gosiaja Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 no pewnie że trzeba o takie rzeczy walczyć do ostatniej krwi ;) Quote
Czoko Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Dołączam do najserdeczniejszych gratulacji! Quote
Mudik Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 GRATULACJE!:laola::laola::laola::laola::drink1::drink1: Zwłaszcza dla mojego faworyta Modesta, no i za finały par i grupy! Quote
jamnicze Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Asiaczek']No to teraz oficjalne wyniki. Lecimy po kolei, wg kolejności pokazywania się psów na ringu: MODEST AS HELL Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Naj. Junior. JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, NDPwR. MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC. LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, NDSwR, BOB. JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, r.CACIB. Para hodowlana (JAZZY + MALMSEY) - I miejsce! Grupa hodowlana (JAZZY + MODEST + MALMSEY + LOVE) - II miejsce!!! Pzdr. Super wieści :multi::multi::multi: To prawdziwe baskowe szaleństwo :multi::multi::multi: Quote
bety Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Agappe']no nieeee.. przegapiłam szarlotkę :shake: a Asiaczki to jeszcze nie wróciły?? Hi, hi, hi gapa :lol::evil_lol: Asia GRATULACJE za finały. Pzdr Quote
jenis Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 A i mygratulujemy nasyepnych sukcesów ringowych.:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
bety Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Asiaczek'] Ja, ZNANY ZNAWCA SZARLOTEK:cool1: stwierdzam autorytatywnie, że szarlotka, mimo, iz była dosyć plaskata, do była baaaardzo smaczna!:lol: Marudzisz, "darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda". :eviltong::evil_lol::eviltong::evil_lol::eviltong::evil_lol: Pzdr Quote
Izabela124. Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Asiaczek'] Iza, nawet nie wiesz, jak mi było miło, że podeszłaś i... w tylu sprawach mi pomogłaś. Tym sposobem miałam troszkę czasu dla siebie, chociaz i tak byłam mocno zakręcona. Czasu niby tyyyyle, a w praktyce bardzo mało. Naprawdę nie wiem, kiedy mi minął dzień na wystawie...:shake: Pzdr.Naprawdę nie ma za co, zawsze służę pomocą :p [quote name='Asiaczek'] Jak znajdziesz wolny czas to wstaw, proszę, OK? Pzdr.Oczywiście, że wstawię [quote name='Asiaczek']No to teraz oficjalne wyniki. Lecimy po kolei, wg kolejności pokazywania się psów na ringu: MODEST AS HELL Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Naj. Junior. JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, NDPwR. MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC. LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, NDSwR, BOB. JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, r.CACIB. Para hodowlana (JAZZY + MALMSEY) - I miejsce! Grupa hodowlana (JAZZY + MODEST + MALMSEY + LOVE) - II miejsce!!! Pzdr.Gratuluję:multi: Quote
Agasia Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Wow wow wow, coz za wyniki! :loveu::loveu::multi: Dopadam Was w Warszawie i nie puszczam! :evil_lol: No moze na chwilke, zeby na seterki skoczyc :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='Czoko']Dołączam do najserdeczniejszych gratulacji! O, i Czoko do nas zawitała! witaj! [quote name='Mudik']GRATULACJE! Zwłaszcza dla mojego faworyta Modesta, no i za finały par i grupy! Szkoda, że na Bis Juniorów i BOG juz nam nie poszło tak dobrze... [quote name='jamnicze']Super wieści To prawdziwe baskowe szaleństwo ... mogło byc lepiej...;) [quote name='bety']Hi, hi, hi gapa :lol::evil_lol: Asia GRATULACJE za finały. Pzdr Szkoda, że Was juz nie było. Wiesz, w grupie zawsze fajniej cieszyc się z sukcesów... [quote name='jenis']A i mygratulujemy nasyepnych sukcesów ringowych.:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Dziękować! [quote name='bety']Marudzisz, "darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda". :eviltong::evil_lol::eviltong::evil_lol::eviltong::evil_lol: Pzdr A gdzie szarlotce, choćby bardzo plaskatej, do konia...:crazyeye:;) [quote name='immortal']Gratuluję! :multi: Dziękować! [quote name='Izabela124.']Naprawdę nie ma za co, zawsze służę pomocą :p Oczywiście, że wstawię Gratuluję:multi: No to jak tak, to ... do następnego spotkania.:lol::evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='Agasia']Wow wow wow, coz za wyniki! :loveu::loveu::multi: Dopadam Was w Warszawie i nie puszczam! :evil_lol: No moze na chwilke, zeby na seterki skoczyc :evil_lol: Hahaha, trzymam Cię za słowo!:lol: [quote name='Błyskotka']Gratulacje :multi::multi::multi:. Dziekujemy! Pzdr. Quote
kaskaSz Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Gratuluje! Dziękuję za spotkanie i jak już pisałam na innym wątku, szukałam Pani, żeby się pożegnać i nie mogłam znaleźć. Zastałam tylko śpiące baski :) Ze zdjęciami basków w tym roku to kiepsko, bo na hali mało które zdjęcie mi wyszło... Pozdrawiam! Quote
Kaya Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Jeszcze raz gratulacje :multi: Medeścik fajny chłopak jeszcze powygrywa co ma wygrać :razz: I czekamy na fotki :) Quote
Asiaczek Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 kaskaSz napisał(a):Gratuluje! Dziękuję za spotkanie i jak już pisałam na innym wątku, szukałam Pani, żeby się pożegnać i nie mogłam znaleźć. Zastałam tylko śpiące baski :) Ze zdjęciami basków w tym roku to kiepsko, bo na hali mało które zdjęcie mi wyszło... Pozdrawiam! A tam, pal licho fotki! Ciesze się, że mogłam się z Toba, Iza i innymi spotkac... Bo takie spotkanko to dopiero chyba za rok, prawda? A gdzie? W Białym, oczywiście! Pzr. Kaya napisał(a):Jeszcze raz gratulacje :multi: Medeścik fajny chłopak jeszcze powygrywa co ma wygrać :razz: I czekamy na fotki :) Fakt, mi Modest tez sie podoba. Nabierze tylko chłopaczyna trochę mięska i będzie jak ta lala!:loveu: Pzdr. Quote
C&B Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 A ja znalazłam jeszcze 2 zdjęcia basków:multi: Zaraz dam Quote
Elitesse Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 i nie doczekalam wczoraj wynikow - usnelam :evil_lol: OGROMNIASTE GRATULACJE :Cool!::Cool!::Cool!: i tak trzymac !! Quote
Asiaczek Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='C&B']A ja znalazłam jeszcze 2 zdjęcia basków:multi: Zaraz dam Wstawiaj! Każde zdjęcie z tej wystawy będzie dla mnie b.cenne, bo... bedzie ich baaaardzo mało...:placz: [quote name='Elitesse']i nie doczekalam wczoraj wynikow - usnelam :evil_lol: OGROMNIASTE GRATULACJE :Cool!::Cool!::Cool!: i tak trzymac !! Nie szkodzi! Doczytałaś za to dzisiaj...:lol: Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Ogromne gratulacje i ode mnie :multi: Strasznie, żałuje że jednak nie dojechałam, ale pewnie jeszcze nie raz się spotkamy ;) Quote
Asiaczek Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 C&B napisał(a): To niestety już wszystko:shake: No, proszę, dowód na to, że baski mają zaufanie do Nowych Pań!:lol::loveu: Zuza i Noddy napisał(a):Ogromne gratulacje i ode mnie :multi: Strasznie, żałuje że jednak nie dojechałam, ale pewnie jeszcze nie raz się spotkamy ;) Na pewno się spotkamy! Przed nami W-wa, może Chorzów, Zabrze, Klubowa, Kielce... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Asiaczek napisał(a):Na pewno się spotkamy! Przed nami W-wa, może Chorzów, Zabrze, Klubowa, Kielce... Pzdr. To z tych wymienionych tylko jednej nie planuje, wiec okazji będzie na prawdę dużo :lol: Quote
Darianna Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 o, może spotkamy sie w Zabrzu lub Kielcach :) Quote
pati1033 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 serdeczne gratulacje :multi::multi::multi: zwlaszcza za pare i grupe :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts