Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
Asiaczku GRATULUJĘ !!!
pytanie , będziesz w piątek na wystawie ?

Tak, baski wchodza o 10.00, na wystawie planuję być tak do 12.00, potem lecę wysikac psy i wracam na finały pewnie ok. 14.30...

pati1033 napisał(a):

Tak, Maśka na ringu to cukiereczek!:loveu:

Mudik napisał(a):
Ale ta Maśka piękna jest:loveu::loveu::loveu::-o:multi:

Chyba zacznę ja wystawiać na czerwonej ringówce...;):lol:

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra napisał(a):
który ring ? bo ja będę towarzysko , więc więcej czasu będę miała :diabloti:

Ring nr 14.
Ja będę starała się byc wcześniej, tak ok. 8.00. Nie wiem, jak mi to wyjdzie, to nadal nie mam transportu na wystawę. Pewnie zamówię taksówkę bagazową i już. Jeszcze zobaczymy.:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ring nr 14.
Ja będę starała się byc wcześniej, tak ok. 8.00. Nie wiem, jak mi to wyjdzie, to nadal nie mam transportu na wystawę. Pewnie zamówię taksówkę bagazową i już. Jeszcze zobaczymy.:lol:

Pzdr.

ja nie wiem o której będę , bo muszę dojechać przez małpi gaj , zwany stolicą :angryy: na szczeście w miłym towarzystwie :lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
co to sie dzieje? znow zly link w zlej galeri :evil_lol::evil_lol:

Ojojoj:oops::oops:, a ja się dziwiłam,że mojej odpowiedzi u Ciebie nie widzę, idę spać, bo chyba niedospana jestem, no i rano wcześnie wstaję bo mam badanie krwi

Posted

uff w koncu moge forumowe zaleglosci nadrobic

niby sie zimniej zrobilo a klientow na strzyzenie mam tak duzo jak nigdy :crazyeye:
ale nie powiem zeby mi smutno bylo z tego powodu :evil_lol:
dzis pierwszy raz w zyciu robilam pudla i na jutro tez mam pudelka ale w mniejszym rozmiarze - toy

Posted

Elitesse napisał(a):
uff w koncu moge forumowe zaleglosci nadrobic

niby sie zimniej zrobilo a klientow na strzyzenie mam tak duzo jak nigdy :crazyeye:
ale nie powiem zeby mi smutno bylo z tego powodu :evil_lol:
dzis pierwszy raz w zyciu robilam pudla i na jutro tez mam pudelka ale w mniejszym rozmiarze - toy

Witaj!
Ja lubiłam pudle podczas strzyżenia, fajnie się cięło...:evil_lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ring nr 14.

Pzdr.

No to nie będę sama, pociąg którym prawdopodobnie przyjade w Wawie będzie kilkanaście min. po godz. 5 RANO! Więc pewne poczytam sobie książke zjem śniadanie kupie sobie bilet na autobus i przed 8 zjawie się na wystawie. :) Mam nadzieje że nie zmarzne jak rok temu :cool3:

Posted

łapeczek napisał(a):
sliczne zdjecia ;]
a tak poozatym to czesc Asiaczku

Witaj, łapeczku!

Kaya napisał(a):
No to nie będę sama, pociąg którym prawdopodobnie przyjade w Wawie będzie kilkanaście min. po godz. 5 RANO! Więc pewne poczytam sobie książke zjem śniadanie kupie sobie bilet na autobus i przed 8 zjawie się na wystawie. :) Mam nadzieje że nie zmarzne jak rok temu :cool3:

Oj, , ja byc może będę nawet przed 7.00 (w zależności od tego, co ustalę z ewent. kierowcami). Nie będziesz sama;)

deer_1987 napisał(a):
milego dnia!!!

... i wzajemnie!

Pzdr.

Posted

gosiaja napisał(a):
miłej środy życzę
:)

Oj, pracowita będzie...

dzasta napisał(a):
Ja też będę wcześnie na wystawie tzn będziemy w babskim składzie Ja i Vectra i dziewczyny czyli Gabcia i Bercia :)

Na pewno się spotkamy!
Ja, co prawda w środku wystawy musze lecieć do domu wysikac psy, ale tak +/- do 12.00 będę. Baski sędziowane sa juz o 10.00 tak więc myślę, że ok. 11-tej powinnam byc wolna.

Pzdr.