AMIŚKA Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Dobre mysli posyłam:loveu: i zdrówka życzę TOBIE ,MĘŻOWI :loveu: a Psiakom Sukcesu:multi::multi: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Saskja Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Asiaczku, wydaje mi się, że wiem, co czujesz, bo też nie wyrabiam... Ale nic to, damy radę, DAMY RADĘ powiadam!!! Kciuki trzymam i za Ciebie, i za szpitalników, i za psy! Quote
M&S Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Asiaczek napisał(a):Trzymajcie, trzymajcie za wszystko, za co można, bo ja juz nie wyrabiam... Za Męża, za wystawę/y, za mnie... Pzdr. Masz to jak w banku :p Dobrego dnia :) A. Quote
M&S Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 A ja już wiem :eviltong: Maśka dostała [SIZE=6]BOBa :multi::multi::multi::multi::multi: Całusy dla ślicznej Piranii:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Gratulacje WIEEELKIE A. Quote
shirkan Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Wielkie gratulacje dla Maśki-oj szaleje dziewczyna:multi: Quote
betka-sp Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Maśka dostała [SIZE=6]BOBa :multi::multi::multi::multi::multi: Całusy dla ślicznej Piranii:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Gratulacje WIEEELKIE A. :laola::laola: rany...ta dziewczyna ma potencjał :multi::multi::multi: Wielkie gratulacje dla pańców i Asi :loveu: Quote
betel Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Przyłaczam się do gratulacji!!!!!:loveu: http://img134.imageshack.us/img134/6849/dsc03643h.jpg - ta fotka jest rzeczywiście rewelacyjna - jak fotomontaż:evil_lol: Quote
AMIŚKA Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Maks i Spark napisał(a):A ja już wiem :eviltong: Maśka dostała [SIZE=6]BOBa :multi::multi::multi::multi::multi: Całusy dla ślicznej Piranii:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Gratulacje WIEEELKIE A. :laola::laola: WIELKIE GRATULACJE DLA ASIACZKÓW :laola::laola: Quote
Asiaczek Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Alicja ewka i haker stratoos M&S jamnicze agaciaaa immortal deer_1987 Darianna Hiro Błyskotka betel AMISKA Saskja gosiaja shirkan betka-sp Pestka - dziekuję Wam za kciuki i za wsparcie! Wszystko się przydało:razz::lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Maks i Spark napisał(a):A ja już wiem :eviltong: Maśka dostała [SIZE=6]BOBa :multi::multi::multi::multi::multi: Całusy dla ślicznej Piranii:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Gratulacje WIEEELKIE A. Mało..... mało...... mało....:evil_lol::lol::loveu: Kto da więcej? Pzdr. Quote
AMIŚKA Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Asiaczek napisał(a):Mało..... mało...... mało....:evil_lol::lol::loveu: Kto da więcej? Pzdr. BOG też jej:crazyeye::loveu: i BIS???? Quote
Asiaczek Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 AMIŚKA napisał(a):BOG też jej:crazyeye::loveu: i BIS???? Nooooo.... jeszcze nie, ale ciutkę niżej możesz strzelać!:loveu: Pzdr. Quote
hanacek Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Asia- WIELKE GRATULACJE:loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Asiaczek Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 hanacek napisał(a):Asia- WIELKE GRATULACJE:loveu::loveu::loveu::multi: Dziękujemy, ale jeszcze nienapisałam wszystkich osiągnięć Maski... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 deer_1987 napisał(a):no to kiedy napiszesz? Czekam aż zgadniecie...:diabloti: Pzdr. Quote
taxelina Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 ja sie nie znam na tych wystawowych skrotach.. Quote
Asiaczek Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 deer_1987 napisał(a):ja sie nie znam na tych wystawowych skrotach.. ... niech zgaduja Ci, co się znają... będe nieugięta! Teraz wychodzę do Jacka do szpitala, a potem spacerki, więc późno , oj późno się dowiecie.:diabloti: No, chyba, że ktoś inny napisze... Pzdr. Quote
pati1033 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 to ja napisze :evil_lol: Maska- Najlepszy Junior, BOB, BIS Junior lok 2 , BOG lok 3 no i.. Mlodziezowy Champion Polski :multi::multi::multi: serdeczne gratulacje:multi::multi: Quote
Recommended Posts