Asiaczek Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Iza. napisał(a):Ooo ta druga opcja mi sie bardzo podoba :cool3::evil_lol: Mi tez... Pzdr. Quote
kaskaSz Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Iza. napisał(a):Wcale nie fajnie bo zdjęcia na hali nie wychodzą w ogóle:shake: :evil_lol: Fotki rzeczywiście na hali wychodzą beznadziejne... To trzeba się umówić na sesję zdjęciową Asiaczków na stadionie. :razz: Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 kaskaSz napisał(a):Fotki rzeczywiście na hali wychodzą beznadziejne... To trzeba się umówić na sesję zdjęciową Asiaczków na stadionie. :razz: Pomyslimy. Oby tylko pogoda była OK. Pzdr. Quote
Iza. Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 kaskaSz napisał(a):Fotki rzeczywiście na hali wychodzą beznadziejne... To trzeba się umówić na sesję zdjęciową Asiaczków na stadionie. :razz: Taaa hahah :lol: Ty będziesz tylko w niedziele ? Asiaczek napisał(a):Pomyslimy. Oby tylko pogoda była OK. Pzdr. Podobno w niedziele ma byc bez deszczu ale jakos tak chłodno. Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Co się będziemy martwić na zapas. Zobaczymy w niedzielę... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 agnethka napisał(a):musi wygrać porównanie z suczką - w końcu jakaś konkurencja mu sie trafiła ;) Mocno trzymam kciuki za wygraną! Pzdr. Quote
łapeczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Asiaczku zdjecia chcialas wiec masz je u nas xD Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 łapeczek napisał(a):Asiaczku zdjecia chcialas wiec masz je u nas xD Byłam, widziałam i dziekuje, Kochana:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 agnethka napisał(a):ta wystawa jest bardzo ambitna w planie dla mnie - mam misję :evil_lol: Jesoooo, a zdradzisz jaka to misja i jaki jest jej cel...? Pzdr. Quote
Iza. Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Asiaczek napisał(a):Jesoooo, a zdradzisz jaka to misja i jaki jest jej cel...? Pzdr. właśnie, właśnie mów :cool3: Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Aaaaa, wystawa znaczy taka bardziej "strategiczna"...:lol: Pzdr. Quote
Korenia Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ja chyba niedoczytałam, więc pytam :evil_lol: Co u Iwy robił basek :cool3:? Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 agnethka napisał(a):nooo...taka z wizją :lol::lol::lol: Cassi zamknie z palcem w nosie, bo sam ;) Viki ma 2 konkurentki w tym siostre z miotu :roll: troche trudniej Arusia ma jedną konkurentkę - teoretycznie powinna sobie poradzić, ale wiadomo co sędzia to inna opinia ;) ... przedwystawowe spekulacje...:lol: Korenia napisał(a):Ja chyba niedoczytałam, więc pytam :evil_lol: Co u Iwy robił basek :cool3:? ...był przelotem... Pzdr. Quote
Agappe Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 dotarłam do 2380 strony.. ale nie mogłam się powstrzymać aby zacytować jedno zdjęcie: Asiaczek napisał(a): A tu juz Grupa hodowlana - II miejsce.:multi: http://img149.imageshack.us/img149/886/dsc09619.jpg Pzdr. FENOMENALNE ZDJĘCIE!!!! :loveu::loveu::loveu: Bety pokłony ;) podobały mi się jeszcze bardzo wyścigi chartów!!! chociaaz mogło być odrobine więcej zdjeć ;) aaa Asia widzimy się w Białymstoku ;) EDIT: skończyłam nadrabianie zaległości.. ale jestem zawiedziona.. tylko 1 zdjęcie kitki od Donyi :/ a Bimbo chociaż wygłaskany został?? hmm Maśka to u Ciebie mieszka?? Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 deer_1987 napisał(a):to nie bedzsie fotek dzis? :( Raczej nie... Agappe napisał(a):dotarłam do 2380 strony.. ale nie mogłam się powstrzymać aby zacytować jedno zdjęcie: FENOMENALNE ZDJĘCIE!!!! :loveu::loveu::loveu: Bety pokłony ;) podobały mi się jeszcze bardzo wyścigi chartów!!! chociaaz mogło być odrobine więcej zdjeć ;) aaa Asia widzimy się w Białymstoku ;) EDIT: skończyłam nadrabianie zaległości.. ale jestem zawiedziona.. tylko 1 zdjęcie kitki od Donyi :/ a Bimbo chociaż wygłaskany został?? hmm Maśka to u Ciebie mieszka?? Maśka mieszka pod Olsztynem. A co? W Białym będę w niedzielę. Pzdr. Quote
łapeczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Asiaczku udalo mi sie cos znales ale usmiech nie za wielki tam jest moze to dlatego ze szkola nadchodzi ;/ Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 łapeczek napisał(a):Asiaczku udalo mi sie cos znales ale usmiech nie za wielki tam jest moze to dlatego ze szkola nadchodzi ;/ Zaraz sprawdzę...:lol: Pzdr. Quote
Florka_xyz Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Witajcie :) Przyleciałam sie pożegnac bo zaraz wyruszam do Białegostoku :) Do zobaczenia w niedzele :loveu: Pozdrawiam i buzaki przesyłam z nad deszczowego morza :) Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Florka_xyz napisał(a):Witajcie :) Przyleciałam sie pożegnac bo zaraz wyruszam do Białegostoku :) Do zobaczenia w niedzele :loveu: Pozdrawiam i buzaki przesyłam z nad deszczowego morza :) Do zobaczenia! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Boshe, kiedy ja skończe wstawiać fotki z Ogre...? Młody Prezenter - Wahzirek:loveu: - I lokata Młody Prezenter - Dżezik:loveu: - IV lokata Dobranocka! Pzdr. Quote
Agappe Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Asiaczek napisał(a):Raczej nie... Maśka mieszka pod Olsztynem. A co? W Białym będę w niedzielę. Pzdr. ja też jade w niedziele, z Rudymi ;) aa do Łodzi też się wybieram, z jednym Rudym ;) Quote
Alicja Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 ;)umawianko do Białego , to będzie relacji i fotek bez liku :multi::multi::evil_lol: Quote
Recommended Posts