taxelina Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Milego dnia! ja zaraz bede zmiejszac foty u mnie i wstawie pare a potem jak zwykke szkola.. Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Fotki małego BOSEDE, przekopiowane od Iwy-R. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Alicja napisał(a):Asiaczku ja tak w biegu ...:kciuki: za TZta i za kolejne wasze podboje Dzięki! Izabela124. napisał(a):Ha ha jak tak hurtem wszystkim coś do Białego zabierasz to i ja poproszę, najlepiej to o małego baska:evil_lol: A tak serio to do zobaczenia:loveu: Małych basków jeszcze nie ma na tym świecie...dopiero czekamy na cieczki... agnethka napisał(a):Dobry Wieczór Asiaczku :loveu: przyszłam pokazać, że my też umiemy synchronami po ringu śmigać z Arwenką synchron przednich łapek synchron tylnych łapek do zobaczenia w niedzielę - który masz ring? Ooooo, poczułam się zazdrosna! PIekne synchrony!!!:lol: Nasz nr ringu to 6 (hala). Sędziowanie zaczyna się o 10.00 i my jestesmy jako I rasa. Potem przenosimy się na stadion pod ring akit japońskich/amerykańskich i szybowców. Mudik napisał(a):Uaktualnienie stawek na światówkę: psy: młodzież (7), pośrednia (4), otwarta (6), championy (8). suki: młodzież (13!), pośrednia (5), otwarta (3), championy (6). Razem 52 ! Tak, widziałam. Dzięki za pamięć, Mudiku!:lol: Dynamique napisał(a):Ale Basiątek :razz: Mam takie pytanie. Czy ta rasa jets bardziej popularna w innych krajach ? Bo w Polsce chyba [?] nie. Są kraje, gdzie basenji jest rzeczywiście zdecydowanie bardziej popularną rasą niz w Polsce. To na. Niemcy, Czechy, Francja, Holandia, Skandynawia... Agappe napisał(a):Asiu możesz być ze mnie dumna.. nadrabiam zaległości.. jestem na 2222 stronie.. jeszcze tylko kolejne ponad 200.. a tymczasem spacerek z Niunią i do nauki Rrrrrany, uczciwie pracujesz na ten kawałek ciasta...:evil_lol: deer_1987 napisał(a):Milego dnia! ja zaraz bede zmiejszac foty u mnie i wstawie pare a potem jak zwykke szkola.. Może dzisiaj uda mi się ponadrabiać u Ciebie. Ale uprzedzam, tylko fotki będę oglądac.:evil_lol: Pzdr. Quote
gosiaja Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 miłego i spokojnego dzionka oraz dużo zdrówka Quote
AMIŚKA Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 http://img523.imageshack.us/img523/7057/05036.jpg Ładniusi maluszek,tylko czemu on tego rudego futra nie tarmosi tak jak to czarnobiałe...:p:p:p A ja ASIACZKU termin porodu mam na 6 wrzesnia.. cała juz przeżywam, tym bardziej że to pierwsze szczylki u mojej malusiej,najmniejcszej MURECZKI_MISS MEGI... Pozdrowienie dla p.Męża i życzenia powrotu do zdrowia i dla Ciebie :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:na Białystok:lol: Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 agnethka napisał(a):oj...to możemy się rozminąć :placz: Staffiki co prawda będą oceniane na ringu 5 tuż obok, ale Cassidy wchodzi na ring 9 o 10:05 (poza halą) i tam będę o tej porze :roll: nie zobaczę basków w akcji :placz: po ocenie aussie wracamy do ringu 5, gdzie o 12:30 będą oceniane staffcie... Mamy jeszcze zgłoszoną Parę hodowlaną i Grupę hodowlana, no i BOG ... A może po ocenie Cassidy szybciutko wrócisz do hali, co? Jest zgłoszonych 5 Asiaczków i na pewno na któregoś się załapiesz... gosiaja napisał(a):miłego i spokojnego dzionka oraz dużo zdrówka Uf, połowa dnia juz mineła. Bardzo pracowita, bo byłam w CH Reduta po.... namiocik dla kolegi z Litwy. Przy okazji wstąpiłam do Carrefour'a i tam tez zrobiłam zakupy. Nie szalałam zbytnio, bo... potem to wszystko trzeba w rękach przynieść do domu... Ok. 14.00 zaczynam spacerosy a potem może do PM do szpitala.Zobaczymy... AMIŚKA napisał(a):http://img523.imageshack.us/img523/7057/05036.jpg Ładniusi maluszek,tylko czemu on tego rudego futra nie tarmosi tak jak to czarnobiałe...:p:p:p A ja ASIACZKU termin porodu mam na 6 wrzesnia.. cała juz przeżywam, tym bardziej że to pierwsze szczylki u mojej malusiej,najmniejcszej MURECZKI_MISS MEGI... Pozdrowienie dla p.Męża i życzenia powrotu do zdrowia i dla Ciebie :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:na Białystok:lol: Ajaj, a ja 6.9.2009 r. będe na Litwie... i tylko wirtualnie będę trzymała kciuki za Miss Megi... łapeczek napisał(a):Czesc Asiaczku ::) Hejka! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 agnethka napisał(a):a ile wszystkich basków będzie? no jeśli Cassiemu ładnie pójdzie i wywalczyłby Naj.Juniora to zostaniemy na finały Zgłoszonych jest 5 basków, wszystkie to Asiaczki. A jakie szanse ma Cassidy na Naj.Juniora? Pzdr. Quote
Izuuus Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Dawno nas nie było.. ale widziałam fotki. Śliczne :loveu: :hand: Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 O, to widziałas bardzo dawne fotki... Pzdr. Quote
Izuuus Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Na 2456 i 2457 oglądaliśmy wystawowe fotki. ;) I na stronie wstecz też były. ;) Quote
kaskaSz Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Asiaczek napisał(a):A, jasne. A tak dla informacji. Ring baskowy będzie w hali. Ocena basków zaczyna się o godz. 10.00. Po ocenie jeszcze trochę pokręcę się przy moim ringu, a potem przenosze się pod ring akit japońskich i sziba-inu. Tam mnie szukajcie... Pzdr. Jak wyrobię się na 10 to przyjdę od razu na Wasz ring. Fajnie, że będzie w hali, to mniej latania, bo jeszcze jedna rasa moja będzie w tej godzinie. Quote
Iza. Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 kaskaSz napisał(a):J Fajnie, że będzie w hali Wcale nie fajnie bo zdjęcia na hali nie wychodzą w ogóle:shake: :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 A mnie niestety nie będzie w Białymstoku, ale za Asiaczki kciuki będę trzymała ;) Quote
jamnicze Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 A ja już się nie mogę doczekać naszego wrześniowego spotkania :) Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Izuuus napisał(a):Na 2456 i 2457 oglądaliśmy wystawowe fotki. ;) I na stronie wstecz też były. ;)Ale to było 20 stron wstecz! Czyli dawno.... Iza. napisał(a):Wcale nie fajnie bo zdjęcia na hali nie wychodzą w ogóle:shake: :evil_lol: Ej, jakies wyjdą! A jak nie wyjdą - to my wyjdziemy na stadion...:evil_lol: Zuza i Noddy napisał(a):A mnie niestety nie będzie w Białymstoku, ale za Asiaczki kciuki będę trzymała ;) O, szkoda... jamnicze napisał(a):A ja już się nie mogę doczekać naszego wrześniowego spotkania :) Rozumiem, że przyjedziecie wczesniej...? Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Asiaczek napisał(a): Rozumiem, że przyjedziecie wczesniej...? Pzdr. Nie mogę jeszcze powiedzieć kiedy, będę się starała w piątek, ale z moją pracą ...:niewiem: Quote
taxelina Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Asiaczek napisał(a):Może dzisiaj uda mi się ponadrabiać u Ciebie. Ale uprzedzam, tylko fotki będę oglądac.:evil_lol: Pzdr. Toche fotek juz nie ma bo musialam miec miejsce na nowe :( Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 jamnicze napisał(a):Nie mogę jeszcze powiedzieć kiedy, będę się starała w piątek, ale z moją pracą ...:niewiem: Oj, możesz i o 23 w nocy przyjechac... Ale jak się nie uda, to zostaje sobota... deer_1987 napisał(a):Toche fotek juz nie ma bo musialam miec miejsce na nowe :( Aj, aj, aj... A ja nie usuwam z Galerii zdjęć. Przynajmniej jeszcze tego nie robiłam... Pzdr. Quote
taxelina Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Asiaczek napisał(a):Aj, aj, aj... A ja nie usuwam z Galerii zdjęć. Przynajmniej jeszcze tego nie robiłam... Pzdr. No ja wrzucam na swoja strone www i tam mam inne ze tak powiem sprawy jak jamnikowa strone co szukaja domow, jamnicze forum, strone ze zdjeciami.. tak wiec miejsca nie ma duzo. dawno juz samej strony nie aktualizowalam ale niedlugo dodam na strone nowe zdjecia. Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Ale ja mówię o Galerii, a nie o www... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 bianka19 napisał(a):Cześć! ;););) Witanko! Pzdr. Quote
Iza. Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Asiaczek napisał(a): Ej, jakies wyjdą! A jak nie wyjdą - to my wyjdziemy na stadion...:evil_lol: Ooo ta druga opcja mi sie bardzo podoba :cool3::evil_lol: Quote
Recommended Posts