Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam po dłuższej nieobecności! Rok szkolny się zaczął i coraz mniej czasu znowu mam. No i sporo zaległości w tej galerii, ale już nadrobiłam. ;)
Co do kuchenki, ja mam gazowo-elektryczną i bardzo fajnie się piecze w elektrycznym piekarniku, w starej kuchence gazowy piekarnik palił strasznie tył ciasta, a teraz wszystko równo upieczone.
http://img123.imageshack.us/img123/4158/69312439.jpg Wydało się to, dlaczego u Asiaczków jest tyle pucharów. :eviltong:
A jak tam Pani Mąż? Lepiej już?

Zapraszam do nas na zdjęcia, które za chwilę wstawię.
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jamnicze']Pięknie rośnie Modeścik i jak ładnie trzyma głowę :)
http://img142.imageshack.us/img142/2061/resizeofimg0951.jpg
No, rośnie na całkiem ładnego psiaka. A jakima cudny charakter! Mały lizusek...:loveu:

[quote name='Mudik']Modeścik cuuuudooo:loveu::loveu::loveu::loveu:
http://img142.imageshack.us/img142/6373/resizeofimg0944.jpg
A konkurencja, hmmm jeszcze "takiego: baska" to nie widziałam, jakiś taki hmmm nie baskowy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Hm, no... to nie jest jakis super basek...:cool1:

[quote name='AMIŚKA']http://img299.imageshack.us/i/resizeofimg0976.jpg/
nawet powąchac nie dadzą:lol::lol:
śliczny Dżezik:loveu:

Imageshack - resizeofimg0976
a Modesik tez rosnie na ZDOBYWCĘ RINGÓW

Liczę, że w przyszłym roku Modest będzie pokazywany częściej niż w tym...

[quote name='Patisa']http://img529.imageshack.us/img529/3405/resizeofimg1155.jpg
Ale brygada:cool3:
A jak! Każda z nas nalezy do tych "szczupłych inaczej"...;)

[quote name='kaskaSz']Witam po dłuższej nieobecności! Rok szkolny się zaczął i coraz mniej czasu znowu mam. No i sporo zaległości w tej galerii, ale już nadrobiłam. ;)
Co do kuchenki, ja mam gazowo-elektryczną i bardzo fajnie się piecze w elektrycznym piekarniku, w starej kuchence gazowy piekarnik palił strasznie tył ciasta, a teraz wszystko równo upieczone.
http://img123.imageshack.us/img123/4158/69312439.jpg Wydało się to, dlaczego u Asiaczków jest tyle pucharów. :eviltong:
A jak tam Pani Mąż? Lepiej już?
Zapraszam do nas na zdjęcia, które za chwilę wstawię.
Pzdr.
Nie wiem, czy dzisiaj zdążę do Was zajrzeć, bo... czeka mnie pakowanie i wyjazd do Wilna na wystawę.:lol:

[quote name='Maks i Spark']....jakoś dziwnie jej z "twarzy" patrzy :cool3:
A.
Fakt, nie jest to najpiękniejszy okaz baska, ale za to jaki sympatyczny i jak kochany przez tego pana.:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='agabass']Witam serdecznie
[SIZE=3]Zwracam sie do Was z uprzejma prosba. W sobote zmarl moj tata. Obecnie mieszkam w Londynie, zabralam ze soba niedawno Gomeza. Dablika moge zabrac dopiero w marcu/kwietniu. Niestety moja mama zostala teraz sama z psami, czyli z Dablikiem i Maniem. Z przykroscia musialam podjac decyzje o oddaniu Mania, moja mama nie jest wstanie zostac z dwoma psami. Czy mozecie pomoc mi w poszukiwaniu dla niego nowego domu. Wprawdzie wyjeżdżam w niedziele ale moja mama bedzie dostepna pod nr tel 0 507 026 703, ja jestem do niedzieli pod tym tel. [SIZE=3]517 418 548

[SIZE=3][SIZE=3]Jestem zdruzgotana, smierc mojego taty zskoczyla mnie bardzo. Nie tak mnialo byc, no coz zycie. Przylecialam wczoraj w nocy do Warszawy i zostaje do niedzieli, jeżeli jest ktos, kto moze mi pomoc w tej sprawie, to bede bardzo wdzieczna,. Serce mi pęka od tych wszystkich zmartwien. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie

[SIZE=3]Aga

Manio

Podniosę raz jeszcze prośbę Agi o pomoc w poszukiwaniu domku , Asiaczek napewno się nie pogniewa .
Asiaczku dajcie czadu w Wilnie :kciuki:

Posted

[quote name='Alicja']
Podniosę raz jeszcze prośbę Agi o pomoc w poszukiwaniu domku , Asiaczek napewno się nie pogniewa .
Asiaczku dajcie czadu w Wilnie :kciuki:

Pewnie, że się nie pogniewam. W końcu Maniek tez jest w jakis tam sposób "mój"...:lol:

[quote name='immortal']Imageshack - resizeofimg0991
Dżezik jest boski :loveu:.
Noooo, ma swoich fanów.;)

[quote name='pati1033']ale gafa :oops: pomylilo mi sie widac calkiem juz :(
Zakręcona, zakręcona...

[quote name='deer_1987']Witam sie wieczorem leje i wieje.. a mnie spacer czeka..
U nas, póki co, tylko wiatr... no i ewidentnie czuć jesień w powietrzu...

[quote name='kaskaSz']Trzymam kciuki za Wilno i znalezienie domu dla Mania. :happy1:
OK!:lol:

[quote name='dzasta']Powodzenia w Wilnie !!!
Qrczusiu przegapiłam Wilno a chciałam się wybrać :D
Aj, nie dbasz o swoje kurczaczki...:lol:

[quote name='Elitesse']powodzenia w Wilnie !!
moja cora - Alba Astra dzis skonczyla tam Championat Litwy :loveu:
jutro tez bedzie wiec bede trzymac kciuki podwojnie :thumbs:
Aj, gdzie nie spojrzeć - Elitesski...:loveu:
Gratulacje dla suni!

[quote name='Maks i Spark']...a kiedy to Wilno, bo się pogubiłam :oops:
A.
Wilno jest dzis (sobota) i jutro (niedziela). To jest 2xCAC. Ja jadę tylko na jeden dzień - niedziela.

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wilno jest dzis (sobota) i jutro (niedziela). To jest 2xCAC. Ja jadę tylko na jeden dzień - niedziela.

pzdr.

Będzie dobrze, a my trzymamy co trzeba :p

A.

Posted

Witam
W Wilne był dzisiaj dzięń Asiczków.Zachwile wstawie wyniki .Jka coś będzie zle to Asia poprawi.

DEZIK-CWC
MASKA-CAJC.NAJ.JUNIOR
ERKA-CAC.NDSwR
JUMA-BOB
PARA HODOWLANA-I MIEJSCE
GRUPA HODOWLANA-IMIEJSCE
BIS JUNIORÓW MASKA-I MIEJSCE
JUMA-BOG II

GRATULUJE :multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='jenis']

DEZIK-CWC