Agasia Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Hmmm... stesknilam sie troche za baskowymi urwisami... :evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 czescc ;] PUPCIE Imageshack - resizeofimg1108 Quote
Izabela124. Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Hej Asiaczki! Dziękuję za mile spędzony czas i przepyszne jedzonko oraz szampana. Ciasto śliwkowe było pychotka, ale najbardziej smakował mi jak dobrze pamiętam to Kasi smalczyk. Mam nadzieję, że niedługo znowu spotkamy się na jakiejś wystawie. Wymiziaj baski ode mnie i szczególnie małą uciekinierkę Żelkę:evil_lol: Quote
bety Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='Izabela124.']Hej Asiaczki! Dziękuję za mile spędzony czas i przepyszne jedzonko oraz szampana. Ciasto śliwkowe było pychotka, ale najbardziej smakował mi jak dobrze pamiętam to Kasi smalczyk. Mam nadzieję, że niedługo znowu spotkamy się na jakiejś wystawie. Wymiziaj baski ode mnie i szczególnie małą uciekinierkę Żelkę:evil_lol: Smalczyk był Lilki.:cool3: Moja była szarlotka ale nie wiem czy się załapałyście z Asiaczkiem. :p Pzdr Quote
C&B Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Ja też widziałam baski :multi: i mam foty :loveu: Quote
Izabela124. Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 bety napisał(a):Smalczyk był Lilki.:cool3: Moja była szarlotka ale nie wiem czy się załapałyście z Asiaczkiem. :p PzdrA no tak. Twoja była szarlotka. Jak najbardziej się załapałam, też bardzo mi smakowała (chociaż nie przepadam za szarlotką). Quote
Russellka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 cześć Asiaczki :loveu: I jak wam poszło? :multi: Quote
łapeczek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 my tez ciekawi i niecierpliwie czekamy na wiesci :) Quote
Agappe Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 bety napisał(a):Moja była szarlotka ale nie wiem czy się załapałyście z Asiaczkiem. :p Pzdr no nieeee.. przegapiłam szarlotkę :shake: a Asiaczki to jeszcze nie wróciły?? Quote
jamnicze Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Gdzie te Asiaczki? :hmmmm: Wszyscy tu czekamy z niecierpliwością na wieści :razz: (i foteczki ;)) Quote
C&B Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Jak chcecie to ja zaraz mogę dać foteczki <marneee...>:oops: Quote
jamnicze Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 C&B napisał(a):Jak chcecie to ja zaraz mogę dać foteczki <marneee...>:oops: No pewnie, pokazuj :) Quote
Izabela124. Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Ja mam zdjęcia tylko Modesta, bo spóźniłam się na sędziowanie:oops: Quote
Iza. Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='agnethka'] PARA HODOWLANA - lok.1 GRUPA HODOWLANA - lok.2 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: To jeszcze ja :razz: Erka Bob:multi: Modest Naj Junior :multi: Quote
Asiaczek Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='pati1033']ta fotka rewelacyjna :evil_lol: http://img84.imageshack.us/img84/6003/resizeofimg1108.jpg a na tej to nawet cos dla mnie sie znalazlo poza baskami :) http://img255.imageshack.us/img255/5306/resizeofimg1103.jpg no i czekam na wiesci- za minutke wchodzicie na ring :) Hahaha, rzeczywiście! Ale żeś wypatrzyła tę czarno-biała mordeczkę... nonono...:lol: [quote name='Biutka']Witamy się po raz pierwszy! :hand: Czekamy na wieści, i fotki :razz: Pozdrowienia ;) Hej, witaj Nowy Gościu!:lol: Zawsze to duża radośc dla gospodarza, że pojawił się następny Gość, co to chce usłyszec i poczytac o baskach...;) [quote name='Agasia']Hmmm... stesknilam sie troche za baskowymi urwisami... :evil_lol: A my za Tobą!:loveu: Pzdr. Quote
C&B Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Na żywo baski wyglądają jeszcze lepiej :loveu: Jak byłam drugi raz w hali myślałam, że już się zmyliście, ale jednak wypatrzyłam szczęśliwe mordki w klatkach :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='łapeczek']czescc ;] PUPCIE Imageshack - resizeofimg1108 Doopalonki...:loveu: [quote name='Elitesse']i jak i jak ? :cool3: Już zaraz hurtem odpowiem na pytania.:lol: [quote name='Izabela124.']Hej Asiaczki! Dziękuję za mile spędzony czas i przepyszne jedzonko oraz szampana. Ciasto śliwkowe było pychotka, ale najbardziej smakował mi jak dobrze pamiętam to Kasi smalczyk. Mam nadzieję, że niedługo znowu spotkamy się na jakiejś wystawie. Wymiziaj baski ode mnie i szczególnie małą uciekinierkę Żelkę:evil_lol: Iza, nawet nie wiesz, jak mi było miło, że podeszłaś i... w tylu sprawach mi pomogłaś. Tym sposobem miałam troszkę czasu dla siebie, chociaz i tak byłam mocno zakręcona. Czasu niby tyyyyle, a w praktyce bardzo mało. Naprawdę nie wiem, kiedy mi minął dzień na wystawie...:shake: [quote name='bety']Smalczyk był Lilki.:cool3: Moja była szarlotka ale nie wiem czy się załapałyście z Asiaczkiem. :p Pzdr Załapałysmy się... [quote name='C&B']Ja też widziałam baski :multi: i mam foty :loveu: Oooo, super! Bo mi coś aparat odmówił posłuszeństwa... [quote name='immortal']I jak? :cool3: Zaraz, zaraz...:evil_lol: [quote name='Izabela124.']A no tak. Twoja była szarlotka. Jak najbardziej się załapałam, też bardzo mi smakowała (chociaż nie przepadam za szarlotką). Ja, ZNANY ZNAWCA SZARLOTEK:cool1: stwierdzam autorytatywnie, że szarlotka, mimo, iz była dosyć plaskata, do była baaaardzo smaczna!:lol: [quote name='Russellka']cześć Asiaczki :loveu: I jak wam poszło? :multi: Poooooczekaj jeszcze troszkę....:evil_lol: [quote name='łapeczek']my tez ciekawi i niecierpliwie czekamy na wiesci :) ... jeszcze troszkę... [quote name='Agappe']no nieeee.. przegapiłam szarlotkę :shake: a Asiaczki to jeszcze nie wróciły?? Przegapiłaś, boś fujarka! A my do domu dojechalismy dopiero ok. 8.30-8.40. W Markach - koreczek... ale daliśmy radę. Potem wyładowanie tobołków, spacery z psami i dopiero teraz usiadłam do kompa. I jak widzisz, od razu odpowiadam.:lol: A, jeszcze o 22.30 telefon pod 997 z pytaniem, do której to godziny imprezka organizowana przez TVP ma zamiar się odbywac pod moimi oknami... Dowiedziałam się, że jeżeli do 23.00 imprezka się nie skończy, to oni będa interweniowac. I coś ok. 22.40 imprezka zaczęła powoli dogasać...:diabloti: Pzdr. Quote
łapeczek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 łooo juz jestescie fajnie fajnie :) a u nas zdjecia ;] gdzies dwie moze trzy stronki wczesnije ;] Quote
Recommended Posts