Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jenis']Witam
W Wilne był dzisiaj dzięń Asiczków.Zachwile wstawie wyniki .Jka coś będzie zle to Asia poprawi.

DEZIK-CWC
MASKA-CAJC.NAJ.JUNIOR
ERKA-CAC.NDSwR
JUMA-BOB
PARA HODOWLANA-I MIEJSCE
GRUPA HODOWLANA-IMIEJSCE
BIS JUNIORÓW MASKA-I MIEJSCE
JUMA-BOG II

GRATULUJE :multi::multi::multi::multi::multi:

Totalne szaleństwo :lol: GRATULACJE :multi::multi::multi::multi::multi:

A.

Posted

Wow!!! :crazyeye: Ale szalejecie, ogromne gratulacje :multi:

Trochę moich fotek z Białegostoku, niestety są do d*** :eviltong: ale ciężko trzymać baska na smyczy i jednocześnie robić mu fotki, uwierzcie :lol:

Żelka

Dżezik

znowu Żelka

i Wazirek uciekający sprzed obiektywu :lol:

Posted

I kilka z finałów, też beznadziejne, ale warunki do focenia na hali są straszne :roll:

para hodowlana (z pudła niestety nie mam bo akurat musiałam zmienić baterie)

grupa hodowlana

BOG V

Posted

jenis napisał(a):
Witam
W Wilne był dzisiaj dzięń Asiczków.Zachwile wstawie wyniki .Jka coś będzie zle to Asia poprawi.

DEZIK-CWC
MASKA-CAJC.NAJ.JUNIOR
ERKA-CAC.NDSwR
JUMA-BOB
PARA HODOWLANA-I MIEJSCE
GRUPA HODOWLANA-IMIEJSCE
JUMA-BOG II

WOW imponujące wyniki!!!!
Serdecznie gratulujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:

Posted

agaciaaa napisał(a):

Trochę moich fotek z Białegostoku, niestety są do d*** :eviltong: ale ciężko trzymać baska na smyczy i jednocześnie robić mu fotki, uwierzcie :lol:

Trzeba było jednego baska dać mi,a nie zabrałyście sobie 2 :eviltong:

Posted

jenis napisał(a):
Witam

DEZIK-CWC
MASKA-CAJC.NAJ.JUNIOR
ERKA-CAC.NDSwR
JUMA-BOB
PARA HODOWLANA-I MIEJSCE
GRUPA HODOWLANA-IMIEJSCE
JUMA-BOG II

jenis, dzięki za inicjatywę i za wstawienie info do Galerii. Ja jakoś zupełnie o tym nie pomyślałam...

M&S
C&B
jenis
Korenia
Iza.
bianka19
stratoos
kaskaSz
Błyskotka
immortal
agaciaaa
Mudik
Kaya
anetta
hanacek
łapeczek
jamnicze
pati1033
Agappe
AMIŚKA
deer_1987

- pięknie Wam dziekuję za trzymanie kciuków, jesteście niezawodni, jak zawsze. No i pięknie dziekuję za miłe słowa pod adresem Asiaczków.

jenis podała wszystko bardzo prawidłowo, ale ja za chwilę wstawię juz uporządkowane wyniki, OK?

JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC

JUMA MONGO Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, BOS, BOB, BOG2!

MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Naj. Junior, BIS JUNIOR 1!!!

LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI- dosk.1, CAC, BOS.

Para Hodowlana (JAZZY...+ MALMSEY...) - I miejsce; na 9 zgłoszonych, ale na ringu było chyba tylko 5 lub 6...

Grupa hodowlana (JUMA...+JAZZY...+MALMSEY...) - I miejsce; na 3 zgłoszone grupy.

Dodać warto, że wczorajsza niedziela to był generalnie polski dzień! Samoyedy Kadziumi - BOG4 lub 5.
Shiba-inu (zaprzyjaźniona) - BOG1!
AMstaffka naszej koleżanki Shirkan - BOB w mocno obsadzonej stawce i potem... BOG4!!!
Corgi pani Redlickiej - tez pozajmowały dobre lokatówki (niestety, nie pamiętam w jakich konkurencjach...)

Do tego wszystkiego Maśka miała konkurencję w postaci czarno-białej suczki importowanej ze Skandynawii, która pokonała i potem pokonała pieska z kl.młodziezy (już sporego, dobrze zapowiadającego się, ale niestety, bardzo niesfornego na ringu), pochodzącego z czeskiej hodowli.
Maśka nazdobywała tyyyyle nagród, że zielona powinna ją odebrać samochodem ciężarowym...:evil_lol:

Oj, pobiegałam sobie wczoraj po ringach, ale warto było. To był rzeczywiście NASZ dzień w Wilnie.:lol::multi:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Para Hodowlana (JAZZY...+ MALMSEY...) - I miejsce; na 9 zgłoszonych, ale na ringu było chyba tylko 5 lub 6...

Grupa hodowlana (JUMA...+JAZZY...+MALMSEY...) - I miejsce; na 3 zgłoszone grupy.

Dodać warto, że wczorajsza niedziela to był generalnie polski dzień! Samoyedy Kadziumi - BOG4 lub 5.
AMstaffka naszej koleżanki Shirkan - BOB w mocno obsadzonej stawce i potem... BOG4!!!
Corgi pani Redlickiej - tez pozajmowały dobre lokatówki (niestety, nie pamiętam w jakich konkurencjach...)

Do tego wszystkiego Maśka miała konkurencję w postaci czarno-białej suczki importowanej ze Skandynawii, która pokonała i potem pokonała pieska z kl.młodziezy (już sporego, dobrze zapowiadającego się, ale niestety, bardzo niesfornego na ringu), pochodzącego z czeskiej hodowli.
Maśka nazdobywała tyyyyle nagród, że zielona powinna ją odebrać samochodem ciężarowym...:evil_lol:

Oj, pobiegałam sobie wczoraj po ringach, ale warto było. To był rzeczywiście NASZ dzień w Wilnie.:lol::multi:

Pzdr.

Jak miło czyta się takie informacje :lol::lol::lol:

Głaski dla basków ;)

A.

Posted

dzasta napisał(a):
Ogromne Gratulacje dla ASIACZEK TEAM !!!!!!!!!!!

Hahaha, ładnie powiedziane!

Darianna - dzieki!

M&S
- Maśka jeszcze wczoraj została wygłaskana (bohaterka!), a dzisiaj już rozrabia. A moje baski - też zaraz będa wygłaskane.:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

M&S - Maśka jeszcze wczoraj została wygłaskana (bohaterka!), a dzisiaj już rozrabia. A moje baski - też zaraz będa wygłaskane.:lol:

Pzdr.

To dobrze ;)

Wystawiasz w piątek?

A.

Posted

Asiaczek napisał(a):
j

Pzdr.

WOW wielkie GRATULACJE :multi::multi::multi::multi: