israel Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Bej i jego pierwszy snieg w nowym domku ;) Bejowi sie nagle cos zrobilo w glowke ;) - zaczail sie na Kore i czekal az sie Korek zblizyl... Generalnie chcial sie bawic z Kora, niestety Kora nie wiedziala co sie dzieje i ja zahibernowalo ;) - Bej sie zdenerwowal :| Az zryl ziemie pod sniegiem ;) Quote
israel Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 to juz kolejny spacer :) Tarunia nasikala i zakopala to ;) Kolejne proby zabawy z Kora - niestety Korek dalej nie jest zainteresowany :( ;) :) No koncze juz bo sie zrobil... Quote
furciaczek Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 jejciu tyle psiakow:loveu: zazdroszcze:loveu: niestey niewyswietlaja mi sie nowe fotki beja:-( nio ale na wczesniejszych tez jest przeciez wspanialy:loveu: uwielbiam czytac takie historie, przywracaja wiare w ludzi:loveu: Quote
Majaa Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Israel Dzięki za fotorelację ! (choć wielu zdjęć nie widzę :-( ) Ale to jest przykład na to, że warto walczyć o każdego psiaka! Dziękuję Wam za to, że własnie dzisiaj dostarczyliście mi tego, co najważniejsze - nadzieję i wiarę w to, ze warto walczyć! Quote
Korenia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Świetna galeria i relacje!! Szkoda poprzedniego psiaka- ale przynajmniej byl szczęśliwy :) Dzisiaj coś mi się z kompem dzieje i nie otwiera mi fotek dodanych :( Zobacze jutro :) Pozdraiwam :) Quote
israel Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Witam, Faktycznie nowe fotki nie chca sie otwierac pod IE, natomiast działaja pod Firefox'em (pewnie Opera, Netscape'm, Konqueror'em, Mozilla i pod reszta nie-MS beda dzialac ;)). Nie wiem czemu tak sie dzieje, zapytam administratora forum - moze sie uda naprawic. Tymczasem polecam Firefoxa i inne z grupy "Mozilla Vulgaris"; "Netscape Vulgaris" ;) Moja mama upiera sie zeby dodac ze Bej ja kocha najbardziej ;) moze cos w tym jest - ostatnio moja mama ma koszmary ze Bejowi cos sie dzieje (np zostaje potracony przez stado pedzacych owczarkow niemieckich ! ;)) Dla Beja nadal wiele rzeczy jest nowych - np chyba nigdy nie widzial ze pies siedzi na kolanach - jak Tara wskoczyla mojej mamie na kolana wywalil wielkie oczy i nie mogl sie napatrzec :) Nie wie ktos dzie mozna dokupic dodatkowa pare rak? Bej jest strasznie zazdorsny i jesli sie kogos sie zacznie glaskac, przychodzi wtedy i wciska glowe :) - co z kolei powoduje obraze innych zwierzat i tak w kolko ;) pozdrawiam Quote
furciaczek Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 widac ze szczescie sie usmiechnelo do Beja :loveu: szkoda tylko ze tych fotek niemoge obejzec:placz: Quote
Korenia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='israel']Witam, Faktycznie nowe fotki nie chca sie otwierac pod IE, natomiast działaja pod Firefox'em (pewnie Opera, Netscape'm, Konqueror'em, Mozilla i pod reszta nie-MS beda dzialac ;)). Nie wiem czemu tak sie dzieje, zapytam administratora forum - moze sie uda naprawic. Tymczasem polecam Firefoxa i inne z grupy "Mozilla Vulgaris"; "Netscape Vulgaris" ;) Moja mama upiera sie zeby dodac ze Bej ja kocha najbardziej ;) moze cos w tym jest - ostatnio moja mama ma koszmary ze Bejowi cos sie dzieje (np zostaje potracony przez stado pedzacych owczarkow niemieckich ! ;)) Dla Beja nadal wiele rzeczy jest nowych - np chyba nigdy nie widzial ze pies siedzi na kolanach - jak Tara wskoczyla mojej mamie na kolana wywalil wielkie oczy i nie mogl sie napatrzec :) Nie wie ktos dzie mozna dokupic dodatkowa pare rak? Bej jest strasznie zazdorsny i jesli sie kogos sie zacznie glaskac, przychodzi wtedy i wciska glowe :) - co z kolei powoduje obraze innych zwierzat i tak w kolko ;) pozdrawiam Koniecznie coś zrób, żeby w IE też focie się otwierały ;) Możesz je wyslać mi na maila ja wstawie ;) reniako@o2.pl (jakby co ;)) Quote
israel Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Wgralem jeszcze raz zdjecia na serwer i zaczela sie czesc otwierac - to tylko Bill mogl tak zrobic ;) Quote
furciaczek Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 ale on wypieknial:loveu: i jaki szczesliwy pysio ma :loveu: zreszta co tu duzo pisac wszystkie psiaki sliczne:loveu: Quote
israel Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Witam, powinny chodzic wszystkie juz - nawet pod IE, przynajmniej u mnie chodza :) Zeby dzialaly na Windowsie pod IE wystarczylo uzyc do wyslania ich na serwer Linuksowego programu sftp ;) Quote
furciaczek Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 israel napisał(a):Witam, powinny chodzic wszystkie juz - nawet pod IE, przynajmniej u mnie chodza :) Zeby dzialaly na Windowsie pod IE wystarczylo uzyc do wyslania ich na serwer Linuksowego programu sftp ;) ja sie nieznam na tych informatycznych nazwach wazne ze fotki widze:multi: Quote
Majaa Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 No teraz fotki widzę wszystkie Super!!! Beju masz głaskanko ode mnie i to taaaaaaaakie specjalne (od mojej Suśki też:cool3: ) Quote
Korenia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Jupi ! :multi: Teraz widzę wszystkie zdjęcia :multi: Quote
israel Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Witam, bardzo sie ciesze ze wszystkim podobaja sie zdjecia. Dzis mija miesiac odkad Bej jest czlonkiem naszego stada (mamy nadzieje ze on tez tak mysli). Korzystajac z okazji Bej dziekuje (napewno tego chce :)) Panu Slezakow (ktory dbal o jego brzuszek i za ktorym tesknil) Maji (ktora zorganizowala jego adpocje), Radkowi ktory wystawil go na allegro. Dla Was od Beja "trykniecie barana" :) - najbardziej wymowna pieszczota Beja :) a dla Nas rano jego pyszczek na poduszce i jezyk na twarzy ;) Warto walczyc o kazdego psiaka nawet jesli tylko jeden trafi na swoje stado :) dziekujemy zagladajcie czasami do Beja i jego stada ;) pzodrawiam Quote
Majaa Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 israel napisał(a):Witam, bardzo sie ciesze ze wszystkim podobaja sie zdjecia. Dzis mija miesiac odkad Bej jest czlonkiem naszego stada (mamy nadzieje ze on tez tak mysli). Korzystajac z okazji Bej dziekuje (napewno tego chce :)) Panu Slezakow (ktory dbal o jego brzuszek i za ktorym tesknil) Maji (ktora zorganizowala jego adpocje), Radkowi ktory wystawil go na allegro. Dla Was od Beja "trykniecie barana" :) - najbardziej wymowna pieszczota Beja :) a dla Nas rano jego pyszczek na poduszce i jezyk na twarzy ;) Warto walczyc o kazdego psiaka nawet jesli tylko jeden trafi na swoje stado :) dziekujemy zagladajcie czasami do Beja i jego stada ;) pzodrawiam Cieszę się, ze Bej już tak się zaaklimatyzował Israel powiedz jeszcze gdzie w efekcie Bej zamieszkał? Choć coś mi sie wydaje, z tego co piszesz, że wybrał mieszkanko :cool3: Quote
israel Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Witam,1 wrzesnia 2006 na swoj ostatni spacer wyruszyl Ralf. Nasz kochany Ralfis - wojownik o manierach dzentelmena, niezwyklej inteligencji i zdumiewajacych umiejetnosciach. Oddany i wierny do ostatniej chwili...Dzis, 8 listopada, podazyl za nim Scrabi, jego najlepszy kumel. Zasnal o 5 rano w tym samym miejscu, w ktorym odchodzil Ralfis. Niunius - nasze Sloneczko - byl z nami prawie 20 lat. Kochany krasnal o niewielkich mozliwosciach, ale sercu wojownika. Zadziorny, uparty, oddany i wierny do bolu. Dzis postanowil odpoczac... Odpoczywajcie Przyjaciele - zasluzyliscie na to. Lata spedzone z Wami byly niezwykle. Do nastepnego spotkania... ******** ******** Quote
furciaczek Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 poplakalam sie:-( niejestem w stanie napisac nic sensownego.... [*] Quote
andzia69 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 strasznie to przykre, gdy zegnamy naszych mniejszych "członków rodziny":-( [*] [*] [*] Quote
Majaa Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Ralf i Scrabiś biegajcie szczęśliwe za TM [*] [*] [*] Israel bardzo mi przykro - wiem, co przeżywacie :-( Quote
furciaczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 cio slychac? tak jakos cicho tu ostatnio Quote
israel Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Witam serdecznie, Jeszcze raz wszystkim dziekuje za wsparcie... :( Korzystajac z okazji chcialbym troche nadrobic zaleglosci i wystawic kilka nowych zdjec... Podczas zabawy... Quote
Recommended Posts