Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

łapeczek napisał(a):
Aaaa bo ja jadym z kolezanka i myslalam ze Cie spotkam ...a w Poznaniu sie pojawicie?

W Poznaniu - nie...

Mudik napisał(a):
Jak zdrowo, mnie pokarało, albo ktoś mi pożałował i cały spód pizzy to węgielek, na szczęście góra ocalała, cholera guuupi piekarnik, zawsze robiłam w elektrycznym tego gazowego w Łodzi w ogóle "nie czuję".
dobranoc!

To może ja Wam pozazdrościłam tej pizzy...?

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Mudik napisał(a):
Jak zdrowo, mnie pokarało, albo ktoś mi pożałował i cały spód pizzy to węgielek, na szczęście góra ocalała, cholera guuupi piekarnik, zawsze robiłam w elektrycznym tego gazowego w Łodzi w ogóle "nie czuję".
dobranoc!

Asiaczek napisał(a):
To może ja Wam pozazdrościłam tej pizzy...?

Pzdr.

Kto jak kto, ale na pewno nie Ty Asiu.;)
A Madzia była lekko wkurzona wizytą w naszym kochanym ZK:-(:-(

Posted

michal_unga napisał(a):
Kto jak kto, ale na pewno nie Ty Asiu.;)
A Madzia była lekko wkurzona wizytą w naszym kochanym ZK:-(:-(

Oj, wiem, że wizyty w Oddziale moga byc denerwujące...

agnethka napisał(a):
witajcie Asiaczki - w końcu i do Was dotarłam ;)
jakoś nie mam na nic czasu po tej wystawie :lol: musiałam "obskoczyć staffiki, potem aussie - pochwalić się wszędzie Cassidim :evil_lol: no,ale już jestem z obiecanymi fotami - od razu uprzedzam, że są fatalne :placz::placz::placz: ale niestety to urok hali - w dodatku tak to wszystko poustawiali, że musiałam cykać w okna :placz: a trzymając Dulkę nie miałam szans na przeskakiwanie w różne miejsca :evil_lol:
to najpierw: PARA HODOWLANA
a tu Asiaczek zwinął co jej i uciekł :lol:

No tak, hala... A ja nie mogłam robic fotek, bo... aparat cos mi zaszwankował. Chyba czeka mnie wizyta u przedstawiciela...

agnethka napisał(a):
GRUPA HODOWLANA - jak dla mnie piękna prezentacja ;)

W biegu widac trochę za duże różnice w odległościach pomiędzy psami... Ale pierwszy raz w tym składzie biegałysmy. Musimy się po prostu dograć i wyćwiczyć.:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
... aparat cos mi zaszwankował. Chyba czeka mnie wizyta u przedstawiciela...
Pzdr.

Asiaczek, idź do serwisu od razu
jest w warszawie

Centrum Serwisowo Informacyjne Foto i Video[G][P]

ul.Żytnia 15
01-014 Warszawa
infolinia: (022) 379-20-90
fax: (022) 379-20-91
www: http://www.e-csi.pl
poniedziałek - środa, piątek w godz. 9.00 - 18.00
czwartek w godz. 9.00 - 20.00

ja swóje też musiałam tam wysłać karta sie nie blokowała :(

Posted

Mudik napisał(a):
dobranoc!

to ja sie chetnie wymienie - cale zycie pieklam w gazowym, po przeprowadzce mam elektryczny - juz prawie 6 lat i dalej go wyczuc nie moge :placz::placz: a wiec nie pieke bo mi albo spalone albo niedopieczone ciasta wychodza :shake:

Posted

[quote name='gosiaja']Asiaczek, idź do serwisu od razu
jest w warszawie
Centrum Serwisowo Informacyjne Foto i Video[G][P]
ul.Żytnia 15
01-014 Warszawa
infolinia: (022) 379-20-90
fax: (022) 379-20-91
www: http://www.e-csi.pl
poniedziałek - środa, piątek w godz. 9.00 - 18.00
czwartek w godz. 9.00 - 20.00
ja swóje też musiałam tam wysłać karta sie nie blokowała :(
gosiaja - dzięki za info. Ja już znam ten adres, bo juz tam zaliczyłam jedną wizytę.
Przy zakupie aparatu miałam gratis w postaci kart 2 GB. Ucieszyłam się z tego gratisu baaaardzo. No i zaczęłam robic fotki. Ale tak jakoś po 3-4 miesiącach zauwazyłam, że karta w jakiś sposób blokowała aparat... Byłam ściekła, bo nawet na wystawie Światowej w Poznaniu nic nie mogłam zrobic...
No i udałam się do serwisu. I wiesz, co się okazało? Owa karta gratisowa pochodziła z wadliwej partii kart! I serwis brzpłatnie wymienił na inną karte o takiej samej pojemności. Ja w międzyczasie dokupiłam 4 GB i z kartami - jak na razie - nie mam problemów. A taka awaria, jak w Białym, to juz mnie dotknęła w tym roku na Węgrzech. Ale nasz kierowca poradził sobie i z tym problemem i było OK.
Ja zostawiłam w spokoju na cały poniedziałek aparat i dzisiaj chodzi jak laleczka. Myślę, że to było jakieś zacięcie się. Ale pod koniec roku i tak chcę tam pójść, aby zrobic generalny przegląd, konserwacje itp.

[quote name='Elitesse']to ja sie chetnie wymienie - cale zycie pieklam w gazowym, po przeprowadzce mam elektryczny - juz prawie 6 lat i dalej go wyczuc nie moge :placz::placz: a wiec nie pieke bo mi albo spalone albo niedopieczone ciasta wychodza :shake:
Ha, a mnie wszyscy namawiają, aby wymienic kuchenkę na elektryczną... Ja się waham pomiędzy elektryczna a gazowo-elektryczna. I po Waszych uwagach chyba zdecyduję się na gazowo-elektryczna...

[quote name='deer_1987']Witamy sie serdecznie!
Hejka!

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Ha, a mnie wszyscy namawiają, aby wymienic kuchenkę na elektryczną... Ja się waham pomiędzy elektryczna a gazowo-elektryczna. I po Waszych uwagach chyba zdecyduję się na gazowo-elektryczna...

Pzdr.

Ja dzisiaj w sklepie patrzyłam na kuchenki i te co były gazowo-elektryczne mi nie pasują bo gaz idzie tylko do górnych palników a piekarnik jest elektryczny. I wogóle jakieś takie dziwne te kuchenki były. :evil_lol:

Pzdr

Posted

Asiaczek napisał(a):

Hejka!

Pzdr.

Ja taką miałam tzn. piekarnik elektryczny a reszta gazowa, ciasto zawsze było szybciej upieczone niż w gazowym, równo dopieczone na złoto, bardzo sobie ja chwaliłam, niestety nie miałam jak jej zabrać z domu i ukradli za którymś włamaniem :angryy::-(:shake:

Posted

:roll:widze ze nie tylko ja borykam sie z problemem pieczenia .....ostatnio wszystko mi sie nie dopieka ....cholera mnie już bierze :mad:mam gazową kuchenke i już sie przymierzałam do elektrycznej to mnie koleżanka oświeciła że jej sie tak w el. dzieje ...więc to chyba jakieś złośliwości losu :mad:

Posted

ja mam gazowe palniki na górze i elektryczny piekarnik - daję radę ;) elektrycznej płyty na górze bym nie chciała - moja ciocia ma i ilekroć coś u niej robiłam to mnie coś ciężkiego trafiało....

Posted

Honey napisał(a):
Sporadycznie bywam, ale witam sie i jak zwykle pozdrawiam Was bardzo serdecznie ! :p
Witaj, witaj!
A my u Was kilka razy dziennie zaglądamy...

Alicja napisał(a):
:roll:widze ze nie tylko ja borykam sie z problemem pieczenia .....ostatnio wszystko mi sie nie dopieka ....cholera mnie już bierze :mad:mam gazową kuchenke i już sie przymierzałam do elektrycznej to mnie koleżanka oświeciła że jej sie tak w el. dzieje ...więc to chyba jakieś złośliwości losu :mad:

I co, zdecydujesz się na elektryczną? Bo ja nadal nie wiem...

deer_1987 napisał(a):
A ja nie moge sie wziasc za ciasteczka z formy jamnika ale moze dla tz na urodziny w niedziele upieke :D

Weź się, weź! Może i dla nas cos upieczesz?:lol:

Darianna napisał(a):
ja mam gazowe palniki na górze i elektryczny piekarnik - daję radę ;) elektrycznej płyty na górze bym nie chciała - moja ciocia ma i ilekroć coś u niej robiłam to mnie coś ciężkiego trafiało....

A co z ta płyta elektryczna jest nie tak? Ja nigdy nie gotowałam na elektrycznej płycie...

Pzdr.

Posted

Darianna napisał(a):
długo się nagrzewa i powoli stygnie - dobra jak coś długo dusisz, ale na szybkie smażenie na przykład nie bardzo... chociaż to może kwestia przyzwyczajenia?

Tak, do duszenia to w sam raz. Ale ze smażeniem to juz problem...

Pzdr.

Posted

ja mam plyte elektryczna ( Gorenje) - do niej trzeba przywyknac i czlowiek daje rade ;)

najgorzej bylo na poczatku bo plyty elektrycznej nie mozna szybko przykrecic jak gazu i non stop ziemniaki mi kipialy :evil_lol: ale szybko nabralam wprawy, ze smazeniem tez nie widze problemow

aha tylko kupujac garnki / patelnie trzeba zwracac uwage czy sie do takiej plyty nadaja

BTW jak cos gotuje to czasem mowie do TZta "przykrec gaz" - tylko gdzie ten gaz ? :evil_lol::evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
gosiaja - dzięki za info. Ja już znam ten adres, bo juz tam zaliczyłam jedną wizytę.
Przy zakupie aparatu miałam gratis w postaci kart 2 GB. Ucieszyłam się z tego gratisu baaaardzo. No i zaczęłam robic fotki. Ale tak jakoś po 3-4 miesiącach zauwazyłam, że karta w jakiś sposób blokowała aparat... Byłam ściekła, bo nawet na wystawie Światowej w Poznaniu nic nie mogłam zrobic...
No i udałam się do serwisu. I wiesz, co się okazało? Owa karta gratisowa pochodziła z wadliwej partii kart! I serwis brzpłatnie wymienił na inną karte o takiej samej pojemności. Ja w międzyczasie dokupiłam 4 GB i z kartami - jak na razie - nie mam problemów. A taka awaria, jak w Białym, to juz mnie dotknęła w tym roku na Węgrzech. Ale nasz kierowca poradził sobie i z tym problemem i było OK.
Ja zostawiłam w spokoju na cały poniedziałek aparat i dzisiaj chodzi jak laleczka. Myślę, że to było jakieś zacięcie się. Ale pod koniec roku i tak chcę tam pójść, aby zrobic generalny przegląd, konserwacje itp.
Pzdr.

no to dobrze że wymienili na nową
ja mam nadzieję że mój mi niedługo oddadzą bo nie mam czym fotek robić

jeśli chodzi o płyty elektryczne i piekarniki
to mam u siebie teka indukcyjna płytę i jestem zadowolona co prawda trzeba się przestwaić z gazowej bo trochę inaczej to wszystko się gotuje
ale jest super
piekarnik też fajnie piecze i to co mi się w nim podoba to ma prowadnice i można sobie ładnie wysunąć i dopiero wyjmować co się piecze

Posted

Honey napisał(a):
A ja do elektrycznych plyt i piekarnikow mam tylko jedno jedyne zastrzezenie - oplaty za energie... Poza tym sa the best ! :evil_lol:

opłata jest taka sama jak za gaz tylko za prąd się płaci