Asiaczek Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='jamnicze']Gdzie te Asiaczki? :hmmmm: Wszyscy tu czekamy z niecierpliwością na wieści :razz: (i foteczki ;)) Uj, fotek to ja chyba nie mam wcale... Może jakas Dobra Dusza porobiła... [quote name='C&B']Jak chcecie to ja zaraz mogę dać foteczki <marneee...>:oops: Dawaj, co masz!:lol: [quote name='immortal']Czekamy niecierpliwie... :razz: Ej, no zaraz...:evil_lol: [quote name='jamnicze']No pewnie, pokazuj :) pewnie, pewnie... [quote name='Izabela124.']Ja mam zdjęcia tylko Modesta, bo spóźniłam się na sędziowanie:oops: Jak znajdziesz wolny czas to wstaw, proszę, OK? [quote name='C&B'] A to akurat fotka Zuliki i Maśki...Zulika to ten baleronik.:loveu: [quote name='agnethka']ja wiem, ja wiem :eviltong: zwłaszcza jeśli chodzi o parę i grupę hodowlaną :eviltong: PARA HODOWLANA - lok.1 GRUPA HODOWLANA - lok.2 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: mam troche fot, ale to jutro i od razu mówię - hala nie sprzyja fotografowaniu :placz: To dotrwaliście do końca? Oj, super macie kondycję... I juz teraz dziękuję za fotki. Jakie by one nie były...:evil_lol: [quote name='Iza.']To jeszcze ja :razz: Erka Bob:multi: Modest Naj Junior :multi: Ah, Wy! Żadna tajemnica się przed Wami nie uchowa...:diabloti: [quote name='Biutka']Gratulacje!! Dziękować! [quote name='C&B'] Gratulacje Asiaczki :loveu: Złapałaś Modesta (tri) i znowu Zulikę i Maśkę... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Korenia napisał(a):Gratulejszyn :multi::multi: Dziękować, Koffana! C&B napisał(a):Na żywo baski wyglądają jeszcze lepiej :loveu: Jak byłam drugi raz w hali myślałam, że już się zmyliście, ale jednak wypatrzyłam szczęśliwe mordki w klatkach :loveu: Ja trochę wędrowałam a to pod ring akit japońskich a to pod ring rottków... łapeczek napisał(a):łooo juz jestescie fajnie fajnie :) a u nas zdjecia ;] gdzies dwie moze trzy stronki wczesnije ;] Dzisiaj raczej nie zajrzę do Was, ale jutro - na pewno!:lol: Pzdr. Quote
C&B Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Jeszcze mam chyba 3 czy 4 fotki jak sobie spacerują dwa tri :loveu: Quote
Elitesse Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 nie ma to jak trzymanie w napieciu :cool3: Quote
łapeczek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Dobrze Asiaczku nie spiesz sie !!! zawsze jestes u nas mile widziana :P a jak jutro dobrze sie poczuje to z Maksiem pojde na dworek i zdjacia mu napstrykam ;] Quote
Asiaczek Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 No to teraz oficjalne wyniki. Lecimy po kolei, wg kolejności pokazywania się psów na ringu: MODEST AS HELL Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Naj. Junior. JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, NDPwR. MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC. LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, NDSwR, BOB. JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, r.CACIB. Para hodowlana (JAZZY + MALMSEY) - I miejsce! Grupa hodowlana (JAZZY + MODEST + MALMSEY + LOVE) - II miejsce!!! Bardzo ciepło chciałam podziękowac niezawodnej Kaya za pomoc na ringu, przy ringu, wokól ringu...:lol:;) Dzięki Niej ocena na ringu poszła bardzo sprawnie, porównania wypadły super! No, i rzecz najwazniejsza: Kaya po raz pierwszy wystawiła na ringu MODESTA (to jego druga wystawa w zyciu) i poradziła sobie świetnie wygrywając porównanie z MALMSEY o tytuł Naj. Junior. Piękna, fachowa robota.:lol: Podziękowania należą się równiez zielonej (piękna prezentacja MALMSEY na ringu) oraz Kani. Bez Waszej Trójki (Kaya,Kani,zielona) nie byłoby sukcesu w Grupie hodowlanej.:loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
AMIŚKA Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 MODEST AS HELL Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Naj. Junior. JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, NDPwR. MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC. LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, NDSwR, BOB. JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, r.CACIB. Para hodowlana (JAZZY + MALMSEY) - I miejsce! Grupa hodowlana (JAZZY + MODEST + MALMSEY + LOVE) - II miejsce!!! GRATULACJE DLA ASIACZKÓW :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Asiaczek Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 C&B napisał(a):Jeszcze mam chyba 3 czy 4 fotki jak sobie spacerują dwa tri :loveu: O, super! Elitesse napisał(a):nie ma to jak trzymanie w napieciu :cool3: Nie narzekaj! Post wcześniej masz wszystko czarno na białym...:lol: agnethka napisał(a):do końca wystawy to nie.... ale byliśmy na BIS JUNIOR, niestety niezauważony, co by za słodko Cassi nie miał ;) fotki dam jutro, bo zaraz się kładę - spałam raptem ze 3 godziny :roll: Dobranocka! A i zaraz piszę maila w sprawie o kryptonimie "R".;) łapeczek napisał(a):Dobrze Asiaczku nie spiesz sie !!! zawsze jestes u nas mile widziana :P a jak jutro dobrze sie poczuje to z Maksiem pojde na dworek i zdjacia mu napstrykam ;] OK, całuję i tez dobranocka! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='AMIŚKA']GRATULACJE DLA ASIACZKÓW :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Dziękować, Koffana! [quote name='Alicja']:klacz: i :Rose: Tez dziękujemy pięknie! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 łapeczek napisał(a):Gratki gratki :):):) Nooooo, teraz to już oficjalnie wszyscy wiedzą, czego gratulować, prawda?:evil_lol:;) Pzdr. Quote
łapeczek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Prawda prawda ;]i dziekujemy za całusa :p Quote
łapeczek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 A tak wogole to duzo takim psiaczka Asiaczka do szczescia jest potrzebne ? w sensie metraz domu mieszkania ? Quote
hanacek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Asiaczek - tiez [SIZE=4]GRATULUJE :multi::multi::multi::smilecol: Quote
Asiaczek Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='łapeczek']A tak wogole to duzo takim psiaczka Asiaczka do szczescia jest potrzebne ? w sensie metraz domu mieszkania ? Metraz mało ważny. Ważne, aby kazdy z psiaków był wygłaskany, zauważony... [quote name='hanacek']Asiaczek - tiez [SIZE=4]GRATULUJE :multi::multi::multi::smilecol: Hanacek! Witaj i dziękujemy! Pzdr. Quote
łapeczek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 łooo to fajne psiaki w sumie :p hehhe nie no chcem rodzicow namowic na jakiegoos rasowaca a twoje Asiaczki sa fajne :] bo tez BC bym chciala ale to chyba najpredzej jak sie wybudujemy ;/ a teraz na 38m2 drugiego psiaka ale nie duzego:] Quote
gosiaja Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Asiaczek']No to teraz oficjalne wyniki. Lecimy po kolei, wg kolejności pokazywania się psów na ringu: MODEST AS HELL Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Naj. Junior. JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, NDPwR. MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC. LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, NDSwR, BOB. JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, r.CACIB. Para hodowlana (JAZZY + MALMSEY) - I miejsce! Grupa hodowlana (JAZZY + MODEST + MALMSEY + LOVE) - II miejsce!!! Bardzo ciepło chciałam podziękowac niezawodnej Kaya za pomoc na ringu, przy ringu, wokól ringu...:lol:;) Dzięki Niej ocena na ringu poszła bardzo sprawnie, porównania wypadły super! No, i rzecz najwazniejsza: Kaya po raz pierwszy wystawiła na ringu MODESTA (to jego druga wystawa w zyciu) i poradziła sobie świetnie wygrywając porównanie z MALMSEY o tytuł Naj. Junior. Piękna, fachowa robota.:lol: Podziękowania należą się równiez zielonej (piękna prezentacja MALMSEY na ringu) oraz Kani. Bez Waszej Trójki (Kaya,Kani,zielona) nie byłoby sukcesu w Grupie hodowlanej.:loveu::loveu::loveu: Pzdr. wow jakie szaleństwo w walce ze "sobą" GRATULUJE !!!! Quote
Asiaczek Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='dzasta']Gratulacje Asiaczku!!!!!!! Dziękować! [quote name='deer_1987']Ogromne gratulacje i od nas!!! Dziękować! [quote name='C&B'] :p Oj, jakie pokraczki te moje baski... [quote name='gosiaja']wow jakie szaleństwo w walce ze "sobą" GRATULUJE !!!! gosiaja - walczyłyśmy do krwi ostatniej...wiesz, liczy się kazdy tytuł, każde CWC:evil_lol: Mnie szczególnie cieszą wyniki Maśki i Modesta. To moje młode dzieciaki i widzę, że całkiem dobrze sobie radzą na ringach. Maśka w tym roku pokaże się (mam taką nadzieję) jeszcze na 2-3 wystawach, a Modest, u siebie na Łotwie, jest juz zgłoszony na jakąś podwójną (sorki, ale szczegóły wyleciały mi z głowy). Niech maluchy powoli wdrażają się w ringowe szranki... Pzdr. Quote
Recommended Posts