Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']To z tych wymienionych tylko jednej nie planuje, wiec okazji będzie na prawdę dużo :lol:
Super sprawa!

[quote name='Darianna']o, może spotkamy sie w Zabrzu lub Kielcach :)
O, następna fajne spotkanko!

[quote name='pati1033']serdeczne gratulacje :multi::multi::multi:
zwlaszcza za pare i grupe :multi::multi::multi:
Dziekujemy!

[quote name='Izabela124.']Teraz będę we Włocławka a potem to zależy od nauczyciela, być może jeszcze w Łodzi lub wcześniej się spotkamy ;)
Super!

[quote name='Mudik']Ja też będę w Łodzi;) , to też się spotkamy!
O, z Wami to na pewno się spotkamy, Kooleczko!:lol:

[quote name='agaciaaa']Gratuluje kolejnych sukcesów i dziękuję za chwilkę spędzoną w Asiaczkowym towarzystwie :p szkoda, że się na ciasto nie załapałam, ale może następnym razem się uda :lol:

http://images48.fotosik.pl/191/7da758c2caf9c8e1med.jpg jakieś znajome te nogi :razz: :evil_lol:
Ja dopiero pod koniec wystawy przyniosła z powrotem ciasto do naszego kacika... Was juz, niestety, nie było... Ale np. Kaya i Kani się jeszcze załapały.

[quote name='deer_1987']Udalo mi sie przebrnac przez nagadane pare stron ;)
No tak. Ale tez troszkę fotek było, prawda?;)

Pzdr.

Posted

Mudik napisał(a):
A jakie ciasto planujesz?:razz::razz:

Ponieważ sezon śliwkowy nastał, to pewnie jakies ze śliwkami. Może byc? Takie jabłuszkowo-śliwkowe...:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ponieważ sezon śliwkowy nastał, to pewnie jakies ze śliwkami. Może byc? Takie jabłuszkowo-śliwkowe...:lol:

Pzdr.

Ale mi smaku narobiłaś, a ja właśnie robię pizzę, ciasto właśnie rośnie sobie:p:p

Posted

W ciągu dnia nie zdążyłam zjeść nic ciepłego w porze obiadowej, potem o 17.00 był dentysta, 2 godziny niejedzenia i... jestem baaaardzo głodna. Ale o tej porze to byłby grzech jeść... A na pizze to ja mam zawsze smaka...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
W ciągu dnia nie zdążyłam zjeść nic ciepłego w porze obiadowej, potem o 17.00 był dentysta, 2 godziny niejedzenia i... jestem baaaardzo głodna. Ale o tej porze to byłby grzech jeść... A na pizze to ja mam zawsze smaka...

Pzdr.

Właśnie się grzeje piekarnik, a ja dobieram dodatki:eviltong::p:lol:

Posted

Mudik napisał(a):
Właśnie się grzeje piekarnik, a ja dobieram dodatki:eviltong::p:lol:

Przestań w tej chwili!:mad:
Bo zaraz zadzwonię do Dominium albo do Tele i zamówię 2 w cenie 1!:diabloti:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Przestań w tej chwili!:mad:
Bo zaraz zadzwonię do Dominium albo do Tele i zamówię 2 w cenie 1!:diabloti:

Pzdr.

Zadzwoń do Tele lub da Grasso, bo zanim Dominium dojedzie, to wcześniej do Łodzi dojedziesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, Zapraszamy!

Posted

Mudik napisał(a):
Zadzwoń do Tele lub da Grasso, bo zanim Dominium dojedzie, to wcześniej do Łodzi dojedziesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, Zapraszamy!

Złośnica!

jamnicze napisał(a):
A ja właśnie spałaszowałam talerz fasolki z tartą bułeczką, mniam :)

A ja ukroiłam sobie kilka plasterków serka koziego (oryginalny!), do tego małosolne od Matagi, pomidorek + cebulka. Bez chleba!!!:diabloti: I to musi mi wystarczyć do jutra do sniadania...:cool1:

Pzdr.

Posted

jamnicze napisał(a):
Fasolkę sama zrywałam wczoraj na dziełeczce u rodziców :)

Szczęściara. Ja już nie mam ani rodziców, a tym bardziej działeczki. Tak uczciwie mówiąc, to nigdy nie miałam działeczki...

deer_1987 napisał(a):
Fotki z wystawy ale malo :P

... i chyba więcej nie będzie...

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

A ja ukroiłam sobie kilka plasterków serka koziego (oryginalny!), do tego małosolne od Matagi, pomidorek + cebulka. Bez chleba!!!:diabloti: I to musi mi wystarczyć do jutra do sniadania...:cool1:
Pzdr.

Ja za kozim nie przepadam, trochę za ostry jest dla mnie, za to oscypeczki :sabber:, trochę sobie ich w tatrach pojadłam ;)
Asiaczek napisał(a):
Szczęściara. Ja już nie mam ani rodziców, a tym bardziej działeczki. Tak uczciwie mówiąc, to nigdy nie miałam działeczki...

pzdr.

Z działeczki najbardziej lubię grilla, owocki i warzywka, ale tylko zbierać i pałaszować, bez pielenia :eviltong:

Posted

łapeczek napisał(a):
Asiaczek jedziesz z psiutkami 20.09 do Zielonej ?

Nie. Jak wszystko się dobrze ułozy, to tego dnia będziemy na Klubowej w Łodzi...

deer_1987 napisał(a):
a to mzoe jakies inne beda? :D

Mam sporo niewstawionych fotek, ale jakoś brak i czasu i weny...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Złośnica!

Pzdr.

Jak zdrowo, mnie pokarało, albo ktoś mi pożałował i cały spód pizzy to węgielek, na szczęście góra ocalała, cholera guuupi piekarnik, zawsze robiłam w elektrycznym tego gazowego w Łodzi w ogóle "nie czuję".
dobranoc!