Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ojojojojjj, nie bijcie, nie duście! Jestem, jestem, ale dopiero teraz na spokojnie mogę usiąść do kompa, bo miałam jeszcze do zaliczenia wizytę u siostry.

A więc tak, po kolei:

Cerber - filmik podobał się, ale (o zgrozo!) nie dotrwałam do końca. Po prostu usnełam... Wstyd, co? :oops:A tak chciałam zobaczyc zakończenie... Na pewno było baaaardzo efektowne.:crazyeye:

Alicja - nie ma to jak podzielność uwagi...

Sylrwia - spacerek się odbył, zdjęć jest sporo. Ale sama wiesz najlepiej, że trzeba je obrobić, posegregować itp. A mam jeszcze zdjęcia kocicy u mojej siostry Wszystkie jest coś ok. 250 zdjęć. A, na Polach był nawet jakiś rudzielec węgierski...

Ewelina - oj, jak mi głupio...

Agabass - fotki będą, będą. Ale chyba dopiero jutro...

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']
Sylrwia - spacerek się odbył, zdjęć jest sporo. Ale sama wiesz najlepiej, że trzeba je obrobić, posegregować itp. A mam jeszcze zdjęcia kocicy u mojej siostry Wszystkie jest coś ok. 250 zdjęć. A, na Polach był nawet jakiś rudzielec węgierski...

O rany ale Ty masz moc w robienu zdjęć jednego dnia 250 nastukac:crazyeye:
A kocica tez plaskatonosa czy inna??:cool3:
Kochani ja bardzo proszę jeśli spotykacie rude węgierki a nie jest problemem zaczepić właściciela to prosze zdobywajcie dla mnie jakiekolwiek info jak sie zwie rudy potwor i kontatk do wlaścicieli. Moze uda sie poznać nowych i zaprosic ich na kolejny zlot węgrów:razz: .

Posted

[quote name='Asiaczek']

Cerber - filmik podobał się, ale (o zgrozo!) nie dotrwałam do końca. Po prostu usnełam... Wstyd, co? :oops:A tak chciałam zobaczyc zakończenie... Na pewno było baaaardzo efektowne.:crazyeye:

Pzdr.

heh nie przejmuj sie ja 3 noce pod rząd na filmach zasypiam i jednego razy obudziłam się o 7 rano wyłaczyć koma i lampke bo zaspałam, drugiego jakoś po 6, a trzeciego przed 5 rano chwilkę... to się nazywa wstyd i marnowanie energii świetlnej...

Posted

Cerber napisał(a):
heh nie przejmuj sie ja 3 noce pod rząd na filmach zasypiam i jednego razy obudziłam się o 7 rano wyłaczyć koma i lampke bo zaspałam, drugiego jakoś po 6, a trzeciego przed 5 rano chwilkę... to się nazywa wstyd i marnowanie energii świetlnej...

Marnowanie:cool3: przyznaj się boisz się ciemności i przy zapalonym świelte sypiasz:evil_lol:

Posted

Sylrwia - wiesz, jak jest dużo modeli, to i zdjęcia same się robią... A dzisiaj był piekny młody wilczarz, rudy węgier, berneńczyk, jamniorek "szczotka" w ubranku", sporo wesolutkich kundelków, piekny starszawy dozio, 4 akitki... Oj, było komu robić fotoski.:lol:

A Węgrowi było b.ciężko zrobić jakieś "poprawne" zdjęcie, ja (a właściwie mój aparat) nie nadążałam, po prostu... I - co gorsze - zanim się zorientowałam - Pan od Węgra już sobie poszedł... Nie gniewkaj się, może następnym razem uda mi się to nadrobić.:oops:

Cerber
- następnym razem nastawiaj "timer" w TV i od razu wyłączaj kompa. Szkoda urządzeń, aby chodziły całą noc... choc rozumiem, że byłaś baaaardzo zmęczona. Bywa.

A dla wytrwałych - wstawię (na razie) tylko 1 zdjęcie ze spacerku:

I oczywiście mam pytanie (dla oglądających, bo ja wiem): Kto jest na tym zdjęciu?:evil_lol:

Pzdr.

Posted

Dzień dobry...

sylrwia napisał(a):
Marnowanie:cool3: przyznaj się boisz się ciemności i przy zapalonym świelte sypiasz:evil_lol:

tak tak jasne, a świstak siedzi i zawija je w te sreberka, a łyżka na to nie możliwe...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja sie niczego nie boję...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Asiaczek']

Cerber - następnym razem nastawiaj "timer" w TV i od razu wyłączaj kompa. Szkoda urządzeń, aby chodziły całą noc... choc rozumiem, że byłaś baaaardzo zmęczona. Bywa.

ehhh no ja mam TV w kompie i tam nie ma timera... :P a nie ma własnie czegoś takiego, ze jak skończy się dany film, to, ze komp się samoistnie wyłączy, tak to tylko mam jak oglądam filmy z płyt...

Budzik też nie podziała, bo budzik może se dzwonić i dzwonić a ja i tak dalej śpię :P

Posted

[quote name='Asiaczek']Sylrwia - wiesz, jak jest dużo modeli, to i zdjęcia same się robią... A dzisiaj był piekny młody wilczarz, rudy węgier, berneńczyk, jamniorek "szczotka" w ubranku", sporo wesolutkich kundelków, piekny starszawy dozio, 4 akitki... Oj, było komu robić fotoski.:lol:

A Węgrowi było b.ciężko zrobić jakieś "poprawne" zdjęcie, ja (a właściwie mój aparat) nie nadążałam, po prostu... I - co gorsze - zanim się zorientowałam - Pan od Węgra już sobie poszedł... Nie gniewkaj się, może następnym razem uda mi się to nadrobić.:oops:

Dzięki Asiu za te słowa. :loveu: To jednak nie jest tylko problem mojego aparatu i mojego braku zdolności w jego obsłudze ale mojego modela, że tyle zdjęć mi nie wychodzi:evil_lol:

[quote name='Cerber']Dzień dobry...
tak tak jasne, a świstak siedzi i zawija je w te sreberka, a łyżka na to nie możliwe...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja sie niczego nie boję...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Cerber :crazyeye: o rany Ty kiedys śpisz??Wstajesz z kogutami czy jak??:diabloti:

Posted

Witajcie! Mam nadzieję, że to bedzie miły tydzień, już nie wspomnę o poniedziałku!:lol:

Cerberku - miłego dnia w szkole!

Sylrwia - postaram się specjalnie dla Ciebie wstawić dzisiaj zdjęcia Węgra. Ale, proszę, nie obiecuj sobie zbyt wiele, OK?
Miłego dnia dla wszystkich!
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Sylrwia - wiesz, jak jest dużo modeli, to i zdjęcia same się robią... A dzisiaj był piekny młody wilczarz, rudy węgier, berneńczyk, jamniorek "szczotka" w ubranku", sporo wesolutkich kundelków, piekny starszawy dozio, 4 akitki... Oj, było komu robić fotoski.:lol:

Cerber - następnym razem nastawiaj "timer" w TV i od razu wyłączaj kompa. Szkoda urządzeń, aby chodziły całą noc... choc rozumiem, że byłaś baaaardzo zmęczona. Bywa.

A dla wytrwałych - wstawię (na razie) tylko 1 zdjęcie ze spacerku:

I oczywiście mam pytanie (dla oglądających, bo ja wiem): Kto jest na tym zdjęciu?:evil_lol:

Pzdr.
jak to kto Żelka

Posted

Jak się spacerek udał, bo nam świetnie ???
Natrzaskałam mnóstwo zdjęć, Wy pewnie też :multi: , będzie co oglądać.
Jadąc przed południem do Łazienek widziałam grupkę psiarzy, może to Wy byliście :hmmmm: ???

Posted

Poświata napisał(a):
Jak się spacerek udał, bo nam świetnie ???
Natrzaskałam mnóstwo zdjęć, Wy pewnie też :multi: , będzie co oglądać.
Jadąc przed południem do Łazienek widziałam grupkę psiarzy, może to Wy byliście :hmmmm: ???

nasz grupa to była : 4 baby :evil_lol: , 4 akity i 3 baski :lol: :lol:

Posted

Agappe napisał(a):
nasz grupa to była : 4 baby :evil_lol: , 4 akity i 3 baski :lol: :lol:

A Ty myślisz, że ja z daleka to aż tak dokładnie widziałam :cool3: ???
Pasowała mi jedynie godzina, i to że innych takich grupek raczej nie było.
Potem jak wracaliśmy ok.15 to dużo więcej porobiło sie takich grup i w różnych miejscach.
CZEKAM na fotki!!! Ja już u siebie, ze swojego spaceru, trochę powstawiałam, jeśli ktoś ma ochotę zobaczyć, to zapraszam :lol: !!!

Posted

Poświata napisał(a):
A Ty myślisz, że ja z daleka to aż tak dokładnie widziałam :cool3: ???
Pasowała mi jedynie godzina, i to że innych takich grupek raczej nie było.
Potem jak wracaliśmy ok.15 to dużo więcej porobiło sie takich grup i w różnych miejscach.
CZEKAM na fotki!!! Ja już u siebie, ze swojego spaceru, trochę powstawiałam, jeśli ktoś ma ochotę zobaczyć, to zapraszam :lol: !!!

Akitki to raczej nie są małe zwierzątka i raczej ze wzgledu na swój kolor rzucają się w oczy ;)
a odnośnie grupek były momenty, że tylko nasze psiaki latały po danej części pól a były i takie gdzie tych psiaków było z 15 ..

po prostu trzeba było stanąć, zaparkować i podejść bliżej :lol: :lol: :lol:

Posted

Agappe napisał(a):
...po prostu trzeba było stanąć, zaparkować i podejść bliżej :lol: :lol: :lol:
Nie dało rady :shake: , parę postów wyżej tłumaczyłam się Asi dlaczego.
Może dotrę na następny spacerek :hmmmm: ?

Posted

[quote name='Czoko']Czy mogłybyście zawiadomić swoich znajomych o istnieniu tej sondy i Akcji prowadzonej w celu zdobycia 900 kg pokarmu dla schronisk.
Dotyczy Wątka z Dogomanii: DOGOMANIACY CO Z WAMI Przepadnie 900 KG karmy – wystarczy zagłosować!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35283
Sonda do głosowania już została uaktualniona do dnia 31.12.2006 i można głosować dalej
Akcja przedłużona na miesiąc GRUDZIEŃ
więc Dogomaniacy i nie tylko do dzieła;-)

http://www.forum.molosy.pl/showthrea...822#post233822

Czoko - ja już przy poprzednim wydaniu (tym, do 30 listopada br.) zalogowałam się na molosach i - taką mam nadzieję - tym razem nie zamkną mi "okienka" przed nosem, co?
Jeszcze dzisiaj zagłosuję...
O spacerku napisałam Ci maila.
Pzdr.

Posted

Agabass - ale masz oko. Nonono...

Poświata - naszej grupki to raczej nie bylo widać ot tak, na ulicy. Bo my na Pola docierałyśmy osobno.
Myślę, że następny raz będzie dla nas.:lol:

Agappe - "wieczorem" tzn. ok. 20-21.00... Sama tak dokładnie nie wiem...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Poświata - naszej grupki to raczej nie bylo widać ot tak, na ulicy. Bo my na Pola docierałyśmy osobno.
Myślę, że następny raz będzie dla nas.:lol:
Pzdr.
Asiaczku, na ulicy to byłam ja w samochodzie, grupka była na tej dłuuugiej polanie, gdzieś w okolicach pubu, i migała mi między łysymi drzewami. A że ja krótkowidz, to widzę co pod nosem, a nie pod lasem :evil_lol: :roll: .

Gdyby ktoś pytał, jest godzina 21.30 - czy to już dostateczny wieczór :mad: .

Posted

[quote name='Asiaczek']Na początek wstawię zdjęcia grupowe akitek, bo inaczej to mnie dziewczyny zagryzą.
Voila!

(tutaj jakieś maluchy weszły nam w kadr, fuuuu...)

Cdn.
Pzdr.
A to jakaś wystawa i grupa hodowlana była reprezentowana??:crazyeye: Ale one maja różne odcienie!