Piekne loza" ;) kupilismy na allegro. Duza kosztowala 59 zl a male po 35 zl. Przesylka kosztowala 18 zl (za wszystkie). Wybralismy takie ktore wygladaly w miare porzadnie. Kanapy sa dosc grube, wydaja sie wytrzymale (czasami Bej zaczyna w swojej "scielic" i odpukac nic sie nie stalo ;)). Byc moze welna, czy co tam jest w srodku nie jest najw yzszej jakosci (np u Beja jest troche "skulkowanej" w jednym miejscu). Nie chce robic jakiejs reklamy dlatego jesli ktos chcialby nazwe sprzedajacego prosze kontakt na PW. Pozdrawiam :) P.S. Bej ma obsesje na punkcie tej rozowej maskotki (ktora sam sobie wybral). Wczoraj zaczal szczekac na Kore bo akurat po niej przeszla ;) Boimy sie czy Bej nie zacznie miec rozdwojenia jazni i nie bedzie mowil do maskotki "My treasure" ;) Quote
furciaczek Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 israel napisał(a): Boimy sie czy Bej nie zacznie miec rozdwojenia jazni i nie bedzie mowil do maskotki "My treasure" ;) oj ale sie usmialam jak to przeczytalam :evil_lol: a cio do poslanek o swoim psiakom tez zafundowalam cos takiego...z tym ze przezyly tylko kilka dni:shake: futrzaki stwierdzily ze lepsze juz lozko panci i swoje legowiska pogryzly:mad: Quote
Korenia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Dzięki za odpowiedź ;) I prosilabym o nazwe na pw ;) Quote
israel Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Witam, korzystajac z chwili wolnego czasu chcialbym odhibernowac watek i moich piesach :) Mysle ze nie zaszkodzi dodanie kilku nowych zdjec ;) Oto piesy na spacerze na lace... ... i w lesie ;)... ...nad rzeczka (Bej uzupelnia zapasy ;))... ...Tarunia na tamie ... ...Bejutek i Kora w locie ;)... ...prawie rodzinnie... ;) A tu Bej podczas swojej ulubionej zabawy - wskakiwania ;) - choc mu ciagle mowimy ze to nie ladnie to czasami nie moze sie powstrzymac ;) I znow spacerek ;) Obszar "wycinkowy" ...odnosze wrazenie ze my tylko spacerujemy ;)... Quote
israel Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Czy te oczy ... to sa oczy? Chyba nie ;) ... Bejutek ze swoim skarbem... ;) A teraz schowiemy zeby nikt mi sie nim nie bawil ;) Jakby fajnie bylo sobie pobiec w te krzaki za rzeka ... ;) Na Krecim Osiedlu... ;) A tu Bejutek dmuchnal "paszczowo" :) Quote
israel Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Tama zbudowana przez bobry niestety nie widac ale w ta tame jest wcisnieta nawet butelka po winie... ciekawe co te bobry robily podczas budowy :)... i ze tama jeszcze stoi :)... Bejutek w szale :)... Niczym duch... :) Niestety spacer sie juz konczy... ;( ...ale tylko na dzis - bo juz jutro... ;) i po spacerze ;) Prosze zwrocic uwage na sline ktora sie pojawila przy Bejutkowym pyszczku podczas naszego obiadu :) I znow czas na zabawe ;) "Ja tes ciem na lacki!!!" "Cios siobacilem" :) Atak Korka:) Quote
israel Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Bej - pies strozujacy... ;) Zblizenie... :) A to kadr z horroru "Stwor zjawia sie zawsze o zmroku" :) Ten dol to byla kwestia sekund ;) Kolejne zdjecia psow strozujacych ;) A tak wyglada Tara podczas kolacji :) (naszej) Pozdrawiamy ;) Quote
Korenia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Trzoda strasznie ładna :loveu: Bejutek śliczny :loveu: Pies stróżujący - bowski ;) Quote
israel Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 [SIZE=4]====================================== Z okazji Bożego Narodzenia, [SIZE=4] Składam Wam serdeczne życzenia. [SIZE=4] Niech Wam święta miłe będą, [SIZE=4] Z dźwiękiem śpiewu i kolędą. [SIZE=4] Z wigilią tuż po zmroku, [SIZE=4] I w radosnym Nowym Roku [SIZE=4]====================================== Quote
leemonca Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 W Nowym Roku wielu szczęśliwych tylko chwil... Szczęścia w domu i wszędzie, gdzie będziesz... Quote
israel Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Witam, poniewaz u nas troche zamarlo postanowilem aktualizowac dane oraz dodac troche nowych zdjec ;) Jak wiadomo byly swieta ;) o prezentach pisalem juz jakis czas temu poniewaz prezenty byly z wyprzedzeniem ;) dlatego na same swieta byly same kokardy ;) Jak widac Bejutek nie potrzebuje w nocy latarki - ma oczy ;) Chyba zaraz cos zrobie brzydkiego bo sie strasznie smieje ;) Jeszcze troche Swiatecznie ;) W Swieta Bej nam zafundowal dodatkowa rozrywke - chcialy wszystkie wyjsc na dwor, pod wieczor, po czym zachcial wejsc ale nie dal znac tylko zaczal sie przegryzac poraz kolejny przez drzwi ;) no i tak 25 XII mielismy latanie drzwi wejsciowych ;) "Siedzimy... nic sie nie dzieje..." ;) Siem psytulilem do mojej zabawki :) Quote
israel Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Nasze psy obronne:) Na spacerku - to jeszcze poprzedni snieg :) Ale skok ;) Znaleziony "Balwan" :) I odpoczynek po spacerku ;) Quote
israel Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Tu jem piernicki :) A tu cekam na wiecej piernickow :) Zreszta nie tylko ja :) A ja wam cos pokaze ;) Quote
israel Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 I jesce ras ;) "Niech ktos zatsyma wrescie Swiat - ja wysiadam" :) Znow pies obronny :) A ja tez potrafie pokazac ;) Jak ja nie moge spac z wami w lozku to wy spijcie ze mna :) Moze smieszne ale faktem jest ze Bej najbardziej lubi gdy moja mama usiadzie obok niego w jego kanapie i jeszcze jak ja zacznie przewracac tak zeby sie polozyla - wtedy moze sie przytulic i jest szczesliwy ;) A "ciocia" jest moja - ty sie nie psytulaj tu Quote
israel Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Na dworku Biegne! Siedze Glodza mnie to sie najem trawy Wiatromierz :) Nowa zabawka :) Bej na poczatku sprobowal wchodzic na kanapy ale jak dwa razy mu nie pozwolilismy zaprzestal prob - w dzien Urodzin Mojej Mamy jak go cos napadlo to przez 3 dni probowal co chwile ;) Akcja "jedzenie jabluszka" ;) A mnie jabluszka nudza :) Kolejny "zimowy" spacer ;) Zaraz skocze ;) Quote
Recommended Posts