kaskaSz Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Witam po dłuższej nieobecności! Rok szkolny się zaczął i coraz mniej czasu znowu mam. No i sporo zaległości w tej galerii, ale już nadrobiłam. ;) Co do kuchenki, ja mam gazowo-elektryczną i bardzo fajnie się piecze w elektrycznym piekarniku, w starej kuchence gazowy piekarnik palił strasznie tył ciasta, a teraz wszystko równo upieczone. http://img123.imageshack.us/img123/4158/69312439.jpg Wydało się to, dlaczego u Asiaczków jest tyle pucharów. :eviltong: A jak tam Pani Mąż? Lepiej już? Zapraszam do nas na zdjęcia, które za chwilę wstawię. Pzdr. Quote
M&S Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Asiaczek napisał(a): A co Wam nie pasuje w konkurencji? Pzdr. ....jakoś dziwnie jej z "twarzy" patrzy :cool3: A. Quote
Mudik Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Dokładnie Aniu, dobrze to ujęłaś;):evil_lol: Quote
M&S Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Mudik napisał(a):Dokładnie Aniu, dobrze to ujęłaś;):evil_lol: Dziękuję ;) A. Quote
Asiaczek Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='jamnicze']Pięknie rośnie Modeścik i jak ładnie trzyma głowę :) http://img142.imageshack.us/img142/2061/resizeofimg0951.jpg No, rośnie na całkiem ładnego psiaka. A jakima cudny charakter! Mały lizusek...:loveu: [quote name='Mudik']Modeścik cuuuudooo:loveu::loveu::loveu::loveu: http://img142.imageshack.us/img142/6373/resizeofimg0944.jpg A konkurencja, hmmm jeszcze "takiego: baska" to nie widziałam, jakiś taki hmmm nie baskowy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hm, no... to nie jest jakis super basek...:cool1: [quote name='AMIŚKA']http://img299.imageshack.us/i/resizeofimg0976.jpg/ nawet powąchac nie dadzą:lol::lol: śliczny Dżezik:loveu: Imageshack - resizeofimg0976 a Modesik tez rosnie na ZDOBYWCĘ RINGÓW Liczę, że w przyszłym roku Modest będzie pokazywany częściej niż w tym... [quote name='Patisa']http://img529.imageshack.us/img529/3405/resizeofimg1155.jpg Ale brygada:cool3: A jak! Każda z nas nalezy do tych "szczupłych inaczej"...;) [quote name='kaskaSz']Witam po dłuższej nieobecności! Rok szkolny się zaczął i coraz mniej czasu znowu mam. No i sporo zaległości w tej galerii, ale już nadrobiłam. ;) Co do kuchenki, ja mam gazowo-elektryczną i bardzo fajnie się piecze w elektrycznym piekarniku, w starej kuchence gazowy piekarnik palił strasznie tył ciasta, a teraz wszystko równo upieczone. http://img123.imageshack.us/img123/4158/69312439.jpg Wydało się to, dlaczego u Asiaczków jest tyle pucharów. :eviltong: A jak tam Pani Mąż? Lepiej już? Zapraszam do nas na zdjęcia, które za chwilę wstawię. Pzdr. Nie wiem, czy dzisiaj zdążę do Was zajrzeć, bo... czeka mnie pakowanie i wyjazd do Wilna na wystawę.:lol: [quote name='Maks i Spark']....jakoś dziwnie jej z "twarzy" patrzy :cool3: A. Fakt, nie jest to najpiękniejszy okaz baska, ale za to jaki sympatyczny i jak kochany przez tego pana.:lol: Pzdr. Quote
Alicja Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='agabass']Witam serdecznie [SIZE=3]Zwracam sie do Was z uprzejma prosba. W sobote zmarl moj tata. Obecnie mieszkam w Londynie, zabralam ze soba niedawno Gomeza. Dablika moge zabrac dopiero w marcu/kwietniu. Niestety moja mama zostala teraz sama z psami, czyli z Dablikiem i Maniem. Z przykroscia musialam podjac decyzje o oddaniu Mania, moja mama nie jest wstanie zostac z dwoma psami. Czy mozecie pomoc mi w poszukiwaniu dla niego nowego domu. Wprawdzie wyjeżdżam w niedziele ale moja mama bedzie dostepna pod nr tel 0 507 026 703, ja jestem do niedzieli pod tym tel. [SIZE=3]517 418 548 [SIZE=3][SIZE=3]Jestem zdruzgotana, smierc mojego taty zskoczyla mnie bardzo. Nie tak mnialo byc, no coz zycie. Przylecialam wczoraj w nocy do Warszawy i zostaje do niedzieli, jeżeli jest ktos, kto moze mi pomoc w tej sprawie, to bede bardzo wdzieczna,. Serce mi pęka od tych wszystkich zmartwien. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie [SIZE=3]Aga Manio Podniosę raz jeszcze prośbę Agi o pomoc w poszukiwaniu domku , Asiaczek napewno się nie pogniewa . Asiaczku dajcie czadu w Wilnie :kciuki: Quote
immortal Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Imageshack - resizeofimg0991 Dżezik jest boski :loveu:. Quote
pati1033 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Asiaczek napisał(a): Alez Modest nie szuka domu... Domku szuka Manio... ale gafa :oops: pomylilo mi sie widac calkiem juz :( Quote
taxelina Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Witam sie wieczorem leje i wieje.. a mnie spacer czeka.. Quote
kaskaSz Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Trzymam kciuki za Wilno i znalezienie domu dla Mania. :happy1: Quote
dzasta Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Powodzenia w Wilnie !!! Qrczusiu przegapiłam Wilno a chciałam się wybrać :D Quote
Elitesse Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 powodzenia w Wilnie !! moja cora - Alba Astra dzis skonczyla tam Championat Litwy :loveu: jutro tez bedzie wiec bede trzymac kciuki podwojnie :thumbs: Quote
Mudik Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Powodzenia w Wilnie i gratulacje Elitesse:multi: Quote
M&S Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Mudik napisał(a):Powodzenia w Wilnie ...a kiedy to Wilno, bo się pogubiłam :oops: A. Quote
Asiaczek Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='Alicja'] Podniosę raz jeszcze prośbę Agi o pomoc w poszukiwaniu domku , Asiaczek napewno się nie pogniewa . Asiaczku dajcie czadu w Wilnie :kciuki: Pewnie, że się nie pogniewam. W końcu Maniek tez jest w jakis tam sposób "mój"...:lol: [quote name='immortal']Imageshack - resizeofimg0991 Dżezik jest boski :loveu:. Noooo, ma swoich fanów.;) [quote name='pati1033']ale gafa :oops: pomylilo mi sie widac calkiem juz :( Zakręcona, zakręcona... [quote name='deer_1987']Witam sie wieczorem leje i wieje.. a mnie spacer czeka.. U nas, póki co, tylko wiatr... no i ewidentnie czuć jesień w powietrzu... [quote name='kaskaSz']Trzymam kciuki za Wilno i znalezienie domu dla Mania. :happy1: OK!:lol: [quote name='dzasta']Powodzenia w Wilnie !!! Qrczusiu przegapiłam Wilno a chciałam się wybrać :D Aj, nie dbasz o swoje kurczaczki...:lol: [quote name='Elitesse']powodzenia w Wilnie !! moja cora - Alba Astra dzis skonczyla tam Championat Litwy :loveu: jutro tez bedzie wiec bede trzymac kciuki podwojnie :thumbs: Aj, gdzie nie spojrzeć - Elitesski...:loveu: Gratulacje dla suni! [quote name='Maks i Spark']...a kiedy to Wilno, bo się pogubiłam :oops: A. Wilno jest dzis (sobota) i jutro (niedziela). To jest 2xCAC. Ja jadę tylko na jeden dzień - niedziela. pzdr. Quote
M&S Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Asiaczek napisał(a):Wilno jest dzis (sobota) i jutro (niedziela). To jest 2xCAC. Ja jadę tylko na jeden dzień - niedziela. pzdr. Będzie dobrze, a my trzymamy co trzeba :p A. Quote
C&B Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Też trzymamy kciuki :loveu: Za Wilno i za domek dla Mania :loveu: O takiego przystojniaka to jeszcze będą się bić:loveu: Quote
jenis Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Trzymamy co trzeba powodzenia w Wilnie :) No i oczywiscie czekamy na relacje z wystawy i dużo fotek:lol: Quote
Korenia Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Ja również trzymam kciuki za podbicie Wilna :) Quote
Iza. Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 ma ktos jakieś przecieki ? jak tam idzie Asiaczkom ?:razz: Quote
jenis Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Witam W Wilne był dzisiaj dzięń Asiczków.Zachwile wstawie wyniki .Jka coś będzie zle to Asia poprawi. DEZIK-CWC MASKA-CAJC.NAJ.JUNIOR ERKA-CAC.NDSwR JUMA-BOB PARA HODOWLANA-I MIEJSCE GRUPA HODOWLANA-IMIEJSCE BIS JUNIORÓW MASKA-I MIEJSCE JUMA-BOG II GRATULUJE :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Iza. Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='jenis'] DEZIK-CWC MASKA-CAJC.NAJ.JUNIOR ERKA-CAC.NDSwR JUMA-BOB PARA HODOWLANA-I MIEJSCE GRUPA HODOWLANA-IMIEJSCE BIS JUNIORÓW MASKA-I MIEJSCE JUMA-BOG II łał :crazyeye: Świetne wyniki :loveu::multi::multi::multi: Gratulacje :loveu: Quote
Recommended Posts