agaciaaa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Gratuluje kolejnych sukcesów i dziękuję za chwilkę spędzoną w Asiaczkowym towarzystwie :p szkoda, że się na ciasto nie załapałam, ale może następnym razem się uda :lol: http://images48.fotosik.pl/191/7da758c2caf9c8e1med.jpg jakieś znajome te nogi :razz: :evil_lol: Quote
taxelina Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Udalo mi sie przebrnac przez nagadane pare stron ;) Quote
Asiaczek Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']To z tych wymienionych tylko jednej nie planuje, wiec okazji będzie na prawdę dużo :lol: Super sprawa! [quote name='Darianna']o, może spotkamy sie w Zabrzu lub Kielcach :) O, następna fajne spotkanko! [quote name='pati1033']serdeczne gratulacje :multi::multi::multi: zwlaszcza za pare i grupe :multi::multi::multi: Dziekujemy! [quote name='Izabela124.']Teraz będę we Włocławka a potem to zależy od nauczyciela, być może jeszcze w Łodzi lub wcześniej się spotkamy ;) Super! [quote name='Mudik']Ja też będę w Łodzi;) , to też się spotkamy! O, z Wami to na pewno się spotkamy, Kooleczko!:lol: [quote name='agaciaaa']Gratuluje kolejnych sukcesów i dziękuję za chwilkę spędzoną w Asiaczkowym towarzystwie :p szkoda, że się na ciasto nie załapałam, ale może następnym razem się uda :lol: http://images48.fotosik.pl/191/7da758c2caf9c8e1med.jpg jakieś znajome te nogi :razz: :evil_lol: Ja dopiero pod koniec wystawy przyniosła z powrotem ciasto do naszego kacika... Was juz, niestety, nie było... Ale np. Kaya i Kani się jeszcze załapały. [quote name='deer_1987']Udalo mi sie przebrnac przez nagadane pare stron ;) No tak. Ale tez troszkę fotek było, prawda?;) Pzdr. Quote
Mudik Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Asiaczek napisał(a): O, z Wami to na pewno się spotkamy, Kooleczko!:lol: A jakie ciasto planujesz?:razz::razz: Quote
Asiaczek Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Mudik napisał(a):A jakie ciasto planujesz?:razz::razz: Ponieważ sezon śliwkowy nastał, to pewnie jakies ze śliwkami. Może byc? Takie jabłuszkowo-śliwkowe...:lol: Pzdr. Quote
Mudik Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Asiaczek napisał(a):Ponieważ sezon śliwkowy nastał, to pewnie jakies ze śliwkami. Może byc? Takie jabłuszkowo-śliwkowe...:lol: Pzdr. Ale mi smaku narobiłaś, a ja właśnie robię pizzę, ciasto właśnie rośnie sobie:p:p Quote
Asiaczek Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 W ciągu dnia nie zdążyłam zjeść nic ciepłego w porze obiadowej, potem o 17.00 był dentysta, 2 godziny niejedzenia i... jestem baaaardzo głodna. Ale o tej porze to byłby grzech jeść... A na pizze to ja mam zawsze smaka... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 pati1033 napisał(a):ale bym zjadla takie ciasto :loveu: Tez by zjadła. Kto upiecze? Pzdr. Quote
Mudik Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Asiaczek napisał(a):W ciągu dnia nie zdążyłam zjeść nic ciepłego w porze obiadowej, potem o 17.00 był dentysta, 2 godziny niejedzenia i... jestem baaaardzo głodna. Ale o tej porze to byłby grzech jeść... A na pizze to ja mam zawsze smaka... Pzdr. Właśnie się grzeje piekarnik, a ja dobieram dodatki:eviltong::p:lol: Quote
Asiaczek Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Mudik napisał(a):Właśnie się grzeje piekarnik, a ja dobieram dodatki:eviltong::p:lol: Przestań w tej chwili!:mad: Bo zaraz zadzwonię do Dominium albo do Tele i zamówię 2 w cenie 1!:diabloti: Pzdr. Quote
Mudik Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Asiaczek napisał(a):Przestań w tej chwili!:mad: Bo zaraz zadzwonię do Dominium albo do Tele i zamówię 2 w cenie 1!:diabloti: Pzdr. Zadzwoń do Tele lub da Grasso, bo zanim Dominium dojedzie, to wcześniej do Łodzi dojedziesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, Zapraszamy! Quote
jamnicze Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 A ja właśnie spałaszowałam talerz fasolki z tartą bułeczką, mniam :) Quote
Zuza i Noddy Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 jamnicze napisał(a):A ja właśnie spałaszowałam talerz fasolki z tartą bułeczką, mniam :) U nas tez dzisiaj takie jedzonko było :lol: Quote
jamnicze Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Fasolkę sama zrywałam wczoraj na dziełeczce u rodziców :) Quote
taxelina Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Asiaczek napisał(a):No tak. Ale tez troszkę fotek było, prawda?;) Pzdr. Fotki z wystawy ale malo :P Quote
Asiaczek Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Mudik napisał(a):Zadzwoń do Tele lub da Grasso, bo zanim Dominium dojedzie, to wcześniej do Łodzi dojedziesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, Zapraszamy! Złośnica! jamnicze napisał(a):A ja właśnie spałaszowałam talerz fasolki z tartą bułeczką, mniam :) A ja ukroiłam sobie kilka plasterków serka koziego (oryginalny!), do tego małosolne od Matagi, pomidorek + cebulka. Bez chleba!!!:diabloti: I to musi mi wystarczyć do jutra do sniadania...:cool1: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 jamnicze napisał(a):Fasolkę sama zrywałam wczoraj na dziełeczce u rodziców :) Szczęściara. Ja już nie mam ani rodziców, a tym bardziej działeczki. Tak uczciwie mówiąc, to nigdy nie miałam działeczki... deer_1987 napisał(a):Fotki z wystawy ale malo :P ... i chyba więcej nie będzie... pzdr. Quote
łapeczek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Asiaczek jedziesz z psiutkami 20.09 do Zielonej ? Quote
jamnicze Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Asiaczek napisał(a): A ja ukroiłam sobie kilka plasterków serka koziego (oryginalny!), do tego małosolne od Matagi, pomidorek + cebulka. Bez chleba!!!:diabloti: I to musi mi wystarczyć do jutra do sniadania...:cool1: Pzdr. Ja za kozim nie przepadam, trochę za ostry jest dla mnie, za to oscypeczki :sabber:, trochę sobie ich w tatrach pojadłam ;) Asiaczek napisał(a):Szczęściara. Ja już nie mam ani rodziców, a tym bardziej działeczki. Tak uczciwie mówiąc, to nigdy nie miałam działeczki... pzdr. Z działeczki najbardziej lubię grilla, owocki i warzywka, ale tylko zbierać i pałaszować, bez pielenia :eviltong: Quote
Asiaczek Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 łapeczek napisał(a):Asiaczek jedziesz z psiutkami 20.09 do Zielonej ? Nie. Jak wszystko się dobrze ułozy, to tego dnia będziemy na Klubowej w Łodzi... deer_1987 napisał(a):a to mzoe jakies inne beda? :D Mam sporo niewstawionych fotek, ale jakoś brak i czasu i weny... Pzdr. Quote
taxelina Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Rozumiem i cierpliwie poczekam. a jak tam maz? Quote
łapeczek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Aaaa bo ja jadym z kolezanka i myslalam ze Cie spotkam ...a w Poznaniu sie pojawicie? Quote
Mudik Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Asiaczek napisał(a):Złośnica! A ja ukroiłam sobie kilka plasterków serka koziego (oryginalny!), do tego małosolne od Matagi, pomidorek + cebulka. Bez chleba!!!:diabloti: I to musi mi wystarczyć do jutra do sniadania...:cool1: Pzdr. Jak zdrowo, mnie pokarało, albo ktoś mi pożałował i cały spód pizzy to węgielek, na szczęście góra ocalała, cholera guuupi piekarnik, zawsze robiłam w elektrycznym tego gazowego w Łodzi w ogóle "nie czuję". dobranoc! Quote
Recommended Posts